Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

du bakalım sonucların bi çıksın,Hayırlısı olsun inş hakkında
İnş canim idrar testi nagatif cikinca biraz üzuldum ama israrla ben hamileyim diyorum bu test gostermiyo diyorum garip bi sekilde..

İnş canim idrar testi nagatif cikinca biraz üzuldum ama israrla ben hamileyim diyorum bu test gostermiyo diyorum garip bi sekilde..
gec döllenme olunca hormon idrara hemen salgılanmıyo biliyosun,üzme kendini herşeyin hayırlısı inş hamilesindir

merhaba canım. moralini bozmak istemem ama ben de aynı durumu yaşadım. adetime 6 gün kala lekelenme oldu iki gün öyle devam etti sonra yoğun bi karın ağrısıyla kanamam arttı ama adet gibi değil sadece kan geldi. endişelenip doktora gittim normal ultrasonla baktı. adet kanaması olduğunu bu tarz durumların normal olduğunu söyledi. benim adet günüm normalde hiç şaşmaz ve 4 gün sürer ama çok az oldu ve 2. gün bitti. benm de kafam karışık aslında doktor değilsin dedi ama daha önce hiç bu şekilde olmamıştım. değilsek bile en kısa zamanda biz de güzel haberler alırız inşallah

inşallah vardır
kızıyorum böyle insanlara ya,kızı kesinlikle kınamıyorum yargılamıyorum farklı başlıklarla topik açıyor ama hep aynı soruları soruyor agustos ayından beri,kız nişanlı 2 kere kürtaj olmuş istenmeyen gebelik oldugu için,kızdıgım konu madem korkuların endişelerin var neden tedbirini almıyorsun,yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorsun ,burdan yazayım didim :)

doğru söylüyosun çok saçma gerçekten. dedğin gibi madem nişanlı ve korkuyo kesnlkle önlem alır insan. yalan söylüyo büyük ihtimalle. ya da canı falan sıkılıyodur, burda eğlence arıyo kendine belki

aynen samimi degil kesinlikle,laf olsun torba dolsun,can sıkıntısı takılıyor buralarda

kim len o

(sedaguven) diye hatunun biri ya agustos ayından beri psikolojik gebelik yaşıyor gebemiyim gebemiyim die dolanıp duruyor buralarda,farklı topikler aynı sorular,sürekli karşıma çıkıp duruyor dayanamadım yazdım bende kıza ondan bahsediyoruz, ilkinilkin de beni o topikte görmüş slm çaktı bana ordan

heee anam ben hiç bakmıyorum ya başka topiklere bizim burda sandım :) bide ben iki çift laf edeyim dedim..

söyliycem kınamayın ama bak hepinizden önce katılmışım kk ya ama nerden nasıl neye bakılır hala bilmiyorum :) bi buraya yazıyorum zaten hahahaha
yok canım kınamıyorum kesinlikle yargılamıyorumda,benim kızdıgım konu madem nişanlısın ve korkuyosun gebe kalmaktan ki 2 kere başına gelmiş ve sonlandırmıssın neden tedbirini almıyosun,yazıktır günahtır

çok doğru canım :) maden istemiyorsun önlemini al demi :)

kız yok okudum yazdıklarınızı ve yazdıklarını üşenmeden 5 sayfa kontrol ettimde onda bi sorun falan var heralde. istemediği bi ilişki mi neyse korkudan hamileyim sanıyo kendini yazmamak için zor tuttum kendimi. saçma sapan yok olursa yok hamileysem yok bilmem ne. e ozaman yaparken ucuna ip bağlıyaydın mübarek saçma sapan konulara birde Allah'ı karıştırıp dillerden adını düşürmezler mi deli olurum... acıların kadını modn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…