- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.081
Günaydın tızlaarrrr
Benim günüm iki gün geçti hanımlar umutlanmayarak ve test yapmayarak totem yapıciim
tabiki de taglerim her türlü :)) Halay grubuyuz biz unuttun muiyi hadi bakalım. inşallah hamilesindir canım benim. Allah'ım inşallah gönlüne göre verir :) sonucu yazarsan mutlaka benide tagle he
herkeste akıntı olmaz. yumurta çatlama döneminde akıntı artar farklı kıvamda gelir. ayrıca hamilelik için oluşan akıntı ise hcgnin yükselmesiyle artış gösterir. ayrıca geçen dönemlerde kabızlık ve gaz problemi bendede çok olmuştu ama gebelikten dolayı olmadı tabikullanılan ilaçlardan kaynaklıymış. o yüzden pek fazla ümitlenmemek lazım. mesela ben adet gecikmelerimin normal olduğunu bildiğim halde her gecikmeyi kesim hamileyim diyerek geçiriyordum ama artık kasmıyorum farkındaysan hamilelik belirtisi aramak yerine bu belirtilerimin hamilelik belirtileri olmadığını söylüyorum sende fazla takma. ben şimdi adetim geçti kasıklarımda ağrıvar falan vs deseydim hekes ay hamle olabilirsin diycekti ama ben nötür bi şekilde inceleyince kendimi zaten sonucu kendim görebiliyorum sende nötür bi şekilde incele kendini zaten cevabı bulucaksın canım benim
biz sonlara kalıyoruz diycemde senin hala durumun belli değil :) sende brütüslük yapabilirsin bu sefer :) Allah'ım kesin sona kalcam yaaa......yoksa sen de mi brütüsss
tabiki de taglerim her türlü :)) Halay grubuyuz biz unuttun mu
Yok bee ayda 4 ilişkiyle hamile mi kalınıryoksa sen de mi brütüsss
Ben kalabilirsem herkes kalır yabenden önce kalırsan bak darılırım heee
biz sonlara kalıyoruz diycemde senin hala durumun belli değil :) sende brütüslük yapabilirsin bu sefer :) Allah'ım kesin sona kalcam yaaa......
kız ben halay çektiğim insanları unutmamtabiki de taglerim her türlü :)) Halay grubuyuz biz unuttun mu
ay allahını seversen neyin var ki? problemin mi var?Ben kalabilirsem herkes kalır ya
Ben kalabilirsem herkes kalır ya
ay allahını seversen neyin var ki? problemin mi var?
normalde bende gecikme zaten oluyo pko yüzünden am programa göre ki oda bir önceki adetime göre hesapladı sanırım ona görede 4 gün geçti diyo. ama ben hala yumurtam çatladı mı onu bile bilmiyorumahauhauahuah valla bu sefer brütüslük yaparsam inan ki çok ciddi söçylüyorm bunu çok şaşırırım. çünkü gerçekten koca ay bomboş geçtiçok istiyorum ama artık yaaaa üffff. senin şimdi bgn yarın gelmesi lazm demi normalde gecikmeleri saymazsak
kız ben halay çektiğim insanları unutmamdün düğündeydim bu arada iyi döktürdüm he hiiiç hamile olabilirim yok tutunamazdır falan düşünemeden oynadım bide kayalıklarda balık falan tuttuk esimle atla zıpla ohh ne zamandır kendimi kısıtlıyomuşum onu farkettim ya
yok be kuzum insan fark etmez mi? bende gram belirti yokiyi yapmşsın ya amann şimdi de hamile olacağın tutar hee
normalde bende gecikme zaten oluyo pko yüzünden am programa göre ki oda bir önceki adetime göre hesapladı sanırım ona görede 4 gün geçti diyo. ama ben hala yumurtam çatladı mı onu bile bilmiyorumhiç pozitif görmedim. o yüzden bilmiyorum yani
yok be kuzum insan fark etmez mi? bende gram belirti yok
inşallah canım. inan çok istiyorum ama olmayıncada isyan etmemek lazım. ben o kadar dua ediyorum yemin ederim dua ederken evlat diyorum ağlıyorum hayırlısı diyorum ağlıyorum. olmayıncada isyan ediyodum. isteyene vermezsin istemeyene, öldürene, doğurup atana gırlaa... ama sonra o evreyide geçtim artık. şimdi sadece eşya bakınıyorum,şaka yapıyorum bu konuyla ilgili o kadar. yırtınmıyorum yani. artık illa ilişkiye girelim bile demiyorum. girersek he alıyorum yastığı altıma yatıp uyuyorum. yok girmiyosak ısrar etmiyorum. tamemen eşimin isteğine bıraktım yani kendimi :)hayırlısı olsunn. inşallah hamilesindir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?