- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.861
canım 1 seneye kadar yolu var doktorlar diyor 1 sene deneyin,normal yolla olmazsa eger tedavi öneriyorKızlar bi sorum olacak, gebe kalmaya çalışıp başarısız olduktan kaç ay (yada nekadar süre) sonra tedavi için başvurabilirim? Bilgisi olan varsaa..
yazdımKizlar soruma bi cevap yazınnnn...
Peki ama 1sene dolmadan öyle bir sorun var mı yok mu diye muayene ye gidebilirim canım galiba dimi? Tesekkur ederim bu aradacanım 1 seneye kadar yolu var doktorlar diyor 1 sene deneyin,normal yolla olmazsa eger tedavi öneriyor
tabikide kontrol amaçlı gidebilirsin en azından kafan rahat olur.Peki ama 1sene dolmadan öyle bir sorun var mı yok mu diye muayene ye gidebilirim canım galiba dimi? Tesekkur ederim bu arada
Tsk ederim canımtabikide kontrol amaçlı gidebilirsin en azından kafan rahat olur.
Progestanne ilacı kullanıyorsun canımburcu1888
hmm anladım canım Allah kolaylık versin zor ama güzel bir sürec tadını cıkartmak lazımProgestan
Aslında vajinal de kullanılabiliyor ama ben yapamıyorum. Yapmaya kalkınca mide bulantısı yapıyor
Bol bol uyuyarak tadını çıkarıyorum zaten :)hmm anladım canım Allah kolaylık versin zor ama güzel bir sürec tadını cıkartmak lazım
Bol bol uyuyarak tadını çıkarıyorum zaten :)
Zamanı gelince uyuyamicam nasıl olsa inşallah :))
kızlar doktordan geldim bi sıkıntı olmadığını fakat Progestan verdi yinede . uyku mu yapıyor ?Bol bol uyuyarak tadını çıkarıyorum zaten :)
Zamanı gelince uyuyamicam nasıl olsa inşallah :))
kızlar doktordan geldim bi sıkıntı olmadığını fakat Progestan verdi yinede . uyku mu yapıyor ?daha göremedik ama haftaya gel bakalım dedi :)
kız dur bi cinsiyet belli olsuniyi ne güzel maşallah. isim düşünmeye başlayın siz iki hamileburcu1888 bulşamadğnız yerde ben size yeterim
Kız sen hamile misin en son bıraktığımda adet olmuştunkız dur bi cinsiyet belli olsun
kız dur bi cinsiyet belli olsun
Kız sen hamile misin en son bıraktığımda adet olmuştun
gözün aydın hayatım
sen bayadır bakmıyormuşun o zaman canımKız sen hamile misin en son bıraktığımda adet olmuştun
gözün aydın hayatım
yok kız gene burdayımahauhauahau ivittt hamileeee. o da bizi terketti
çok sevnidim darısı başmıza artık ama sanırım bu ayda bende tık yok gibi 3 gün var adetimeyok kız gene burdayımsiz hamile kalasıya kadar da burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?