- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
kız benimki hiç sevmezkiz sen yanlis anlamissin olayionu adama yedircektin hahahhah. benim bitti almam lazim. cikolatada bitti :)
aynen kilo aldım valla 1 haftadahee. balli fistikli bindikli bisey var ya ben onu aliyorum benimkine cikolata falan.. canina minnet zaten. tatliya bayilir :)
Bende varım mart dan beri deniyoruz ama hala hamile kalamadım bu ay ümitliydim adetim ayın 7 sindeydi dün adet oldum inşallah nasipse ekime hamile girerim
aynen kilo aldım valla 1 haftadabenimki seçici olunca 40 nazla yediyoriyorum
sonra kızıyorum eşimesen yeme ımmmmmm
yeme baxim yeme :) bu arada bak valla hayit ic. millet baya ovmus. bende 3 gundur iciyorum gerci ne olur bilmiyorum ama gorcez. @Frdozkn sogan kurune baslamis bak onuda deneyebilirsin. nasil basladi ne zaman basladi napiyo bilmiyorumda..sonra kızıyorum eşimeyok yemiyecem bundan sonra
canım valla içe içe bi hal kalmadı bendeyeme baxim yeme :) bu arada bak valla hayit ic. millet baya ovmus. bende 3 gundur iciyorum gerci ne olur bilmiyorum ama gorcez. @Frdozkn sogan kurune baslamis bak onuda deneyebilirsin. nasil basladi ne zaman basladi napiyo bilmiyorumda..
valla evlendigimden beri korunmadim. ki bu 1,5sene eder ama ciddi ciddi isteyeli 3-4 ay oldu. bu son bir iki aydir otlar ilaclar falan bi level daha atladik ciddiyette iste. ilk iki ay olsun istedik ama cok bisey yapmadik yani sonraki iki ay ugrasiyoruz="nisankralicesi, post: 47956992, member: 774178"]canım siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
canım valla içe içe bi hal kalmadı bendekocada tık yok. ne işe yarıyor muş hayit?
tamam canım bende eşime diyim alalım yarın başlarımhayit yumurta olusumunu arttirip kalitesini yukseltiyomus yani hamile kalmani kolaylastiriyomus. anneme falanda sordum onunda 8 sene sonrasinda dogan ilk cocugu benim :) oda ananenler koyde hep cocugu olmayana icirirlerdi falan dedi. adamalra keciboynuzu yediriyolarmis. annemede İçmesini soylemis falan ama annem icmemis. bakalim ben 3 gundur iciyorum daha. oglen ve aksam yemeklerden once ac karnina
aman canım olur inşallah . senin koca gene iyi biraz işinden ötürüde olsa :/[/QUOTE]valla evlendigimden beri korunmadim. ki bu 1,5sene eder ama ciddi ciddi isteyeli 3-4 ay oldu. bu son bir iki aydir otlar ilaclar falan bi level daha atladik ciddiyette iste. ilk iki ay olsun istedik ama cok bisey yapmadik yani sonraki iki ay ugrasiyoruzama benim pkodan oturu biraz daha zor sizlere gore
aman canım olur inşallah . senin koca gene iyi biraz işinden ötürüde olsa :/
tamam canım bende eşime diyim alalım yarın başlarım
inşallah olur canım gündüz evde olmuyor mu acaba?[/QUOTE]kocadan yana sorunum yok benim Allaha sukur canim. bizim sorunumuz esim vardiyali calisiyo diye denk getirmekte oluyo. o yuzden bir ayimiz çöpe gitmisti hatta.bu ayda pek umitli degilimde iste bakiyoruz yani
inşallah olur canım gündüz evde olmuyor mu acaba?
SabAh 11 akşam 7 de yaptım cnm bugn ikiside çift çizgi köyü ciktiben ovu testleri aksam yapiliyo diye biliyorum canim yanlis yonlendirmiyimde..
Ben içtim cnm okadr kötü gelmedi bna hayt tohumu aldm ben ezipte icmistim cnmbu arada o hayit otunu icen varsa bana bi akil versin ya iciyorum 3 gundur ama felaket bi tadi var. ne yapmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?