- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.021
kız uyumaktan giremiyorsun herhalde buralara :)Günaydıınnnn :)
Yok kız kocam geç işe gitti bugün kahvaltı faslı uzadı biraz, ama 2 saate uyumaya başlarım yine :))kız uyumaktan giremiyorsun herhalde buralara :)
beni pek etkilemedi yaYok kız kocam geç işe gitti bugün kahvaltı faslı uzadı biraz, ama 2 saate uyumaya başlarım yine :))
kız en çok koyanda yakınında birinin doğum yapması oluyoGünaydın kızlar :))) eltim dün doğum yaptı bugün bebişi görmeye gidicez:) rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
amiin canım benim amin inşallah Allah'ım duyarda sesimizi gönlümüzce olur herşey.. o kadar istiyorum ki hepimizin bir bebeişi olsun. onların konusunu konuşalım burda ama işte hayırlısı buymuş vakti değilmiş diyoruz Allah'a bırakıyoruz gerisini.Ay canım cok teşekkür ederim inş hepimiz hamiş kalalım en kısa sürede, valla hamilelik haberi alınca burdan bende cok seviniyrm sanki kendim hamiş kalmışım gibi herkesin gönlüne göre versin Allah inş
ne insanlar var ya bu dünyanın çivisi çıkmış yemin ederim ALLAH düşmana fısrat vermesin bütün çocukları çocuklarımızı korusun,yapanlarıda Allah kahretsin ıslah etsin ,dogru yolu göstersinkızlar bakın hamiş olan, çocuğu olan olmayan herkese söylüyorum he dikkate alın bak! sakın ha sakın sitede falan bile otursanız bırakmayın bebişlerinizi yalnız sokağa yada yanında bile olsanız iki adım arkasında durun.. Müge anlıda neler neler var. bugünkü olay beni resmen kahretti. 3,5 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz edip öldüren mi dersin, çocuğu kaybolup kaybolduğundan haberi olmayan mı.. yada bir ii adım ötesinden çocuğu kaçırılan mı nerler nelerrr. ay ne olur siz dikkat edin ya emi. çocuğu olmayan arkadaşlarda burda olduğuna göre hepsi birer anne adayı o yüzden siz şimdiden dikkat etmeye başlayın ki başımıza, minik bebeklermize bi iş gelmesin.
amin canım benim yaa. çok moralim bozuldu yaa bu haberene insanlar var ya bu dünyanın çivisi çıkmış yemin ederim ALLAH düşmana fısrat vermesin bütün çocukları çocuklarımızı korusun,yapanlarıda Allah kahretsin ıslah etsin ,dogru yolu göstersin
Fesatliga gerek yok canım valla kendimin olmuş kadar sevindim ben, Rabbim hepimiz evlat nasip edecek inşallah allahim kimsenin kucagini bos birakmasinkız en çok koyanda yakınında birinin doğum yapması oluyoay o bebeiş kokusu yok mu offf ... ben eltim doğum yapınca bi stres bide peşine 2. ye hamile kaldı sonra bende bir fesatlık amaaan sormaa
Ölmeyi bile haketmiyor o şerefsiz adam, facebook da rastladım izledim kanım dondu, anasını babasını düşünemiyorum, Allah kahretsin yaaa !!!kızlar bakın hamiş olan, çocuğu olan olmayan herkese söylüyorum he dikkate alın bak! sakın ha sakın sitede falan bile otursanız bırakmayın bebişlerinizi yalnız sokağa yada yanında bile olsanız iki adım arkasında durun.. Müge anlıda neler neler var. bugünkü olay beni resmen kahretti. 3,5 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz edip öldüren mi dersin, çocuğu kaybolup kaybolduğundan haberi olmayan mı.. yada bir ii adım ötesinden çocuğu kaçırılan mı nerler nelerrr. ay ne olur siz dikkat edin ya emi. çocuğu olmayan arkadaşlarda burda olduğuna göre hepsi birer anne adayı o yüzden siz şimdiden dikkat etmeye başlayın ki başımıza, minik bebeklermize bi iş gelmesin.
Ölmeyi bile haketmiyor o şerefsiz adam, facebook da rastladım izledim kanım dondu, anasını babasını düşünemiyorum, Allah kahretsin yaaa !!!
Fesatliga gerek yok canım valla kendimin olmuş kadar sevindim ben, Rabbim hepimiz evlat nasip edecek inşallah allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Kizlarr ne yapiyonuz beyaa :) ben yarini iple cekiyorum bklm adet olcakmiyim cok heyecanliyim 3gundur felaket bi bel agrim var belim resmen yaniyo ilk defa boyle gunler oncesinden basladi bklm sanki adet olcakmisim gibi hissediyorum cok efam yaptim yaa..
Ya orası öyle tabi benimde içim gidiyor rabbim bizlerede en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah bu ay cok umitliyim :) keciboynuzu pekmezine başladık eşimleorası öyle mesela yeğenime resmen ölüyorum ama içimde burkulmuyo değil hani
Ya orası öyle tabi benimde içim gidiyor rabbim bizlerede en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah bu ay cok umitliyim :) keciboynuzu pekmezine başladık eşimle
günaydın naber canım ?Günaaaydınn herkese
bizde yemiştik bıraktık şimdiesmeralda9 sizlerede oneriyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?