Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hee. balli fistikli bindikli bisey var ya ben onu aliyorum benimkine cikolata falan.. canina minnet zaten. tatliya bayilir :)

Bende varım mart dan beri deniyoruz ama hala hamile kalamadım bu ay ümitliydim adetim ayın 7 sindeydi dün adet oldum inşallah nasipse ekime hamile girerim

istersen bi doktora gorun insallah yoktur ama belki kist vs bisey olabilir yada ovu testlerinden albi dene bakalim ne zamana denk gelirse o gunu degerlendirirsin. bilincli olarak denemek daha iyi olucaktir. bide esine yuklen cikolata, finfik fisyik, keciboynuzu pekmezi vs yedir, seviyosa turk kahvesi icir. insallah Allah yardimci olur kucagini, kucagimizi bos birakmaz canim. ayrica stres yapip takma cok kafana. yoksa hormonlar alt ust...

yeme baxim yeme :) bu arada bak valla hayit ic. millet baya ovmus. bende 3 gundur iciyorum gerci ne olur bilmiyorum ama gorcez. @Frdozkn sogan kurune baslamis bak onuda deneyebilirsin. nasil basladi ne zaman basladi napiyo bilmiyorumda..
canım valla içe içe bi hal kalmadı bende kocada tık yok. ne işe yarıyor muş hayit?

="nisankralicesi, post: 47956992, member: 774178"]canım siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?[/QUOTE]
valla evlendigimden beri korunmadim. ki bu 1,5sene eder ama ciddi ciddi isteyeli 3-4 ay oldu. bu son bir iki aydir otlar ilaclar falan bi level daha atladik ciddiyette iste. ilk iki ay olsun istedik ama cok bisey yapmadik yani sonraki iki ay ugrasiyoruz ama benim pkodan oturu biraz daha zor sizlere gore

="nisankralicesi, post: 47956992, member: 774178"]canım siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
valla evlendigimden beri korunmadim. ki bu 1,5sene eder ama ciddi ciddi isteyeli 3-4 ay oldu. bu son bir iki aydir otlar ilaclar falan bi level daha atladik ciddiyette iste. ilk iki ay olsun istedik ama cok bisey yapmadik yani sonraki iki ay ugrasiyoruz ama benim pkodan oturu biraz daha zor sizlere gore[/QUOTE]
aman canım olur inşallah . senin koca gene iyi biraz işinden ötürüde olsa :/

canım valla içe içe bi hal kalmadı bende kocada tık yok. ne işe yarıyor muş hayit?

hayit yumurta olusumunu arttirip kalitesini yukseltiyomus yani hamile kalmani kolaylastiriyomus. anneme falanda sordum onunda 8 sene sonrasinda dogan ilk cocugu benim :) oda ananenler koyde hep cocugu olmayana icirirlerdi falan dedi. adamalra keciboynuzu yediriyolarmis. annemede İçmesini soylemis falan ama annem icmemis. bakalim ben 3 gundur iciyorum daha. oglen ve aksam yemeklerden once ac karnina

tamam canım bende eşime diyim alalım yarın başlarım

aman canım olur inşallah . senin koca gene iyi biraz işinden ötürüde olsa :/[/QUOTE]

kocadan yana sorunum yok benim Allaha sukur canim. bizim sorunumuz esim vardiyali calisiyo diye denk getirmekte oluyo. o yuzden bir ayimiz çöpe gitmisti hatta.bu ayda pek umitli degilimde iste bakiyoruz yani

aman canım olur inşallah . senin koca gene iyi biraz işinden ötürüde olsa :/

kocadan yana sorunum yok benim Allaha sukur canim. bizim sorunumuz esim vardiyali calisiyo diye denk getirmekte oluyo. o yuzden bir ayimiz çöpe gitmisti hatta.bu ayda pek umitli degilimde iste bakiyoruz yani[/QUOTE]
inşallah olur canım gündüz evde olmuyor mu acaba?

kocadan yana sorunum yok benim Allaha sukur canim. bizim sorunumuz esim vardiyali calisiyo diye denk getirmekte oluyo. o yuzden bir ayimiz çöpe gitmisti hatta.bu ayda pek umitli degilimde iste bakiyoruz yani
inşallah olur canım gündüz evde olmuyor mu acaba?[/QUOTE]

kucukken okulda sorduklarinda ev hanimi olmak istedigimi soylemistim ama olamadim onun yerine gazetecilik yapiyorum suan :) maalesef o evde olsada ben evde olamiyorum gunduzleri :) yalnizca pazarlari evdeyim.

inşallah olur canım gündüz evde olmuyor mu acaba?

kucukken okulda sorduklarinda ev hanimi olmak istedigimi soylemistim ama olamadim onun yerine gazetecilik yapiyorum suan :) maalesef o evde olsada ben evde olamiyorum gunduzleri :) yalnizca pazarlari evdeyim.[/QUOTE]
anladım canım :) hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…