Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

iyi be tamam

biz sonlara kalıyoruz diycemde senin hala durumun belli değil :) sende brütüslük yapabilirsin bu sefer :) Allah'ım kesin sona kalcam yaaa......

ahauhauahuah valla bu sefer brütüslük yaparsam inan ki çok ciddi söçylüyorm bunu çok şaşırırım. çünkü gerçekten koca ay bomboş geçti çok istiyorum ama artık yaaaa üffff. senin şimdi bgn yarın gelmesi lazm demi normalde gecikmeleri saymazsak

tabiki de taglerim her türlü :)) Halay grubuyuz biz unuttun mu
kız ben halay çektiğim insanları unutmam dün düğündeydim bu arada iyi döktürdüm he hiiiç hamile olabilirim yok tutunamazdır falan düşünemeden oynadım bide kayalıklarda balık falan tuttuk esimle atla zıpla ohh ne zamandır kendimi kısıtlıyomuşum onu farkettim ya

normalde bende gecikme zaten oluyo pko yüzünden am programa göre ki oda bir önceki adetime göre hesapladı sanırım ona görede 4 gün geçti diyo. ama ben hala yumurtam çatladı mı onu bile bilmiyorum hiç pozitif görmedim. o yüzden bilmiyorum yani

iyi yapmşsın ya amann şimdi de hamile olacağın tutar hee

hayırlısı olsunn. inşallah hamilesindir yaa

yok be kuzum insan fark etmez mi? bende gram belirti yok

ya illa belirti olucak diye bi şey de yok ki. ben söylemş miydim size bilmyrm da ilk evlendğimz sene kazara olmştu bi kez. hamile kalmştm onda, hiç öyle belirti falan yoktu çünkü hiç tahmin etmiyodm ya öyle bi şey. adetim baya bi gecikti de yapmştm test. aslnda şimdi düşünüyorz ya o yüzden böyle belirti aryrz sürekli.

hayırlısı olsunn. inşallah hamilesindir yaa
inşallah canım. inan çok istiyorum ama olmayıncada isyan etmemek lazım. ben o kadar dua ediyorum yemin ederim dua ederken evlat diyorum ağlıyorum hayırlısı diyorum ağlıyorum. olmayıncada isyan ediyodum. isteyene vermezsin istemeyene, öldürene, doğurup atana gırlaa... ama sonra o evreyide geçtim artık. şimdi sadece eşya bakınıyorum,şaka yapıyorum bu konuyla ilgili o kadar. yırtınmıyorum yani. artık illa ilişkiye girelim bile demiyorum. girersek he alıyorum yastığı altıma yatıp uyuyorum. yok girmiyosak ısrar etmiyorum. tamemen eşimin isteğine bıraktım yani kendimi :)

Günaydın kızlarr,
Pazartesi demek temizlik demek
Ne var ne yok A adetabirkontes inşallah güzel haberlerle gelirsin, kız nası dayanacaksın çarşambaya kadar, yap gitsin varsa çıkması lazım şimdi zaten
esmeralda9 sen de sıradasındır inşallah canım ya valla en çok sana dua ediyorum ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…