- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.361
yavrum ben en az 2 sene istemiyodum ama pko olduğunu duyunca ki bide ilk gittiğim doktor olmaz senin falan dedi bana korktu gözüm. olmamasındansa erken olması daha iyi dedim. deniyorummaşallah valla sen baya erkenciymişsinolur inşallah sen kötü düşünme. bebek eşyaları bakmaya devam
yavrum ben en az 2 sene istemiyodum ama pko olduğunu duyunca ki bide ilk gittiğim doktor olmaz senin falan dedi bana korktu gözüm. olmamasındansa erken olması daha iyi dedim. deniyorum
ona bakarsan bana da endokrin doktorum haşimato çktğnda gebelik zor dedive daha geçen ay çktı tiroidlermdeki hastalk. bebek düşünmeye başladm diye kadın doğmcuya gitmiştim genel kontrole. sonra o yönlendirdi endokrine. yani yeni bi şey. bakma sen doktorlarn dedğine. ama çalşmalara dvm tabi
uğraşıyoruz işte :) geçmiş olsun bu arada canım benim :) he bide söylemeyi unuttum bende ikizlerim ve iyiki ikizlerim kocam koç :) en ateşli çiftizburç yorumuna göre tabi ayrıca senin yaş kaç? bide sen hamile kalabiliyosun canım benim. ikinci gebeliğin maşallah :) ben hiç korunmadım ama sıfır yani
Kız sen 23 yaşında mısın aman yarabbibir senelikte evliyiz iştte ikinci yılımıza doğru ilerliyoruz.
ne beKız sen 23 yaşında mısın aman yarabbi
ben 10 haziran eşim 8 nisanbenim de kocam koçhiç anlamam burçlardan ben yaa en ateşli çift mi oluyomş ben 9 haziran, o 6 nisan. ben 86lıyım koskoca 30 oldum
ben 10 haziran eşim 8 nisanki genelde ikizler kadını hep kendine koç erkeği seçer. ikizler erkeğide hep kova kadınını seçer :) ben inanmıyodum ama çevremdekilere dikkat edince bi baktım hakikaten öyle oluyo
Allah allah çok enteresan gerçekten. Hiç amlamam brn burçlardan. Bi kendi burcunu biliyorm işte
bende bilmem bakma yani :) yükselenimi ararken okumuştum dikkatimi çekmişti ordan biliyorum :) aslında bi fal mı baktırsam ya şöyle güzel bakabilen birine :) bak şimdi aklıma geldi heevli olduğumu söyleyince 3 vakte kadar bebiş görür kesin falda ahahahah
hahahaEvli oldğunu söyleme o zmn da 3vakte kadar evlendirir seni
hahahakız maksat morl düzeltmek bırak söylesiiiin
amin inşallah canım benim :)Sen sıkma canını, kafana da takma. Olucak en kısa zamanda
ooo sen daha cok gencsin biz ölelim ozmn :)
ooo sen daha cok gencsin biz ölelim ozmn :)
yok canım işteyim iişler güçler ondan yazamadımYeni mi kalktın yoksaa
Allah allah sen de yaş kaç :)ooo sen daha cok gencsin biz ölelim ozmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?