- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.301
Yok ok kıyafetten bahsetmiyorum elektronik olur, beşik olur, organizer olur nolursa
Haklısın ama gecen ay 3 gün kırmızılar gelince yarında bekliim öyle yapayım diye düşündüm. Ama iş çıkışı bi test alıp yapacam galiba böyle arada kalmaktan iyidir. Umarım sonuç pozitif oluramaaan ne bekliyosun canım benim. ya kırmızılar gelcek yada sen test yapıpı pozitif mi negatif mi görüceksin. bence yap gitsin..
kız benimde listem hazır valla :) oto koltuğum bebek arabam bide anakucağımkaldı işteYok ok kıyafetten bahsetmiyorum elektronik olur, beşik olur, organizer olur nolursa
inşallah canım benim. bende yarın yapıyım bari. gerçi normal benim. ben biliyorum negatif ama ne olur ne olmaz yapayım bari.Haklısın ama gecen ay 3 gün kırmızılar gelince yarında bekliim öyle yapayım diye düşündüm. Ama iş çıkışı bi test alıp yapacam galiba böyle arada kalmaktan iyidir. Umarım sonuç pozitif olur
evet bende bende duymuştum ne kadar kafaya takarsan o kadar zor hamilelik oluyo diye. en iyisi akışına bırakmak. İnş hepimiz istediğimiz tarihlerde alırız o güzel haberiamin canım inşallah yaa inşallahhhşuan ben de kendim için kesin bilmyrm konuşamıyorm ama eğer hamileysem de demek ki gerçekten takip edip de kendini çok kasmaya gerek yokmş. lütfen sen de takma kafana. bırak oluruna tamamen
hadi bakalım yarın ikimizden de güzel haberler gelsin inşinşallah canım benim. bende yarın yapıyım bari. gerçi normal benim. ben biliyorum negatif ama ne olur ne olmaz yapayım bari.
kız benimde listem hazır valla :) oto koltuğum bebek arabam bide anakucağımkaldı işte
ben kendimi biliyorum bacım ama işte yaparım. yazarım yinedehadi bakalım yarın ikimizden de güzel haberler gelsin inşbenim yarın tam 3. gün oluyo gecikme. haber ver sonucları ınş pozitif olur tatlım
Kız siz delisiniz valla benim hiç bişeyim hazır değil daha bende baksam mı acaba hevesim kursağımda kalır mı ki acaba hayal edip edip suya düşersekız benimde listem hazır valla :) oto koltuğum bebek arabam bide anakucağımkaldı işte
bende ne biliyim çift yönlü hafif tek elle açılabilen tam yatan bi araba bide isofixli bi otokoltuğu istiyorum aslında 0-36 ay istiyorum ama 0-36 olanlar çok pahalı oluyo. sonra zaten ilk aylarda çok araba yolcuğu yapmayız 0-9 ay uygun bişey alır 9-36 daha kaliteli bişeyle desteklerim dedimama model bulamıyorum tabi
sen travel set mi diyosun. ben öyle içinden oturma kısmı çıkanbişey istemiyrum. daha çok baston tarzı istiyorum. çocuk byüyünce napıcam yine bi araba mı alcame zaten bebek aranasıyla alınan oto koltğu 6aya kadar kullanılıyo. 6. aya geldğinde düşünürüz o kısmıama marka olarak britax römer var. o çok iyi
ben kendimi biliyorum bacım ama işte yaparım. yazarım yinedeilkinilkin beebk arabası modeli ne bi banada bişey de ya
sen travel set mi diyosun. ben öyle içinden oturma kısmı çıkanbişey istemiyrum. daha çok baston tarzı istiyorum. çocuk byüyünce napıcam yine bi araba mı alcam
Kız siz delisiniz valla benim hiç bişeyim hazır değil daha bende baksam mı acaba hevesim kursağımda kalır mı ki acaba hayal edip edip suya düşerse
sen travel set mi diyosun. ben öyle içinden oturma kısmı çıkanbişey istemiyrum. daha çok baston tarzı istiyorum. çocuk byüyünce napıcam yine bi araba mı alcam
Yaptım ya olmadı üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş . Sen kan testi verdin değerlerin iyi dümi tatlım gözünüz aydın darısı başımıza inşallah:)
Yaptım ya olmadı üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş . Sen kan testi verdin değerlerin iyi dümi tatlım gözünüz aydın darısı başımıza inşallah:)
İnşallah canım dikkat et kendine bebiş iyi olsun :)hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin sen de. evet benm 29çktı sanırm hamileyim. umarm yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?