- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.981
internet araştırmalarıma göre yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp bi on gün kadar süreyle iki güne bir ilişki en yüksek ihtimalmiş5 gün var yumurtlama dönemi me :)))) valla şimdi ara verdik o zamana kadar sperm sayısı artsın diye, bu ay da oyle denicez her ay başka başka yöntemlerle
ahahha :) seni gidi fesatkız ne fesatım he ben ben diyorum sanki her ay bi kişi olmak zorundaymış gibihiç aklıma geldi hee hepimiz bu ay olalım demek
biz hep günaşırı yapmıştık amainternet araştırmalarıma göre yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp bi on gün kadar süreyle iki güne bir ilişki en yüksek ihtimalmiştam zamanı kaçırma bence
ben de öyle demek istedim. Gün aşırı. biz bu ay öyle denedik adetime 4 gün var bakalım işe yarayacak mıbiz hep günaşırı yapmıştık ama
inşallah yarar :)ben de öyle demek istedim. Gün aşırı. biz bu ay öyle denedik adetime 4 gün var bakalım işe yarayacak mı
Herşey normal kızlar son hız uyumaya devam
2017 ye girmeden en az ikiniz hamile kalacaksınız bence. Bana öyle geliyo
Alt sınır 2 kız üst sınır yok ucu açık :)o en az ikinin içinde ben de varımdır umarım yaaaaa öffffffffffff
Alt sınır 2 kız üst sınır yok ucu açık :)
adiii
adiiihani hepimizdik hani ne oldu kız iner yüreğime valla. ben sana diyo muyum ilkinilkin olmasın diye. tüüü yazık yazık hani arkadaştık ne oldu
İnşallah canım sağolinş olur bu ay senin de
Öylemi bunu bilmiyordum teşekkür ederim o zaman akşam iş başı:)))))))internet araştırmalarıma göre yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp bi on gün kadar süreyle iki güne bir ilişki en yüksek ihtimalmiştam zamanı kaçırma bence
kuzum valla aynen bende öyle ya. geçen gün @frdozkan pko yokmuş bende falan diyince ay bi sevindim bi sevindim . şimdiki favorimde oahahahahahahşaka maka da gerçekten şurdaki paylaşm yaptğmz herkesin en az kendim için istediğim kadar istiyorum hamile kalmasını. inşallah bu ay bize de nasip olur yaa
kuzum valla aynen bende öyle ya. geçen gün @frdozkan pko yokmuş bende falan diyince ay bi sevindim bi sevindim . şimdiki favorimde odedim kesin hamile kalıcak bak bu psikolojyle bu rahatlamayla bu ay ondan bekliyrum falan dedim o derece istiyorum yani hepimiz hamile ve bebek bakımı konusunda bi konuya geçelim diye
kız zaten hepçenek yeni konuya geçeriz inşallah diyorum :) bebişlerimizi nasıl büyütürüze atlasak fena mı olur aldıklarımızı paylaşsak yaptıklarımızı söylesek falan ayyyben bu konuyla duıygusal bağ kurdum. gitmem başka yere
kız zaten hepçenek yeni konuya geçeriz inşallah diyorum :) bebişlerimizi nasıl büyütürüze atlasak fena mı olur aldıklarımızı paylaşsak yaptıklarımızı söylesek falan ayyybi mutlu oldum şuan. ben başka konuya yazmadım hiç ilk buraya yazdım halada burdayım iyiki açmışsın sende bu konuyu
İnşallahinşallah yarar :)
yok canım sen manyak falan değilsin bende ayarlıyorum valla prego yummy park yatak falanvalla yaaa artk şimdi 2.aşamaya geçelim bebek arabasıydı odasıydı bilmemnesiydiigerçi benm kafamda hepsi hazır şimdiden de. ben de iyi manyağım hee
yok canım sen manyak falan değilsin bende ayarlıyorum valla prego yummy park yatak falanbakınıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?