Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

2.çocuğa saklycaksın. sonra da artık birine mi verirsinn, müzeye mi koyarsııın, satar mısın sen bilrsin ama bastyonlarda yeni doğan bebek rahat etmez kii. bastonu da 1.5 yaşndan sonra kullanır
açıkçası çok para vermekten yana değilim. he para sorun mu tabkikide değil. annesi babasu çalışıyoken benim miniğim herşeye sahip olabilir ama yinede çok abartmamak istiyorum :) örneğin joie aire luxx travel sistem emsallerinin verdiği herşeyi sağlıyo zaten. şu sıralar onu inceliyorum.

sen bana bakma zaten bende bebek arabası fetişistliği var gerçekten öyle yani. bi de ben stokke alırsam zaten tr den almıycam bu yaz yurt dşına gitmiştik tatile belgrada, orda buraya göre ucuzdu fiyatları. kocamı yollycam gidip alıcak

heee iyi bakalım :) bende neler var bilsen ohooo kzım liste yaptım çentik atıyorum diyorum anlatabildim mi bi bebişim eksik

Ben de tlfa not yazıyorm unutmamak için ufak tefekleri ama. Diğerlerini zaten unutmam
hahahha bak sen kafayi yemeye ramak kala toparladin isi ama ben yedim sanirim. olmayancocuga kaftan biciyorum ama napiyim cok guzeller dayanamiyorum bakiyorum inceliyorum falan duramiyorum

hahahha bak sen kafayi yemeye ramak kala toparladin isi ama ben yedim sanirim. olmayancocuga kaftan biciyorum ama napiyim cok guzeller dayanamiyorum bakiyorum inceliyorum falan duramiyorum

Boşver yaa bak tabi hiçbi şey olöaz. Ben de bakıyorm diye işyerndr bazı arkadşlar diyodu ya bekle bi olsun 3 5 aylk olsun da öyle bak diye. Nedenmiş ki yani demi ama içimden geliyo bakarm tabi. Sen de bakmaya dvm et. Kötü dişünme

Günaaaydınnn.. kızlar yaa, sabah kaşktm dedm bi yapaym test. Hiçbi şey çkmadı. Sonradan çok çok hafif belirdi gölge gibi. Dünkü daha belirgindi. Markası farklı bu testin. Ondan mı kaynaklı okdu bilmyrm ama baya bi moralim bozuldu
Niyr böylr.bi şey oldu ki sizce

günaydın marka farkı her testin hassasiyeti farklıdır buyuk ihtimal hergün test yapma tavsiyem adet gününğ bekle artık :)

günaydın canım hiç moralini bozma her testin hassasiyeti farklıdır. Hergün de test yapıp kendını strese sokma. Regl gününü bekle ve o gün gidip kan tahlili ver degerler artmıssa ki inş artar bi sorun yok demektir

kendimi bildiğn alştrdm ben kesin var gibi. umarm artar değer

biraz daha bırkalarsan kalkıp oraya gelicem üşenmeden he! bi rahat bırak kendini ya. birkaç gün sabret bi kan testi ver o zaman kadarda beynini boşalt ne oldu ne olcak düşünme azcık canım yaa.

sabah sabah nostalji takılıyorum. ajda pekkandan hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter miiiiii kısacası test negatif

biraz daha bırkalarsan kalkıp oraya gelicem üşenmeden he! bi rahat bırak kendini ya. birkaç gün sabret bi kan testi ver o zaman kadarda beynini boşalt ne oldu ne olcak düşünme azcık canım yaa.

tamam yarın ya da diğer gün gider veririm. ya da cumayı beklerim direk dayanabilrsem pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…