Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bacım ben napıyım yahu siz geç evlenmişsiniz gerçi benim evlenmeyede niyetim yoktu boş bi anımda gelişti herşey :) eşimede arada şakasını yapıyorum hatta boşluğuma denk geldi kabul ettim yoksa evlenmezdim ben diye :) ama iyikide evlenmişim ya. istediğin insanı bulunca beklemek mantıklı değil.4 sene sevgiliydik zaten. biraz daha uzasaydı 6 senelik sevgili olucaktık ki pek hoş değil. cılkı çıkıyo işin.

ama gönlümüz genc diimi ama
yaşla falan ilgisi yok aslında dediğiniz gibi. kaç yaşında neneler dedeler hala geziyim yok şuraya gidiyim bunu yapıyım saçımı boyatıyım yok spora gidiyim derdinde. insanlar kendilerini hala genç görmeseler bunları yaparlar mı. 60 yaşında teyzem sabah parkta twister yapıyo. dur yanlarım incelsin derdinde :) o yüzden kaç yaşında olduğun değil hissettiğin önemli...

benim 85 yaşında anneannem yapıyo onları sabah sporunu kaçırmaz, küveti kaynamş ot sularıyla doldurup keyif yapıyo. zeytinyağyla masajlar falan. küçük hissedyrm kendmi diyorm ama bi anneannem değilim

benim 85 yaşında anneannem yapıyo onları sabah sporunu kaçırmaz, küveti kaynamş ot sularıyla doldurup keyif yapıyo. zeytinyağyla masajlar falan. küçük hissedyrm kendmi diyorm ama bi anneannem değilim
aman aman olma zaten :) sen bide öyle olursan artık ot araştırmaya balarsın buralarda :) o otu kaynatın yüzünüze sürün posasını atmayın banyo yaparken attığınız kesenin içine koyun cildinize iyi geliyo falan diye alır yürürsün :) ama helal anneanneme valla :) işte yaşam sevinci işte yaşamak istediğim kafa

hı evet biz gec sen erken evlenmişssin ama dediğin gibi ruh ikizini buldugun an yakasına yapışacaksın bırakmayacaksın

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..

umut her zaman var canımmm benim güzel haberlerle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…