- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.101
inşallah canım. inan çok istiyorum ama olmayıncada isyan etmemek lazım. ben o kadar dua ediyorum yemin ederim dua ederken evlat diyorum ağlıyorum hayırlısı diyorum ağlıyorum. olmayıncada isyan ediyodum. isteyene vermezsin istemeyene, öldürene, doğurup atana gırlaa... ama sonra o evreyide geçtim artık. şimdi sadece eşya bakınıyorum,şaka yapıyorum bu konuyla ilgili o kadar. yırtınmıyorum yani. artık illa ilişkiye girelim bile demiyorum. girersek he alıyorum yastığı altıma yatıp uyuyorum. yok girmiyosak ısrar etmiyorum. tamemen eşimin isteğine bıraktım yani kendimi :)
Günaydın kızlarr,
Pazartesi demek temizlik demek
Ne var ne yok A adetabirkontes inşallah güzel haberlerle gelirsin, kız nası dayanacaksın çarşambaya kadar, yap gitsin varsa çıkması lazım şimdi zaten
esmeralda9 sen de sıradasındır inşallah canım ya valla en çok sana dua ediyorum ne yalan söyleyeyim.
Ayy ben olsam hayatta bekleyemezdim bence elinde test varsa mutlaka hemen yal öğren :)Günaydın tızlaarrrr
Benim günüm iki gün geçti hanımlar umutlanmayarak ve test yapmayarak totem yapıciim
yapıyım mı diyosun bende totem yapayım dedim de bizim suçumuz ne en çok esmeraldaya dua ediyosun acaba ???:Günaydın kızlarr,
Pazartesi demek temizlik demek
Ne var ne yok A adetabirkontes inşallah güzel haberlerle gelirsin, kız nası dayanacaksın çarşambaya kadar, yap gitsin varsa çıkması lazım şimdi zaten
esmeralda9 sen de sıradasındır inşallah canım ya valla en çok sana dua ediyorum ne yalan söyleyeyim.
O kabızlık ve gaz sorunu bende adet dönemimde veya yakın her ay oluyoradet öncesnde normalde akıntı oluyo mu herkeste? ben hiç kendmi takip etmedğim için bilmyrm ama bu sıralar akıntım var. adetim de 28inde bu arada. yani iç çamaşrmda görmyrm hiç ama özür dileyerek söylüyorm tvaletten çkarken tvalet kağdnda farkediyorm. bi de hiç normalde olmam kendimi bildim bileli kabızlık problemim olmadı ama yaklaşk bi haftadır var ve inanlmazx bi gaz var bende. o da hiç olmazdı. ya ama ben yine de kendmde belirti aramak istemiyorm. bi yandan tiroid ilacı falan kullandğmdan belki de ondan dolayı oluyodur diyorm. zaten bu ay hamilelik olursa çok büyük sürpriz olur bana çünkü çok verimsiz geçti
O kabızlık ve gaz sorunu bende adet dönemimde veya yakın her ay oluyor
yapıyım mı diyosun bende totem yapayım dedim de bizim suçumuz ne en çok esmeraldaya dua ediyosun acaba ???:
Kuzum senin ikinci çocuk mu?:)))))ya illa belirti olucak diye bi şey de yok ki. ben söylemş miydim size bilmyrm da ilk evlendğimz sene kazara olmştu bi kez. hamile kalmştm onda, hiç öyle belirti falan yoktu çünkü hiç tahmin etmiyodm ya öyle bi şey. adetim baya bi gecikti de yapmştm test. aslnda şimdi düşünüyorz ya o yüzden böyle belirti aryrz sürekli.
öğlen çıkayım alayım saat 14.00de yazarım tızlarbence de yap testini ya cidden nasıl duruyosun
Ayyy inşallah hadi bakalimay sonuna kadar birinden alacagız haamile haberi içime öle dogdu ama kim oldugu mechul
Kuzum senin ikinci çocuk mu?:)))))
Aynen canım illa belirti olacak diye birşey yok, hic gram belirti olmayıp hamile olanlar var kuzum :)yok be kuzum insan fark etmez mi? bende gram belirti yok
ay sonuna kadar birinden alacagız haamile haberi içime öle dogdu ama kim oldugu mechul
Hmm hamile kalmıştım deyince ondan sordummm:))))yok ilk olucak inşallah bi olsa
Hmm hamile kalmıştım deyince ondan sordummm:))))
Anladım canım hayırlısı olsunaldırmıştık onu maalesef
gerçi orası öyle ama benovü testinde falanda pozitifi göremedim yaniAynen canım illa belirti olacak diye birşey yok, hic gram belirti olmayıp hamile olanlar var kuzum :)
benim oldu biraz ya. en az 6 ay oldu galibasenin de erkendi ama demi kaçıncı denemeydi ki bu
gerçi orası öyle ama benovü testinde falanda pozitifi göremedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?