- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.941
Günaydın kızlar ben de doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımı alıcam,
güzel haberlerle inşGünaydın kızlar ben de doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımı alıcam,
merhaba. yeni katıldım aranıza. Adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım. hcg 0,4 çıktı. ama göğüşlerimde ağrı var bir haftadır. midem rahatsız sabahları. acaba bunlar psikolojik mi çok istediğim içinya da testi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı böyle düşük çıkıp da değeri yükselen hamile kalan var mı? çok moralim bozuldu eşime söyleyip şimdiden üzmek de istemiyorum acaba yükselir mi sonradan değerim yardımcı olun
teşekkür ederim ne zormuş bu işlerhamile değilim ama yazdıklarının sebebi her ikisi de olabilir. psikolojik olarak da belirti yaşıyo olabilirsin, erken oldğu için çkmamış da olabilir. sen en iyisi biraz daha bekle evde test yap sonra kan ver bi daha
olabilir bencede. o zaman sana kahveye gelir bi fal baktırırım artıkehueeuheueh merak ettim ben de şimdi heeAdıyaman olmasa bile yaklaşmş olabilirm
Allah iyiliğini versin ya.. konya liyim canım bengünaaaydınnnnYasmnn__ bi şey sorucam sen nerelisin, nerde yaşıyosun? sanki Adıyamanlısın gibi hissettim neden blmiyorum
canım hoşgeldin. moralini bozma. adetten 6 gün önce kan vermişsin yükselme olasılığı var tabi. ama adetiningeçmesini beklesen daha iyi olur. hemen eşine bişey söyleme bence. bende o civarlarda yaptırmıştım 0.22 çıkmıştı ama yükselmedi sonrasında. o yüzden adetinin geçmesini bekleyip evde idrar testi yapıp kontrol et. şüpheli durumun devam ediyorsa kan testi verirsin. sıkma canını. bu sefer olmasa bir sonraki seferler varmerhaba. yeni katıldım aranıza. Adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım. hcg 0,4 çıktı. ama göğüşlerimde ağrı var bir haftadır. midem rahatsız sabahları. acaba bunlar psikolojik mi çok istediğim içinya da testi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı böyle düşük çıkıp da değeri yükselen hamile kalan var mı? çok moralim bozuldu eşime söyleyip şimdiden üzmek de istemiyorum acaba yükselir mi sonradan değerim yardımcı olun
Konyanin ilçesinde yaşıyorum canım sengünaaaydınnnnYasmnn__ bi şey sorucam sen nerelisin, nerde yaşıyosun? sanki Adıyamanlısın gibi hissettim neden blmiyorum
hahah bilemediiiiAllah iyiliğini versin ya.. konya liyim canım ben
teşekkür ederim ne zormuş bu işlerAllah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor
hahah bilemediiiiilkinilkin yaseminin konyalı olmasından çok kahve falımın yalan olmasına üzüldüm şuan
ahhahaiçime yanlş şeeeetmiş demek ki
amin inşsiz ne kadar zamandır bekliyosunuz? bizim bu 2. ayımız ama benm psikolojim şimdiden bozuldu
hah
ahhahacanım benim suş sende dğil bizim içimizde yanlış şeyler şeeedip duruyo zaten
bizimde ikinci ayımız. biraz sabırsızız galiba ama insan başka birşey düşünemiyor
ah bu hormonlar onlarla başımız dertteeveeev valla öyle. kocam artık bana deli muamelesi yapıyodüşünme bu kadar rahat bırak kendini diyo. bi de işin komik yanı bıçakla kesilmiş gibi birden oldu benm bu istek. 3 ay öncesinde istemiyodum birden bire oldu ve tavan yaptı anlamadım nasıl oldu, neden oldu. o arayı kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?