- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.921
aynen canım hatta ilişki sırasında bile yastık koyuyordumİm
Satik? Yastık mi diyorsun kuzum
Himm.. bende bir iki kere koydum sadece yastık bu ay da yastıkla deneyelim bakalım sağol canım :)aynen canım hatta ilişki sırasında bile yastık koyuyordum
inşallah güzel sonuç alırsınız canım :)Himm.. bende bir iki kere koydum sadece yastık bu ay da yastıkla deneyelim bakalım sağol canım :)
Canim keseyi gobildimi doktor..inşallah güzel sonuç alırsınız canım :)
Evet canım çalışmıyorum şehir değiştirdim işten de ayrıldım tabi, sonrasında hamilelik falan derken iş aramayı bıraktım şimdilik, çalışsam zaten nasıl altından kalkacaktım bilmiyorum :)
Doğru hiç bir bilimsel dayanağı yok aslında ama öyle inanılmış bi kere insan yapmak istiyoBen hiçbi şey yapmyrm. Proflar bunlarn hiçbirinin bi faydasnı olmadğnı söylüyo. İlişki esnasnda yeterli miktarda ulaşıyomş zaten rahme.
Doğru hiç bir bilimsel dayanağı yok aslında ama öyle inanılmış bi kere insan yapmak istiyo
ilkinilkin Zehna67 nisankralicesi burcu1888
Günaydin güzel anneler
Veilkinilkin ile ben hayla beklemede olan anne adayları hepimize günaydın işte
zor falan ama bir taşla iki kuşikiz zaten zor olur bence yaaaa. bi kere hem ikizler için olan bebek arabaları da çirkin
hahaha kodemdisin yemin ederimgünaaaydınnnnYasmnn__ bi şey sorucam sen nerelisin, nerde yaşıyosun? sanki Adıyamanlısın gibi hissettim neden blmiyorum
sen yastıkla da deneeeeBen hiçbi şey yapmyrm. Proflar bunlarn hiçbirinin bi faydasnı olmadğnı söylüyo. İlişki esnasnda yeterli miktarda ulaşıyomş zaten rahme.
hahaha kodemdisin yemin ederimnerden anladın hayla dedi diye mi
sen yastıkla da deneeeene olur ne olmaz bacım
oda ilginç tabiyok be delivalla içime öyle doğdu birden
oda ilginç tabiama bide doğru çıkarsa yıkılırım burda gülmekten :) Yasmnn__ nerelisin söyle bakalım merak ettik bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?