Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

burcu çalışmıyosun heralde sen demi. böyle güzel güzel uyuduğuna göre
Evet canım çalışmıyorum şehir değiştirdim işten de ayrıldım tabi, sonrasında hamilelik falan derken iş aramayı bıraktım şimdilik, çalışsam zaten nasıl altından kalkacaktım bilmiyorum :)

kızlar doktordan geldim bi sıkıntı olmadığını fakat Progestan verdi yinede . uyku mu yapıyor ? daha göremedik ama haftaya gel bakalım dedi :)
Vajinal kullanabiliyorsan öyle kullanmanı tavsiye ederim, bi de benimki 200 mg, eğer 100 mg verdiyse daha rahat olabilirsin

doktorda şimdilik başla dedi bakalım bide şu yasak kalksaydı ilerleyen haftalarda

Kızlar birşey sorucammmmm ben genee
Yumurtlama dönemi ilişki sonrası birşey yapiyor musunuz? (Ayakları dikmekten başka, bende diktim uc ay boyunca hiç kalkmadım da) ama bi işe yaramadı

Yumurtlama dönemi ilişki sonrası birşey yapiyor musunuz? (Ayakları dikmekten başka, bende diktim uc ay boyunca hiç kalkmadım da) ama bi işe yaramadı
bilmiyorum bunu yapar mısın ama ben satık koyup bekliyordum sonra sabaha kadar öyle yatıyordum . Allah affetsin

Valla canım ben 5 dakka normal yatıyodum sırt üstü o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…