- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.901
yok biz çoğunluğuzonlar azınlık
kız yasaklasın önemli olan bebişin saglıgı :)inşallah canım bakalım :) bazı şeyleri yasakladı gene tedbir amaçlı :)
çok kız biz artık arkadaş gibiyizkız yasaklasın önemli olan bebişin saglıgı :)
senin kesin 10 falandırohooo kızlar 2 3 nedirhaydi bakalım artırın o sayıları
ahahahasenin kesin 10 falandır
doktoru dinlicen yapcek bişi yok yeterince acısını cıkarttın zatenahahahasaymadım ama 10-12 civarı olabilir :) bundan sonra size devrettik artık doktor haftaya bakarız ama rahat durun dedi
kız şimdi hormonlardan korkuyorumdoktoru dinlicen yapcek bişi yok yeterince acısını cıkarttın zaten
ben bilmem artık hormonlarına sahip çıkkkız şimdi hormonlardan korkuyorumne olur ne olmaz sonra
valla kendimize hakim olacaz artıkben bilmem artık hormonlarına sahip çıkk
hadi bakalım hayırlısı inşvalla kendimize hakim olacaz artıkbenim koca zaten dokunmaz bana
Evet canım çalışmıyorum şehir değiştirdim işten de ayrıldım tabi, sonrasında hamilelik falan derken iş aramayı bıraktım şimdilik, çalışsam zaten nasıl altından kalkacaktım bilmiyorum :)burcu çalışmıyosun heralde sen demi. böyle güzel güzel uyuduğuna göre
Vajinal kullanabiliyorsan öyle kullanmanı tavsiye ederim, bi de benimki 200 mg, eğer 100 mg verdiyse daha rahat olabilirsinkızlar doktordan geldim bi sıkıntı olmadığını fakat Progestan verdi yinede . uyku mu yapıyor ?daha göremedik ama haftaya gel bakalım dedi :)
100 mg vajinal kullan dedi .Vajinal kullanabiliyorsan öyle kullanmanı tavsiye ederim, bi de benimki 200 mg, eğer 100 mg verdiyse daha rahat olabilirsin
O zmn sıkıntı olmaz yan etkisini hissetmezsin canım. İnşallah tüm hamilelik boyunca kullanmak zorunda kalmam, 4 5 hafta sonra rahim ağzı dikilecek ondan sonra da kullanmaya devam edicem büyük ihtimalle ama ne kadar kullanıcam bilmem100 mg vajinal kullan dedi .
doktorda şimdilik başla dedi bakalım bide şu yasak kalksaydı ilerleyen haftalardaO zmn sıkıntı olmaz yan etkisini hissetmezsin canım. İnşallah tüm hamilelik boyunca kullanmak zorunda kalmam, 4 5 hafta sonra rahim ağzı dikilecek ondan sonra da kullanmaya devam edicem büyük ihtimalle ama ne kadar kullanıcam bilmem
bilmiyorum bunu yapar mısın ama ben satık koyup bekliyordum sonra sabaha kadar öyle yatıyordum . Allah affetsinKızlar birşey sorucammmmm ben genee
Yumurtlama dönemi ilişki sonrası birşey yapiyor musunuz? (Ayakları dikmekten başka, bende diktim uc ay boyunca hiç kalkmadım da) ama bi işe yaramadı
Valla canım ben 5 dakka normal yatıyodum sırt üstü o kadarKızlar birşey sorucammmmm ben genee
Yumurtlama dönemi ilişki sonrası birşey yapiyor musunuz? (Ayakları dikmekten başka, bende diktim uc ay boyunca hiç kalkmadım da) ama bi işe yaramadı
bilmiyorum bunu yapar mısın ama ben satık koyup bekliyordum sonra sabaha kadar öyle yatıyordum . Allah affetsin
İmbilmiyorum bunu yapar mısın ama ben satık koyup bekliyordum sonra sabaha kadar öyle yatıyordum . Allah affetsin
Ben 5değil yarım saat sırtımın üstüne yatıyorum hatta bazen ayaklarimi dikiyorum kalkmıyorum eşimde kalkma kalkma diyorValla canım ben 5 dakka normal yatıyodum sırt üstü o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?