- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.121
sağol canım benim :) Allah'ım senin ettiğin duadan çok bir başkasının senin için ettiği durayı kabul edermiş. o yüzden düşünüpte dualarında benide andığın için teşekkür ederim. çok istiyorum ama olmayıncada sizin söyledikleriniz vs. sayesinde moralim hemen düzeliveriyor. bende ilk seferki yaşadığın üzüntüyü yaşamayıp, sorunsuz hayırlı bir doğum yapmanı ve miniğini kucağına alabilmen için rabbime dua ediyorum. dua ediyorum ama sen temizlik yapıcam diyede zorlama kendiniGünaydın kızlarr,
Pazartesi demek temizlik demek
Ne var ne yok A adetabirkontes inşallah güzel haberlerle gelirsin, kız nası dayanacaksın çarşambaya kadar, yap gitsin varsa çıkması lazım şimdi zaten
esmeralda9 sen de sıradasındır inşallah canım ya valla en çok sana dua ediyorum ne yalan söyleyeyim.
ya bi deniyim dedim şu ovü testini ama moral bozukluğu yemin ederim özelliklede pko için. çnkü belli değil ne zaman yumurtluycağın falan. 30 gün bile yapabiliyosun bazen. ki pozitifi bile yakalayamayabiliyosun.aman bakma test falan boşver oluruna bırak
ya bi deniyim dedim şu ovü testini ama moral bozukluğu yemin ederim özelliklede pko için. çnkü belli değil ne zaman yumurtluycağın falan. 30 gün bile yapabiliyosun bazen. ki pozitifi bile yakalayamayabiliyosun.
yapıyım mı diyosun bende totem yapayım dedim de bizim suçumuz ne en çok esmeraldaya dua ediyosun acaba ???:
Amin canım inşallah :)sağol canım benim :) Allah'ım senin ettiğin duadan çok bir başkasının senin için ettiği durayı kabul edermiş. o yüzden düşünüpte dualarında benide andığın için teşekkür ederim. çok istiyorum ama olmayıncada sizin söyledikleriniz vs. sayesinde moralim hemen düzeliveriyor. bende ilk seferki yaşadığın üzüntüyü yaşamayıp, sorunsuz hayırlı bir doğum yapmanı ve miniğini kucağına alabilmen için rabbime dua ediyorum. dua ediyorum ama sen temizlik yapıcam diyede zorlama kendiniona benim duamda işlemez
Amin canım inşallah :)
Bu sefer de temizliği ben yapayım önümüzdeki haftadan itibaren bi yardımcı tutacağım, çünkü ben de korkuyorum yani, 1 odayı temizliyorum 1 saat uzanıyorum sonra tekrar :))
Evin halini görsen öyle demezsinbence sen hiç temzilik yapma. ne gerek var riske atmaya. değer mi sence
Korkma canım elbet olacak sen sabırla denemeye devam et çalışmalarının karşılığını alacaksın bence :)duygusalım çünkü korkuyorum ya olmuycak diye..
aa gercektenmi bende heyecan yaptım şimdi resmini cekip bi yollasaanaKıxlaaaarr şuan acayio heyecan yaptumm ellerim titriyoooo. Burda test mest dedk furdk. Eve geldm şimdi test vardı daha adrtime var 4gün.28inde ama bi deniyim dedm ve erken testlerden değil bu ucuz olanlardan. Çokk sili k bi çizgi çktı yaaa olanlr mi sizceee
Kızzz resim yolla hemenKıxlaaaarr şuan acayio heyecan yaptumm ellerim titriyoooo. Burda test mest dedk furdk. Eve geldm şimdi test vardı daha adrtime var 4gün.28inde ama bi deniyim dedm ve erken testlerden değil bu ucuz olanlardan. Çokk sili k bi çizgi çktı yaaa olanlr mi sizceee
aa gercektenmi bende heyecan yaptım şimdi resmini cekip bi yollasaana
Allahım ya nasıl sevindim anlatamam,kan ver hemen kannAyyy valla bildğin 2.çizgi var yaaa gerçekten var ama çok silik. Foto çektm şimdi yüklemeye çalşcam ama fotoda hiç belli değil. Geçen ay bu testle yapmştm hiçbi şey çkmamştı. Bu sefer baya baya görüyorm 2.çizgiyi
Canım hadi bakalım inşallah ya resim at bakalım silik de olsa hamile olabilirsinAyyy valla bildğin 2.çizgi var yaaa gerçekten var ama çok silik. Foto çektm şimdi yüklemeye çalşcam ama fotoda hiç belli değil. Geçen ay bu testle yapmştm hiçbi şey çkmamştı. Bu sefer baya baya görüyorm 2.çizgiyi
Kızzz resim yolla hemen
Sabah da hemen bi tane daha yap
Gidebilirsen kan ver
Yap bişeler işte hadi :)))
Allahım ya nasıl sevindim anlatamam,kan ver hemen kann
ac tok farketmez canım git hemen verÇıldırazaaaaam şimdi yeminleekleyemedim fotoyu yaaa. Az önce kocam aradı xor tutm kendmi söylememek için. Gdip kan vericem hemen ama tok karnına olur mu ki bakılır mu yoksa aç mı olmak gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?