Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

maşallah valla sen baya erkenciymişsin olur inşallah sen kötü düşünme. bebek eşyaları bakmaya devam
yavrum ben en az 2 sene istemiyodum ama pko olduğunu duyunca ki bide ilk gittiğim doktor olmaz senin falan dedi bana korktu gözüm. olmamasındansa erken olması daha iyi dedim. deniyorum

yavrum ben en az 2 sene istemiyodum ama pko olduğunu duyunca ki bide ilk gittiğim doktor olmaz senin falan dedi bana korktu gözüm. olmamasındansa erken olması daha iyi dedim. deniyorum

ona bakarsan bana da endokrin doktorum haşimato çktğnda gebelik zor dedi ve daha geçen ay çktı tiroidlermdeki hastalk. bebek düşünmeye başladm diye kadın doğmcuya gitmiştim genel kontrole. sonra o yönlendirdi endokrine. yani yeni bi şey. bakma sen doktorlarn dedğine. ama çalşmalara dvm tabi

uğraşıyoruz işte :) geçmiş olsun bu arada canım benim :) he bide söylemeyi unuttum bende ikizlerim ve iyiki ikizlerim kocam koç :) en ateşli çiftiz burç yorumuna göre tabi ayrıca senin yaş kaç? bide sen hamile kalabiliyosun canım benim. ikinci gebeliğin maşallah :) ben hiç korunmadım ama sıfır yani

benim de kocam koç hiç anlamam burçlardan ben yaa en ateşli çift mi oluyomş ben 9 haziran, o 6 nisan. ben 86lıyım koskoca 30 oldum

Kız sen 23 yaşında mısın aman yarabbi
ne be 40 yaşında mı olaydım çıtırım ben çıtır anne olayım işte :) ayrıca 23 yaşındayım ama dediğim gibi normalde düşünmüyodum çücuk en az2-3 sene ama pko olunca doktor gecikmek iyi değil zaten olana kadar zaman geçicek vs vs dedi diye uğraşıyorum ki valla istiyorum ya. olmamasından korkuyorum.

benim de kocam koç hiç anlamam burçlardan ben yaa en ateşli çift mi oluyomş ben 9 haziran, o 6 nisan. ben 86lıyım koskoca 30 oldum
ben 10 haziran eşim 8 nisan ki genelde ikizler kadını hep kendine koç erkeği seçer. ikizler erkeğide hep kova kadınını seçer :) ben inanmıyodum ama çevremdekilere dikkat edince bi baktım hakikaten öyle oluyo

Allah allah çok enteresan gerçekten. Hiç amlamam brn burçlardan. Bi kendi burcunu biliyorm işte

Allah allah çok enteresan gerçekten. Hiç amlamam brn burçlardan. Bi kendi burcunu biliyorm işte

bende bilmem bakma yani :) yükselenimi ararken okumuştum dikkatimi çekmişti ordan biliyorum :) aslında bi fal mı baktırsam ya şöyle güzel bakabilen birine :) bak şimdi aklıma geldi he evli olduğumu söyleyince 3 vakte kadar bebiş görür kesin falda ahahahah

Evli oldğunu söyleme o zmn da 3vakte kadar evlendirir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…