Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

amaaan ne bekliyosun canım benim. ya kırmızılar gelcek yada sen test yapıpı pozitif mi negatif mi görüceksin. bence yap gitsin..
Haklısın ama gecen ay 3 gün kırmızılar gelince yarında bekliim öyle yapayım diye düşündüm. Ama iş çıkışı bi test alıp yapacam galiba böyle arada kalmaktan iyidir. Umarım sonuç pozitif olur

inşallah canım benim. bende yarın yapıyım bari. gerçi normal benim. ben biliyorum negatif ama ne olur ne olmaz yapayım bari.

evet bende bende duymuştum ne kadar kafaya takarsan o kadar zor hamilelik oluyo diye. en iyisi akışına bırakmak. İnş hepimiz istediğimiz tarihlerde alırız o güzel haberi

resmen yazdım liste yaptım benim minnoşumun odası olmaycak sanırım gerçi oturma odamdan yemek masamı çıkarabilirsem orayı ona oda olarak düzenleyebilirim bir gardolap koyup ama ne biliyim :)

inşallah canım benim. bende yarın yapıyım bari. gerçi normal benim. ben biliyorum negatif ama ne olur ne olmaz yapayım bari.
hadi bakalım yarın ikimizden de güzel haberler gelsin inş benim yarın tam 3. gün oluyo gecikme. haber ver sonucları ınş pozitif olur tatlım

kız benimde listem hazır valla :) oto koltuğum bebek arabam bide anakucağımkaldı işte

valla billa odanın tüm detayları hazır benim. her şey hazır yani. hiç zorlanmıycam alışverişe çıktığımda benm oto koltğu da hazır aahahahaha kafamda yani

bende ne biliyim çift yönlü hafif tek elle açılabilen tam yatan bi araba bide isofixli bi otokoltuğu istiyorum aslında 0-36 ay istiyorum ama 0-36 olanlar çok pahalı oluyo. sonra zaten ilk aylarda çok araba yolcuğu yapmayız 0-9 ay uygun bişey alır 9-36 daha kaliteli bişeyle desteklerim dedim ama model bulamıyorum tabi

e zaten bebek aranasıyla alınan oto koltğu 6aya kadar kullanılıyo. 6. aya geldğinde düşünürüz o kısmı ama marka olarak britax römer var. o çok iyi

e zaten bebek aranasıyla alınan oto koltğu 6aya kadar kullanılıyo. 6. aya geldğinde düşünürüz o kısmı ama marka olarak britax römer var. o çok iyi
sen travel set mi diyosun. ben öyle içinden oturma kısmı çıkanbişey istemiyrum. daha çok baston tarzı istiyorum. çocuk byüyünce napıcam yine bi araba mı alcam

sen travel set mi diyosun. ben öyle içinden oturma kısmı çıkanbişey istemiyrum. daha çok baston tarzı istiyorum. çocuk byüyünce napıcam yine bi araba mı alcam

2.çocuğa saklycaksın. sonra da artık birine mi verirsinn, müzeye mi koyarsııın, satar mısın sen bilrsin ama bastyonlarda yeni doğan bebek rahat etmez kii. bastonu da 1.5 yaşndan sonra kullanır

Kız siz delisiniz valla benim hiç bişeyim hazır değil daha bende baksam mı acaba hevesim kursağımda kalır mı ki acaba hayal edip edip suya düşerse

aman yok yaaa nedne kursağnda kalsın. çok karamsarsın sen heeee yapma böylee. bak tabii ki, çok keyifli oluyo. ben bu konularda artık ordinaryüs prof oldum hamile herkes bana soruyo her şeyi. kuzenm kasımda doğum yapıcak salak hala bi şey bilmiyo

Yaptım ya olmadı üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş . Sen kan testi verdin değerlerin iyi dümi tatlım gözünüz aydın darısı başımıza inşallah:)

hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin sen de. evet benm 29çktı sanırm hamileyim. umarm yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…