- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
çok güldürdün beni yaakıskanıyorum şu erkekleri yaaa. biz ilaçları dayayalım, hayıt otu vs iğrenç denicek kadar kötü kokan ve tadı acı olan şeyleri içelim falan adamlar bal kaymak çikolata süt! oh valla...
aynen canım ama doğru söylemişçok güldürdün beni yaa
Meraba canım bugun itibariyle sogan kürüne başlamış bulunmaktayım okadarda kötü diilmiş tadı endişeleniyordum nasıl icicem diye ama gayet güzel içiyorum
Cok gúzel bnde baslicam bebek olsunda herseye katlanirizMeraba canım bugun itibariyle sogan kürüne başlamış bulunmaktayım okadarda kötü diilmiş tadı endişeleniyordum nasıl icicem diye ama gayet güzel içiyorum
Değerlendiriyorz cnm inşallah gerek kalmaz ilk defa ovulasyon testi aldım bugün geldi inş vesile olurda bu ay olur cnm sabahları mi yapcam sadce biliyomusun
Bakalim kaçimız Eylul ayinda amacimiza ulasmis olacagiz:)
canım senin nasıl gidiyor çalışmalar?amac hepimizama gorucez bakalim
Kizlarrrrrrrr
Herkeze meraba
Bende yazilari bastan sona okudum baya zamn aldib
Bizim dé bu ay 3.ayimiz calismalara hizla devam
Bat eylul 24 hayirlisi hepimiz adina...
İyi gır gır yapariz artık burdan sizlee..
canım senin nasıl gidiyor çalışmalar?
inş olur canımyarin sabahtan kontrele gidicem bakalim yumurta olusuyomu son durum ne gorcez.duruma gore yazarim zaten. bide esim gececi falan. pek umitli degilimde iste...
inş olur canım
canım ne fayda sağlıyor acaba ? eşimle ben keçiboynuzu pekmezi ve eşim çakşır suyu içiyor. her şeyi içmeye başladıkbu arada o hayit otunu icen varsa bana bi akil versin ya iciyorum 3 gundur ama felaket bi tadi var. ne yapmak lazim...
olur inşallah canım. aynen canım biz elimizden gelini yapıyoruz da. (kendim için konuşuyum ben kocayla tartışıyorum oda benle tartışıyor sinir ediyor)olmazsa da napiyim yani. valla su saatten sonra benden yana yapilcak bisey kalmadi :) daha napiyim yahu.
canım ne fayda sağlıyor acaba ? eşimle ben keçiboynuzu pekmezi ve eşim çakşır suyu içiyor. her şeyi içmeye başladık
olur inşallah canım. aynen canım biz elimizden gelini yapıyoruz da. (kendim için konuşuyum ben kocayla tartışıyorum oda benle tartışıyor sinir ediyor)
benimki kaçıp duruyor canım tam tersi olması gerek ben ikna edemiyorum ya adamı oda acele etme diye kızıyor banaay valla boyle adamlara kurban olurum yaa :) benimkide oyle :) keciboynuzu kurune basliycaktik ama baslayamadikiki tane aktara gittim yeni mahsul gelcek haftaya dediler digeride taze olmasi daha iyi bulursanda alma dedi. benimkine soyledim. beynimi yiyo simdi hadi gidelim alalim bak şöyle yap tamam mi falan diyo. ben simdilik ona fistikli bitter yediriyorum sadece. kendimde hayit iciyorum. benimkinin caksira pek ihtiyaci yok
ya canım 2 gün dil döktüm adamaboyle durumlarda normal galiba yaa. herkesin derdi stresi farkli. herkes farkli tepki veriyo. herkesin biraz anlayisli olmasi azim. strese girmek iki taraf icinde iyi degil
benimki kaçıp duruyor canım tam tersi olması gerek ben ikna edemiyorum ya adamı oda acele etme diye kızıyor bana
canım bende evde boş dururken fındık fıstık bırakmadım evdeay dur benimkini ise gonderdim bi kahve yapiyimhee senin durumda bi acayip ama onun bi adi var -nazli gelin vakasi diyoruz biz ona onlarin karsisinda sabir tasi olsa catlatirlar adami. onlari ya zorluycan yada dayiycan findigi fistigi o gelcek
canım bende evde boş dururken fındık fıstık bırakmadım evdeeşim diyordu daha yeni aldık fındık bitti mi diye utandım ben yedim artık dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?