- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.881
Bi senle ben mi kaldık şimdi ....ahauhauahau ivittt hamileeee. o da bizi terketti
yok kız gene burdayımsiz hamile kalasıya kadar da burdayım
valla ayıptır söylemesi biz pazar akşamına kadar çalıştıkçok sevnidim darısı başmıza artık ama sanırım bu ayda bende tık yok gibi 3 gün var adetime
adamı çok yorduğumda şimdi aşerme felan yapamıyorum adama kıyamıyorum zaten şimdi öyle şeylerde pek yok :)biz hamile kalsak da gitme. bi, hamile kalsak o zman da başka dertlerimiz çkıcak. bi kalaydık iyiydi
Bi senle ben mi kaldık şimdi ....
Sen kaç ben bunları oyalarım
oh oh iyi çok şükür ,kalp atışınıda duyarız inşkızlar doktordan geldim bi sıkıntı olmadığını fakat Progestan verdi yinede . uyku mu yapıyor ?daha göremedik ama haftaya gel bakalım dedi :)
inşallah canım bakalım :) bazı şeyleri yasakladı gene tedbir amaçlı :)oh oh iyi çok şükür ,kalp atışınıda duyarız inş
bi belirti oldu mu benim otururken değişik bi kasık ağrım oluyor
Biz daha güzel hamile kalcaz hıhyok biz çoğunluğuzonlar azınlık
canım valla pek bi belirti yaşamadım açıkçası adetim geçince öğrendim pek ümitli değildim :)bi belirti oldu mu benim otururken değişik bi kasık ağrım oluyor
Ben hamile kalabilirsem zaten kesinlikle kesin kendinizi çünkü bu ay sadece 4 kere birlikte olabildikanamm yoksa sen de mi hamilesino zmn kesin bak keserim kendimi
Biz daha güzel hamile kalcaz hıh
Ben hamile kalabilirsem zaten kesinlikle kesin kendinizi çünkü bu ay sadece 4 kere birlikte olabildik
Burayı her okuyuşumda midem bulanıyor başım dönüyorvalla benm bu ay bildğin bommmboş geçti. ola ki olursa çook büyük bi sürpriz olur, çok şaşırırım. 28inde adet tarihim kısmet bakalım. inş hamileyizdir biz de yaa
Burayı her okuyuşumda midem bulanıyor başım dönüyor: şaka gibi ya
Canım inşallah hayırlısıyla öyleyizdir hemen ayrı bi topik açmanın zamanı geldi çünkü
O zamana ben kesin kaldım sizden başarılıyomD:
İnşallahhhhhmuradına erenler deriz artık ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?