- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.341
tamam o zaman bak kan verene kadar ne test yapıyosun nede başka bişey. kafanada takma sadece kendini fazla yorma dikkatli davran sabahları birer bardak süt iç öğlen yemeklerinde mutlaka et,özellikle balık yemeye özen göster.. kendine iyi bak :) başkada bişeyi dert etme. birkaç gün boyunca hiiç bebek vs. düşünme :)tamamyarın ya da diğer gün gider veririm. ya da cumayı beklerim direk dayanabilrsem pöff
hadi beeehay allah yaa napalım olksun yine de bakmaya devam
tamam o zaman bak kan verene kadar ne test yapıyosun nede başka bişey. kafanada takma sadece kendini fazla yorma dikkatli davran sabahları birer bardak süt iç öğlen yemeklerinde mutlaka et,özellikle balık yemeye özen göster.. kendine iyi bak :) başkada bişeyi dert etme. birkaç gün boyunca hiiç bebek vs. düşünme :)
eh biliyodum canım :) listenin sonundayım zaten ben6 ay dene pkolu ol adetin düzensiz olsun yumurtlaman bile olmuyo nerdeyse ne olcaktı pozitif mi
kestim umudumu :) önceden yolda giderken bile düşünüyodum bi dk boş geçmiyodu :) şimdi saldım çayıra :) çok fazla düşünmek istemiyorum. olmazsada napıyım bu güne kadar hiç bişeyi kolay elde edemedim zaten. bunda da uğraşıcaz belli. o yüzden kendimi hemen tüketmek istemiyorum. eşya bakınıyorum falano hiç belli olmaz. olumsuz düşünme sen. ki bu aralar pek bi olumlusun. pozitifsin yani. bize mi öyle görünüyo yoksa gerçekten rahatladın mı biraz
şuan çorbayı falan sıcak tutabilecek termoslu mama kabı bakınıyorum. sağda solda kullanmalık iyi olur :) toz mama için nukun katlı toz mama kabını alcam zateno hiç belli olmaz. olumsuz düşünme sen. ki bu aralar pek bi olumlusun. pozitifsin yani. bize mi öyle görünüyo yoksa gerçekten rahatladın mı biraz
hayırlısı olsun hakkında en kısa zamanda verirsin sende güzel haberi inş. ben dün test yapamadım biraz sancım var bugünde bekleyecem galibasabah sabah nostalji takılıyorum. ajda pekkandan hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter miiiiiikısacası test negatif
şuan çorbayı falan sıcak tutabilecek termoslu mama kabı bakınıyorum. sağda solda kullanmalık iyi olur :) toz mama için nukun katlı toz mama kabını alcam zatenkafama ulaşmanız için çook delirmeniz lazım hahaha
kendimi bildiğn alştrdm ben kesin var gibi. umarm artar değer
İlkin bebeğim.. değerlerin artarcak... mis gibi bi gebelik geçirceksin... temmuzda sapsağlıklı bi bebek kucağına alacaksın lütfen bunları düşün durup durup test yapma reca ederim
olur olur ya olmazsada olmasın ama napıyım. ne zaman olmuş onların evlendikten sonra?onlar çok güzeller. bak tabi yaa kafan boşalır hem belki. hatta al bile isteğdin zaman,koy kenara dursun. bzim bi arkadşn şuan 5yaşnda çocuğu var. ben pko lym bi de dmeişti de ben o zmn ne oldğnu, yani çocuk yapmayı zorlaştıran bi şey olduğnu bilmiyodum. bnak onlarn olmş 5 yaşnda bile çocuk. hiç takma sen kafana
Bende ikizlerim ne varmış da sanki mis gibi burcuz akıllı mis gibi burç zeki çılgın bulmuşlarda bunuyorlar (benim kocamda aynı dertten muzdarip)olmazsa da benim kocamın yüzünden. sürekli ben çocuğmz ikizler olsun istemiyorum. bi eve 1 tane fazla, nolur olmasın diyip duruyoben de ikizler burcuyum. şimdi bu inşşş olursa ucundan belki ikizler olabilir
olur olur ya olmazsada olmasın ama napıyım. ne zaman olmuş onların evlendikten sonra?
Bende ikizlerim ne varmış da sanki mis gibi burcuz akıllı mis gibi burç zeki çılgın bulmuşlarda bunuyorlar (benim kocamda aynı dertten muzdarip)
Onun adı kararsızlık değil bebeğim en iyisine karar verme aşamasında geçen süreçhee demii bence de katılıyorum sana. ben de çok memnunum burcumdan. tek sıkıntım aşırı kararsızım. çokkk aşırı kararsızım yani öyle böyle değil
Onun adı kararsızlık değil bebeğim en iyisine karar verme aşamasında geçen süreç
hiç bilmiyorum ki. sorarım ama. şuan anne 34, baba 40 yaşında. çocuk da 5 yaşında işte. yaşları da çok küçük dğeilken olmş bak demek ki. sen kaçlısın bu arada
23 yaşındayım ben.
bir senelikte evliyiz iştte ikinci yılımıza doğru ilerliyoruz.oo iyi ne güzel yaşın da baya gençmiş senin. hiç korkma takma kafana
bir senelikte evliyiz iştte ikinci yılımıza doğru ilerliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?