- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.961
ah bu hormonlar onlarla başımız derttebu ay oluruz inşallah da eşlerimiz o zaman görür psikolojiyi hormonu
bizde de tam tersi valla ben kocama göre daha rahatım onun kadar takmıyrm kafama böyle olunca bende stres oluyrm deli ediyor beni,dün artık çok ciddi bir şekilde konuştum böyle yaparsan olmayacak çocugumuz dedim :) sen keyfine bak dedim gerisini takma kafayaeveeev valla öyle. kocam artık bana deli muamelesi yapıyodüşünme bu kadar rahat bırak kendini diyo. bi de işin komik yanı bıçakla kesilmiş gibi birden oldu benm bu istek. 3 ay öncesinde istemiyodum birden bire oldu ve tavan yaptı anlamadım nasıl oldu, neden oldu. o arayı kaçırdım ben
ya ben 3. oluyim bari ya. en sona ben kalcam diye korkuyorum....
inanıyorum ben sizlere olacak inşallahya ben 3. oluyim bari ya. en sona ben kalcam diye korkuyorum....
bizde de tam tersi valla ben kocama göre daha rahatım onun kadar takmıyrm kafama böyle olunca bende stres oluyrm deli ediyor beni,dün artık çok ciddi bir şekilde konuştum böyle yaparsan olmayacak çocugumuz dedim :) sen keyfine bak dedim gerisini takma kafaya
tabiki benim de aklımın bir köşesinde hep var ama kaptırmadım bu ay kendimi,gecen ay gibi belirti aramıyrm kendimde ,gecen ay cok kötü oldum çünkü,daha rahat olmaya calışıyrm,olacak demekki zamanı var en güzel zamanda olacak diye telkin ediyrm kendimi,sabırla bekliyorum bekleyeceğimbenm kocam da bana aynılarını söylüyoforuma falan giriyorum ya ama hep aklıma giriyo işte. burayı hiç keşfetmemiş olsaydıom takmazdım ben de, öyle tahmşn ediyorumç ama o zehir girdi bi kere kanıma
23 yada 24 ekim. İnşallah olmaminşallah olsun da bu ay yaa. adet tarihin ne zamandı senin
inanıyorum ben
inanıyorum ben sizlere olacak inşallah
tabiki benim de aklımın bir köşesinde hep var ama kaptırmadım bu ay kendimi,gecen ay gibi belirti aramıyrm kendimde ,gecen ay cok kötü oldum çünkü,daha rahat olmaya calışıyrm,olacak demekki zamanı var en güzel zamanda olacak diye telkin ediyrm kendimi,sabırla bekliyorum bekleyeceğim
23 yada 24 ekim. İnşallah olmam
Benimde 3.Ayımah bu hormonlar onlarla başımız derttebu ay oluruz inşallah da eşlerimiz o zaman görür psikolojiyi hormonu
Benm 15 kasım ölme eşşeğim ölmeeee....benim de 28i
Benm 15 kasım ölme eşşeğim ölmeeee....
5 gün var yumurtlama dönemi me :)))) valla şimdi ara verdik o zamana kadar sperm sayısı artsın diye, bu ay da oyle denicez her ay başka başka yöntemlerlesenin o zmn yuöurtlama zamanın gelmedi daha dmei. çalşmalara hız ver
kız ne fesatım he ben ben diyorum sanki her ay bi kişi olmak zorundaymış gibibirlikte hepimiz olalım bu ay işte
inş olur bu ay senin deBenimde 3.Ayım
kız ne fesatım he ben ben diyorum sanki her ay bi kişi olmak zorundaymış gibihiç aklıma geldi hee hepimiz bu ay olalım demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?