- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.001
aynen yaa içim bi hoop ediyoçok heyecanlı dğeil mi yaaa
aynen yaa içim bi hoop ediyoaraştırıyorum liste yapıyorum huggies bebek bezi
kızlar bende şimdi kızımı ayırdımben ilk aylarda bizim yatağın yanında yatacağı anne yanı beşikten odasının gardırobu, normal karyolası, şifonyeri yerdeki halısına kadar yemin ederm her şey tamambebek bezi de komilinin çkmş şimdi ben yabancı markalara pek güvenmyrm da biraz manyağpm o konularda. komilininki zeytnyağlymş onu araştryrm hamile kaldğmda hiç zorlanmycam. keşke hayatımdaki diğer şeylerde de böyle çalışkan olsam hahaa
kızlar bende şimdi kızımı ayırdım2 ,5 yaşında nerdeyse . bakalım kardeşini de en kısa zamanda ayırırım :) çünkü ilerde felan sıkıntı oluyormuş :)
ahaha yeterli kız3.yü de düşünürseniz daha da sıkıntılı olabilirkızının adı ne
ahaha yeterli kızbundan sonra başka planlarım var bahar koyduk canım :)
inşallah kızına da koyarsın bu ismiÇokk güzell. Çok severim bahar ismini
canım bide eşin doktora görünseKızlar iki aydır ovulasyon testi ile gunu yakalıyorum ama bebek yok.. Altı aydır Ugrasıyoruz hormon kan testi hepsi temiz cıktı ama.. Sizlerden boyle olan varmı
Onunda iyi çıktı kuzum. Rahim filmi çekmedik bi.canım bide eşin doktora görünse
valla canım o zaman bilemedimOnunda iyi çıktı kuzum. Rahim filmi çekmedik bi.
inşallah kızına da koyarsın bu ismi
Ay canım cok teşekkür ederim inş hepimiz hamiş kalalım en kısa sürede, valla hamilelik haberi alınca burdan bende cok seviniyrm sanki kendim hamiş kalmışım gibi herkesin gönlüne göre versin Allah inşkuzum valla aynen bende öyle ya. geçen gün @frdozkan pko yokmuş bende falan diyince ay bi sevindim bi sevindim . şimdiki favorimde odedim kesin hamile kalıcak bak bu psikolojyle bu rahatlamayla bu ay ondan bekliyrum falan dedim o derece istiyorum yani hepimiz hamile ve bebek bakımı konusunda bi konuya geçelim diye
günaydın kızlar
Günaydın kızlar :))) eltim dün doğum yaptı bugün bebişi görmeye gidicez:) rabbim bizlerede nasip etsin inşallahGünaaaaydınnn
günaydın kızlar
günaydınnnn herkeseGünaaaaydınnn
günaydın,Allah analı babalı büyütsün inş. darısı bizeGünaydın kızlar :))) eltim dün doğum yaptı bugün bebişi görmeye gidicez:) rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Amin,inşallah canım sağol aminnnnngünaydın,Allah analı babalı büyütsün inş. darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?