- 11 Mayıs 2015
- 97
- 119
- 13
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.041
Nekadar kullandınız pekmezini mi ? Faydası oldu mu peki sperm sayısına cok faydalıymışbizde yemiştik bıraktık şimdi
Gelmedi onun saati belli canim en gec 4de gelir gelicekse olcak gibiyim sanki ama.yavrum noldu geldi mi gelmedi mi kırmızılar :) inşallah gelmemiştir
Merhaba inş en kısa sürede sende hamile kalırsın, Ben kendimden örnek vereyim bi dönem bende plates yapıyrdm 4-5 ay önce yani, hamile kalmışım o dönemde , ögrendğimde nolur nolmaz diye bıraktım, ama kimyasal gebelik oldu, sporun döllenme asamasında bir sıkıntı yaratacagını düşünmüyrm acıkcası tabi cok agır hareketler olmadıgı takdirde, ama için nasıl rahat edecekse öle yapMerhaba hanımlar. Benim de batım 7 kasım. Umarım bu ay hepimizin duası kabul olur. Ama size bi sorum olacak. Ben haftanın üç günü step-aerobik-plates karışımı spora gidiyorum. Tam da döllenme aşamasında atlayıp zıplamanın bi sakıncası var mıdır acaba???
Ay hadi bakalım inş hamişsindrGelmedi onun saati belli canim en gec 4de gelir gelicekse olcak gibiyim sanki ama.
Su icerken bulantim oldu cikariyodum az kaldi sankide var gibi bilmiyom birazdan test alcam..
off stresli bekleyiş ya.. inşallah hamilesindir canım benimGelmedi onun saati belli canim en gec 4de gelir gelicekse olcak gibiyim sanki ama.
Su icerken bulantim oldu cikariyodum az kaldi sankide var gibi bilmiyom birazdan test alcam..
Merhaba hanımlar. Benim de batım 7 kasım. Umarım bu ay hepimizin duası kabul olur. Ama size bi sorum olacak. Ben haftanın üç günü step-aerobik-plates karışımı spora gidiyorum. Tam da döllenme aşamasında atlayıp zıplamanın bi sakıncası var mıdır acaba???
hoşsbuldumMrblarr, hoşgeldingittğin salonda kişisel antrenörün varsa eğer durumunu anlat. Ona göre değiştiriyolar programı ben de öyle yapıyorum
evetNekadar kullandınız pekmezini mi ? Faydası oldu mu peki sperm sayısına cok faydalıymış
Bence ovi test yap o daha garanti adete 6gun cikmazki..Kızlar bata son beş bugün internetten sipariş verdiğim ovu ve gebelik testleri geldi normal testte 5 6 gün önceden öğrenen çok oldu altı tane var birtanesini yapsam mı acaba
Yada ovulasyonda da öğrenenler var onda mı yapsam
Hamiş olduğuna göre yaramişevetvalla bilmiyorum sperm sayısını artırdığını ama faydası olmuştur :)
6 gün degil canım 4 5 günüm kaldıBence ovi test yap o daha garanti adete 6gun cikmazki..
ahaha aynen :)Hamiş olduğuna göre yaramiş
hoşsbuldummaalesef antrenorumuz kisisel ilgilenmiyor. Haftada uç gün seanslara gidiyorum. Step aerobikle basliyo sonra biraz zumba son olarak ta platesle bitiyor. Toplam bir saat suruyo. Ama step ve zumba kısmında bol atlamalı ziplamali.ne yaşam bilemedim. Sizin programımız nasıl acaba? Aletlerle mi çalışıyorsunuz?
Kizlar testim negatif offf adette olmadim ama her an olcakmisim gibi belki saati şaşar bu sefer gece olurum yada rahime yerlesmedi bebek ondan cikmadi ben oglumda 3gunum geciyordu oyle yerlesme kanamam gelmisti o kanama geldigi an test yaptim cikmisti niyeyse hic uzulmedim belki vardir yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?