- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.061
hadi hayırlısınasıl gittiğini 6 gün sonra anlıycam ben
Kuzu valla çalışmalara devam k.b pekmezi takviyesi ile, eşim benden de heyecanlı inşallah bu ay da üzülmeyiz
inşallah canım :)Kuzu valla çalışmalara devam k.b pekmezi takviyesi ile, eşim benden de heyecanlı inşallah bu ay da üzülmeyiz
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikinşallah canım :)
biraz bulantı var onun dışında sıkıntı yok :)Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Allahim sağlık sıhhat versin canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahbiraz bulantı var onun dışında sıkıntı yok :)
Adet oldunmu canımKizlarr hala tik yok adet olmadim garip agrilarim var 4gundur..
Evet canim sabah oldum artik takmiycam bos verdim herseyi resmen vicudum bana oyun oynadi kac gundur oyle siddetli bel agrisi cekiyodumki bide farkliydi nasip deyilmis yine napalim burayada girmemeye calisicam..Adet oldunmu canım
Neden? Site ile ne ilgisi var ki canım boşver takma bende takmıyorum artık hayırlısı diyor geçiyorum. Cok fazla düşünüp takınca olmuyor zaten. Ama yinede umudunu yitirme:)Evet canim sabah oldum artik takmiycam bos verdim herseyi resmen vicudum bana oyun oynadi kac gundur oyle siddetli bel agrisi cekiyodumki bide farkliydi nasip deyilmis yine napalim burayada girmemeye calisicam..
Kızlar hayırdır haftsonu kimseler kalmamış burada..
Herkeeeeese günaydın musmutlu bi hafta gecirmeniz dileği ile.. herşey gönlünüzce olsun inşallah
valla nasıl gidiyor bilmiyorum :) normalde programa göre adet olmam lazımdı 2-3 gün geçti. ama benim zaten adetim gecikiyo ya heyecan yapmıyorum. bide hamileymişim gibihissetmiyorum. ayrıca akıntımda bir artma, gögüs hassasieti vs yok. yani bana kalırsa hamile değilim. sizde neler var?
valla nasıl gidiyor bilmiyorum :) normalde programa göre adet olmam lazımdı 2-3 gün geçti. ama benim zaten adetim gecikiyo ya heyecan yapmıyorum. bide hamileymişim gibihissetmiyorum. ayrıca akıntımda bir artma, gögüs hassasieti vs yok. yani bana kalırsa hamile değilim. sizde neler var?
herkeste akıntı olmaz. yumurta çatlama döneminde akıntı artar farklı kıvamda gelir. ayrıca hamilelik için oluşan akıntı ise hcgnin yükselmesiyle artış gösterir. ayrıca geçen dönemlerde kabızlık ve gaz problemi bendede çok olmuştu ama gebelikten dolayı olmadı tabiadet öncesnde normalde akıntı oluyo mu herkeste? ben hiç kendmi takip etmedğim için bilmyrm ama bu sıralar akıntım var. adetim de 28inde bu arada. yani iç çamaşrmda görmyrm hiç ama özür dileyerek söylüyorm tvaletten çkarken tvalet kağdnda farkediyorm. bi de hiç normalde olmam kendimi bildim bileli kabızlık problemim olmadı ama yaklaşk bi haftadır var ve inanlmazx bi gaz var bende. o da hiç olmazdı. ya ama ben yine de kendmde belirti aramak istemiyorm. bi yandan tiroid ilacı falan kullandğmdan belki de ondan dolayı oluyodur diyorm. zaten bu ay hamilelik olursa çok büyük sürpriz olur bana çünkü çok verimsiz geçti
Günaydın tızlaarrrr
Benim günüm iki gün geçti hanımlar umutlanmayarak ve test yapmayarak totem yapıciim
5 gün bekleyeceğim yani çarşambaya kadarkaç gün bekliyceksin test için
5 gün bekleyeceğim yani çarşambaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?