Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inanamıyorsun da ondan canım bi rahatla yahu,ve agrın sızın var ise zaten adet olucakmıssın gibi agrıların oluyor,

aynen öyle işte. adet olacağüm zamana yakın karnmda kasıklarımda falan böyle bi sanki bi nasl anlatsam sıcaklık oluyo gibi. şiuan da sanki öyle gibi hissediyorum. gerçekten inanamadğmdan sanırm

aynen öyle işte. adet olacağüm zamana yakın karnmda kasıklarımda falan böyle bi sanki bi nasl anlatsam sıcaklık oluyo gibi. şiuan da sanki öyle gibi hissediyorum. gerçekten inanamadğmdan sanırm
stres yapma mutlu ol işte ne güzel hamilesin degerinde yukselecek inş Allahın izniyle

ay ağzınızdan bal damlıyo yaa. bu gün çok mutlu oldum çok ağladım ay nolur ilkinilkin sende hamileliğini kesinleştirirsin inşallah. bende senin dediğin gibi hamile kalabilirim ya. inanın sıra falan işin şakası ama şuan anladım yani hepinizin hamilelik haberini alabilmeyi nasip etsin Allahım ve tabi sizinle benim hamilelik haberimide paylaşmayı... bugünkü kadar mutlu olamam heralde daha yani...

bizede gösterde olurda hamile kalırsak bi ihtimal :) bizde alırız

benm baktklarım kıyafet dğeil ama. hep odası için falan. bi de sürekli bebek arabası bakıyorum. ennn büyük hobim o. daha bebekl düşünmüyoken bile bebek arabası bakıyodum ona da karar verdik zaten her şey hazır kafamızda. inş kesinleşirse artk başlarız bebek arabası bilmemne almaya

ya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem var gecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum
amaaan ne bekliyosun canım benim. ya kırmızılar gelcek yada sen test yapıpı pozitif mi negatif mi görüceksin. bence yap gitsin..

amin canım inşallah yaa inşallahhh şuan ben de kendim için kesin bilmyrm konuşamıyorm ama eğer hamileysem de demek ki gerçekten takip edip de kendini çok kasmaya gerek yokmş. lütfen sen de takma kafana. bırak oluruna tamamen

Yok ok kıyafetten bahsetmiyorum elektronik olur, beşik olur, organizer olur nolursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…