Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aynen yaa içim bi hoop ediyo araştırıyorum liste yapıyorum huggies bebek bezi

ben ilk aylarda bizim yatağın yanında yatacağı anne yanı beşikten odasının gardırobu, normal karyolası, şifonyeri yerdeki halısına kadar yemin ederm her şey tamam bebek bezi de komilinin çkmş şimdi ben yabancı markalara pek güvenmyrm da biraz manyağpm o konularda. komilininki zeytnyağlymş onu araştryrm hamile kaldğmda hiç zorlanmycam. keşke hayatımdaki diğer şeylerde de böyle çalışkan olsam hahaa

kızlar bende şimdi kızımı ayırdım 2 ,5 yaşında nerdeyse . bakalım kardeşini de en kısa zamanda ayırırım :) çünkü ilerde felan sıkıntı oluyormuş :)

Kızlar iki aydır ovulasyon testi ile gunu yakalıyorum ama bebek yok.. Altı aydır Ugrasıyoruz hormon kan testi hepsi temiz cıktı ama.. Sizlerden boyle olan varmı

Ay canım cok teşekkür ederim inş hepimiz hamiş kalalım en kısa sürede, valla hamilelik haberi alınca burdan bende cok seviniyrm sanki kendim hamiş kalmışım gibi herkesin gönlüne göre versin Allah inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…