Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

5 gün var yumurtlama dönemi me :)))) valla şimdi ara verdik o zamana kadar sperm sayısı artsın diye, bu ay da oyle denicez her ay başka başka yöntemlerle
internet araştırmalarıma göre yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp bi on gün kadar süreyle iki güne bir ilişki en yüksek ihtimalmiş tam zamanı kaçırma bence

Herşey normal kızlar son hız uyumaya devam

2017 ye girmeden en az ikiniz hamile kalacaksınız bence. Bana öyle geliyo

adiii hani hepimizdik hani ne oldu kız iner yüreğime valla. ben sana diyo muyum ilkinilkin olmasın diye. tüüü yazık yazık hani arkadaştık ne oldu

ahahahahahah şaka maka da gerçekten şurdaki paylaşm yaptğmz herkesin en az kendim için istediğim kadar istiyorum hamile kalmasını. inşallah bu ay bize de nasip olur yaa

ahahahahahah şaka maka da gerçekten şurdaki paylaşm yaptğmz herkesin en az kendim için istediğim kadar istiyorum hamile kalmasını. inşallah bu ay bize de nasip olur yaa
kuzum valla aynen bende öyle ya. geçen gün @frdozkan pko yokmuş bende falan diyince ay bi sevindim bi sevindim . şimdiki favorimde o dedim kesin hamile kalıcak bak bu psikolojyle bu rahatlamayla bu ay ondan bekliyrum falan dedim o derece istiyorum yani hepimiz hamile ve bebek bakımı konusunda bi konuya geçelim diye

ben bu konuyla duıygusal bağ kurdum. gitmem başka yere

ben bu konuyla duıygusal bağ kurdum. gitmem başka yere
kız zaten hepçenek yeni konuya geçeriz inşallah diyorum :) bebişlerimizi nasıl büyütürüze atlasak fena mı olur aldıklarımızı paylaşsak yaptıklarımızı söylesek falan ayyy bi mutlu oldum şuan. ben başka konuya yazmadım hiç ilk buraya yazdım halada burdayım iyiki açmışsın sende bu konuyu

valla yaaa artk şimdi 2.aşamaya geçelim bebek arabasıydı odasıydı bilmemnesiydii gerçi benm kafamda hepsi hazır şimdiden de. ben de iyi manyağım hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…