- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.281
aman Allah korusun alıştıra alıştırazten benm bu sürprizlerim yüzünden bi gün kalpten gidicek diye korkuyorum
ay inşallah canım. iş çıkışı dayanamayıp alacam bi test cesaretlendimkorkunun ecele faydası yok canım :) patlat bir testte senhoppp sırayla alalım güzel haberlerrr
inşallah tatlım dua et bizde senden sonra güzel haberler verelimkorkunun ecele faydası yok. yap bence. inşallah bu defa pozitif çıkar
ay inşallah canım. iş çıkışı dayanamayıp alacam bi test cesaretlendim
inşallah tatlım dua et bizde senden sonra güzel haberler verelim
olumlu düşün inş olmazsınamin ,inşallah da şöyle bi durum var. ben sanki hastalanıcakmşm gibi hissediyorum yaa neden öyle oldu
inanamıyorsun da ondan canım bi rahatla yahu,ve agrın sızın var ise zaten adet olucakmıssın gibi agrıların oluyor,amin ,inşallah da şöyle bi durum var. ben sanki hastalanıcakmşm gibi hissediyorum yaa neden öyle oldu
inanamıyorsun da ondan canım bi rahatla yahu,ve agrın sızın var ise zaten adet olucakmıssın gibi agrıların oluyor,
stres yapma mutlu ol işte ne güzel hamilesin degerinde yukselecek inş Allahın izniyleaynen öyle işte. adet olacağüm zamana yakın karnmda kasıklarımda falan böyle bi sanki bi nasl anlatsam sıcaklık oluyo gibi. şiuan da sanki öyle gibi hissediyorum. gerçekten inanamadğmdan sanırm
stres yapma mutlu ol işte ne güzel hamilesin degerinde yukselecek inş Allahın izniyle
amin canım amin inşalllah güzel güzel haberler alırız sendende şu bebiş için aldığın cicişlerini kullanırsın görürürz:)amin inşallah darısı bekleyen herkesin başınaa
amin canım amin inşalllah güzel güzel haberler alırız sendende şu bebiş için aldığın cicişlerini kullanırsın görürürz:)
bizede gösterde olurda hamile kalırsak bi ihtimal :) bizde alırızbu sabah yine bakıyodum bi şeyler heartık rahatlıkla alabilirimm
ay ağzınızdan bal damlıyo yaa. bu gün çok mutlu oldum çok ağladım ay nolur
bizede gösterde olurda hamile kalırsak bi ihtimal :) bizde alırız
amaaan ne bekliyosun canım benim. ya kırmızılar gelcek yada sen test yapıpı pozitif mi negatif mi görüceksin. bence yap gitsin..ya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem vargecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum
ay ağzınızdan bal damlıyo yaa. bu gün çok mutlu oldum çok ağladım ay nolurilkinilkin sende hamileliğini kesinleştirirsin inşallah. bende senin dediğin gibi hamile kalabilirim ya. inanın sıra falan işin şakası ama şuan anladım yani hepinizin hamilelik haberini alabilmeyi nasip etsin Allahım ve tabi sizinle benim hamilelik haberimide paylaşmayı... bugünkü kadar mutlu olamam heralde daha yani...
Yok ok kıyafetten bahsetmiyorum elektronik olur, beşik olur, organizer olur nolursabenm baktklarım kıyafet dğeil ama. hep odası için falan. bi de sürekli bebek arabası bakıyorum. ennn büyük hobim o. daha bebekl düşünmüyoken bile bebek arabası bakıyodumona da karar verdik zaten her şey hazır kafamızda. inş kesinleşirse artk başlarız bebek arabası bilmemne almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?