- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.401
du bakalım sonucların bi çıksın,Hayırlısı olsun inş hakkındaİns canim yaa tabikide var ama kafam cok karisti..
İnş canim idrar testi nagatif cikinca biraz üzuldum ama israrla ben hamileyim diyorum bu test gostermiyo diyorum garip bi sekilde..du bakalım sonucların bi çıksın,Hayırlısı olsun inş hakkında
gec döllenme olunca hormon idrara hemen salgılanmıyo biliyosun,üzme kendini herşeyin hayırlısı inş hamilesindirİnş canim idrar testi nagatif cikinca biraz üzuldum ama israrla ben hamileyim diyorum bu test gostermiyo diyorum garip bi sekilde..
İnş canim idrar testi nagatif cikinca biraz üzuldum ama israrla ben hamileyim diyorum bu test gostermiyo diyorum garip bi sekilde..
Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..
kızıyorum böyle insanlara ya,kızı kesinlikle kınamıyorum yargılamıyorum farklı başlıklarla topik açıyor ama hep aynı soruları soruyor agustos ayından beri,kız nişanlı 2 kere kürtaj olmuş istenmeyen gebelik oldugu için,kızdıgım konu madem korkuların endişelerin var neden tedbirini almıyorsun,yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorsun ,burdan yazayım didim :)inşallah vardır
kızıyorum böyle insanlara ya,kızı kesinlikle kınamıyorum yargılamıyorum farklı başlıklarla topik açıyor ama hep aynı soruları soruyor agustos ayından beri,kız nişanlı 2 kere kürtaj olmuş istenmeyen gebelik oldugu için,kızdıgım konu madem korkuların endişelerin var neden tedbirini almıyorsun,yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorsun ,burdan yazayım didim :)
aynen samimi degil kesinlikle,laf olsun torba dolsun,can sıkıntısı takılıyor buralardadoğru söylüyosun çok saçma gerçekten. dedğin gibi madem nişanlı ve korkuyo kesnlkle önlem alır insan. yalan söylüyo büyük ihtimalle. ya da canı falan sıkılıyodur, burda eğlence arıyo kendine belki
aynen samimi degil kesinlikle,laf olsun torba dolsun,can sıkıntısı takılıyor buralarda
kim len okızıyorum böyle insanlara ya,kızı kesinlikle kınamıyorum yargılamıyorum farklı başlıklarla topik açıyor ama hep aynı soruları soruyor agustos ayından beri,kız nişanlı 2 kere kürtaj olmuş istenmeyen gebelik oldugu için,kızdıgım konu madem korkuların endişelerin var neden tedbirini almıyorsun,yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorsun ,burdan yazayım didim :)
(sedaguven) diye hatunun biri ya agustos ayından beri psikolojik gebelik yaşıyor gebemiyim gebemiyim die dolanıp duruyor buralarda,farklı topikler aynı sorular,sürekli karşıma çıkıp duruyor dayanamadım yazdım bende kıza ondan bahsediyoruz,kim len o
(sedaguven) diye hatunun biri ya agustos ayından beri psikolojik gebelik yaşıyor gebemiyim gebemiyim die dolanıp duruyor buralarda,farklı topikler aynı sorular,sürekli karşıma çıkıp duruyor dayanamadım yazdım bende kıza ondan bahsediyoruz,ilkinilkin de beni o topikte görmüş slm çaktı bana ordan
heee(sedaguven) diye hatunun biri ya agustos ayından beri psikolojik gebelik yaşıyor gebemiyim gebemiyim die dolanıp duruyor buralarda,farklı topikler aynı sorular,sürekli karşıma çıkıp duruyor dayanamadım yazdım bende kıza ondan bahsediyoruz,ilkinilkin de beni o topikte görmüş slm çaktı bana ordan
hahah ben bakıyorum başka topiklere iyi oluyor fikir sahiibi oluyorsunheeeanam ben hiç bakmıyorum ya başka topiklere bizim burda sandım :) bide ben iki çift laf edeyim dedim..
aynı canım bol bol dinleniyorum bulantı var birazaman bacım nolsun çalışmalara sakin sakin devam ediyoruz kendimizi kasmadan,akışına bıraktık bide böyle deneyeceğiz bakalım
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
söyliycem kınamayın ama bakhahah ben bakıyorum başka topiklere iyi oluyor fikir sahiibi oluyorsun
yok canım kınamıyorum kesinlikle yargılamıyorumda,benim kızdıgım konu madem nişanlısın ve korkuyosun gebe kalmaktan ki 2 kere başına gelmiş ve sonlandırmıssın neden tedbirini almıyosun,yazıktır günahtırsöyliycem kınamayın ama bakhepinizden önce katılmışım kk ya ama nerden nasıl neye bakılır hala bilmiyorum :) bi buraya yazıyorum zaten hahahaha
gec döllenme olunca hormon idrara hemen salgılanmıyo biliyosun,üzme kendini herşeyin hayırlısı inş hamilesindir[/QUOTcanim benim inş allah razi olsun hepinizden..
çok doğru canım :) maden istemiyorsun önlemini al demi :)yok canım kınamıyorum kesinlikle yargılamıyorumda,benim kızdıgım konu madem nişanlısın ve korkuyosun gebe kalmaktan ki 2 kere başına gelmiş ve sonlandırmıssın neden tedbirini almıyosun,yazıktır günahtır
kız yok okudum yazdıklarınızı ve yazdıklarını üşenmeden 5 sayfa kontrol ettimde onda bi sorun falan var heralde. istemediği bi ilişki mi neyse korkudan hamileyim sanıyo kendiniyok canım kınamıyorum kesinlikle yargılamıyorumda,benim kızdıgım konu madem nişanlısın ve korkuyosun gebe kalmaktan ki 2 kere başına gelmiş ve sonlandırmıssın neden tedbirini almıyosun,yazıktır günahtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?