Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

tamam yarın ya da diğer gün gider veririm. ya da cumayı beklerim direk dayanabilrsem pöff
tamam o zaman bak kan verene kadar ne test yapıyosun nede başka bişey. kafanada takma sadece kendini fazla yorma dikkatli davran sabahları birer bardak süt iç öğlen yemeklerinde mutlaka et,özellikle balık yemeye özen göster.. kendine iyi bak :) başkada bişeyi dert etme. birkaç gün boyunca hiiç bebek vs. düşünme :)

tamam belki yarın gider kan veririm yine. eğert yükselmiş çıkarsa zaten bi daha ağzımı açmam

eh biliyodum canım :) listenin sonundayım zaten ben 6 ay dene pkolu ol adetin düzensiz olsun yumurtlaman bile olmuyo nerdeyse ne olcaktı pozitif mi

o hiç belli olmaz. olumsuz düşünme sen. ki bu aralar pek bi olumlusun. pozitifsin yani. bize mi öyle görünüyo yoksa gerçekten rahatladın mı biraz

o hiç belli olmaz. olumsuz düşünme sen. ki bu aralar pek bi olumlusun. pozitifsin yani. bize mi öyle görünüyo yoksa gerçekten rahatladın mı biraz
kestim umudumu :) önceden yolda giderken bile düşünüyodum bi dk boş geçmiyodu :) şimdi saldım çayıra :) çok fazla düşünmek istemiyorum. olmazsada napıyım bu güne kadar hiç bişeyi kolay elde edemedim zaten. bunda da uğraşıcaz belli. o yüzden kendimi hemen tüketmek istemiyorum. eşya bakınıyorum falan zaman geçiriyorum. hala hastalan madım yine bulur 2 ayı bu zaten... falan filan kısacası olmazsa olmasın modundayım

şuan çorbayı falan sıcak tutabilecek termoslu mama kabı bakınıyorum. sağda solda kullanmalık iyi olur :) toz mama için nukun katlı toz mama kabını alcam zaten kafama ulaşmanız için çook delirmeniz lazım hahaha

sabah sabah nostalji takılıyorum. ajda pekkandan hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter miiiiii kısacası test negatif
hayırlısı olsun hakkında en kısa zamanda verirsin sende güzel haberi inş. ben dün test yapamadım biraz sancım var bugünde bekleyecem galiba

onlar çok güzeller. bak tabi yaa kafan boşalır hem belki. hatta al bile isteğdin zaman,koy kenara dursun. bzim bi arkadşn şuan 5yaşnda çocuğu var. ben pko lym bi de dmeişti de ben o zmn ne oldğnu, yani çocuk yapmayı zorlaştıran bi şey olduğnu bilmiyodum. bnak onlarn olmş 5 yaşnda bile çocuk. hiç takma sen kafana

İlkin bebeğim.. değerlerin artarcak... mis gibi bi gebelik geçirceksin... temmuzda sapsağlıklı bi bebek kucağına alacaksın lütfen bunları düşün durup durup test yapma reca ederim

olmazsa da benim kocamın yüzünden. sürekli ben çocuğmz ikizler olsun istemiyorum. bi eve 1 tane fazla, nolur olmasın diyip duruyo ben de ikizler burcuyum. şimdi bu inşşş olursa ucundan belki ikizler olabilir

olur olur ya olmazsada olmasın ama napıyım. ne zaman olmuş onların evlendikten sonra?

olmazsa da benim kocamın yüzünden. sürekli ben çocuğmz ikizler olsun istemiyorum. bi eve 1 tane fazla, nolur olmasın diyip duruyo ben de ikizler burcuyum. şimdi bu inşşş olursa ucundan belki ikizler olabilir
Bende ikizlerim ne varmış da sanki mis gibi burcuz akıllı mis gibi burç zeki çılgın bulmuşlarda bunuyorlar (benim kocamda aynı dertten muzdarip)

olur olur ya olmazsada olmasın ama napıyım. ne zaman olmuş onların evlendikten sonra?

hiç bilmiyorum ki. sorarım ama. şuan anne 34, baba 40 yaşında. çocuk da 5 yaşında işte. yaşları da çok küçük dğeilken olmş bak demek ki. sen kaçlısın bu arada

Bende ikizlerim ne varmış da sanki mis gibi burcuz akıllı mis gibi burç zeki çılgın bulmuşlarda bunuyorlar (benim kocamda aynı dertten muzdarip)

hee demii bence de katılıyorum sana. ben de çok memnunum burcumdan. tek sıkıntım aşırı kararsızım. çokkk aşırı kararsızım yani öyle böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…