Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bizde de tam tersi valla ben kocama göre daha rahatım onun kadar takmıyrm kafama böyle olunca bende stres oluyrm deli ediyor beni,dün artık çok ciddi bir şekilde konuştum böyle yaparsan olmayacak çocugumuz dedim :) sen keyfine bak dedim gerisini takma kafaya

benm kocam da bana aynılarını söylüyo foruma falan giriyorum ya ama hep aklıma giriyo işte. burayı hiç keşfetmemiş olsaydıom takmazdım ben de, öyle tahmşn ediyorumç ama o zehir girdi bi kere kanıma

benm kocam da bana aynılarını söylüyo foruma falan giriyorum ya ama hep aklıma giriyo işte. burayı hiç keşfetmemiş olsaydıom takmazdım ben de, öyle tahmşn ediyorumç ama o zehir girdi bi kere kanıma
tabiki benim de aklımın bir köşesinde hep var ama kaptırmadım bu ay kendimi,gecen ay gibi belirti aramıyrm kendimde ,gecen ay cok kötü oldum çünkü,daha rahat olmaya calışıyrm,olacak demekki zamanı var en güzel zamanda olacak diye telkin ediyrm kendimi,sabırla bekliyorum bekleyeceğim

ne güzel yaa ben de becerebilsem keşke böyle yapabilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…