Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

sağol canım benim :) Allah'ım senin ettiğin duadan çok bir başkasının senin için ettiği durayı kabul edermiş. o yüzden düşünüpte dualarında benide andığın için teşekkür ederim. çok istiyorum ama olmayıncada sizin söyledikleriniz vs. sayesinde moralim hemen düzeliveriyor. bende ilk seferki yaşadığın üzüntüyü yaşamayıp, sorunsuz hayırlı bir doğum yapmanı ve miniğini kucağına alabilmen için rabbime dua ediyorum. dua ediyorum ama sen temizlik yapıcam diyede zorlama kendini ona benim duamda işlemez

ya bi deniyim dedim şu ovü testini ama moral bozukluğu yemin ederim özelliklede pko için. çnkü belli değil ne zaman yumurtluycağın falan. 30 gün bile yapabiliyosun bazen. ki pozitifi bile yakalayamayabiliyosun.

bakma işte boşver. oluruna bırakmışsın ne güzel işte. aynen öyle devam et bence. böyle düşünüp kafada da kurduğmz için de zorlaşıyo bence

Amin canım inşallah :)

Bu sefer de temizliği ben yapayım önümüzdeki haftadan itibaren bi yardımcı tutacağım, çünkü ben de korkuyorum yani, 1 odayı temizliyorum 1 saat uzanıyorum sonra tekrar :))

Kıxlaaaarr şuan acayio heyecan yaptumm ellerim titriyoooo. Burda test mest dedk furdk. Eve geldm şimdi test vardı daha adrtime var 4gün.28inde ama bi deniyim dedm ve erken testlerden değil bu ucuz olanlardan. Çokk sili k bi çizgi çktı yaaa olanlr mi sizceee

aa gercektenmi bende heyecan yaptım şimdi resmini cekip bi yollasaana

Kızzz resim yolla hemen
Sabah da hemen bi tane daha yap
Gidebilirsen kan ver
Yap bişeler işte hadi :)))

aa gercektenmi bende heyecan yaptım şimdi resmini cekip bi yollasaana

Ayyy valla bildğin 2.çizgi var yaaa gerçekten var ama çok silik. Foto çektm şimdi yüklemeye çalşcam ama fotoda hiç belli değil. Geçen ay bu testle yapmştm hiçbi şey çkmamştı. Bu sefer baya baya görüyorm 2.çizgiyi

Allahım ya nasıl sevindim anlatamam,kan ver hemen kann

Canım hadi bakalım inşallah ya resim at bakalım silik de olsa hamile olabilirsin

Kızzz resim yolla hemen
Sabah da hemen bi tane daha yap
Gidebilirsen kan ver
Yap bişeler işte hadi :)))

Allahım ya nasıl sevindim anlatamam,kan ver hemen kann

Çıldırazaaaaam şimdi yeminle ekleyemedim fotoyu yaaa. Az önce kocam aradı xor tutm kendmi söylememek için. Gdip kan vericem hemen ama tok karnına olur mu ki bakılır mu yoksa aç mı olmak gerekiyo

Çıldırazaaaaam şimdi yeminle ekleyemedim fotoyu yaaa. Az önce kocam aradı xor tutm kendmi söylememek için. Gdip kan vericem hemen ama tok karnına olur mu ki bakılır mu yoksa aç mı olmak gerekiyo
ac tok farketmez canım git hemen ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…