- Konu Sahibi ilkinilkin
-
inşallah canım :)Slm kızlar bende temmuz ayında 7haftalık bebegimi kalbi durduğu için kürtaj oldum bat23 tekrar denicez ovülasyona giriyoruz çoğumuz anlaşılan inş burası hamişle dolar taşar
inşallah canım :)[/QUOTEteşekkürler cnm
Bence bugun girmen iyi olmuş bugun tam gunu daha koyu tutarsa boylede tutar zaten canim hakkimizda hayirlisi benim ovi gunum 10da ama bizde esimin memlekette olucaz nasil olcak bilmiyom evden cikmadanmi olcak artik kandira bilirsem..Ya bu sabah ilişki oldu acaba yarn mi olsa dha iyi bugünmu testlere göre anlamadm
İnşallah bu ay olur cnm benm vaktim azalıyor 6 ay içinde olmazsa tedavi görcem cnm sende söyle eşine ayarlasın cnmBence bugun girmen iyi olmuş bugun tam gunu daha koyu tutarsa boylede tutar zaten canim hakkimizda hayirlisi benim ovi gunum 10da ama bizde esimin memlekette olucaz nasil olcak bilmiyom evden cikmadanmi olcak artik kandira bilirsem..
Bende istiyorum yaz annesi olmayıSlm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Merhaba canım çok geçmiş olsunSlm kızlar bende temmuz ayında 7haftalık bebegimi kalbi durduğu için kürtaj oldum bat23 tekrar denicez ovülasyona giriyoruz çoğumuz anlaşılan inş burası hamişle dolar taşar
en kısa sürede olur inşallah canım :) bende yeni başladımgünaydın kızlar :) bende ikinci bebek için bu ay çalışmalara başlayacagım adetim bitince benide aranıza alırmısınız ?
günaydın kızlar[/QUOTE
günaydın canım :)
valla benim adetim yeni bitti dün itibariyle sogan kürüne başladım tavsiye ederim,günde bir fincan hayıt tohumu cayı içiçem bugun itibariylede çalışmalara başlayacagım inş :)ovulasyom testi aldm bugun gelir heralde.yarında ona başlayacağım :)nasılsınız? :) nasıl gidiyor çalışmalar?
valla benim adetim yeni bitti dün itibariyle sogan kürüne başladım tavsiye ederim,günde bir fincan hayıt tohumu cayı içiçem bugun itibariylede çalışmalara başlayacagım inş :)ovulasyom testi aldm bugun gelir heralde.yarında ona başlayacağım :)
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar :) bende ikinci bebek için bu ay çalışmalara başlayacagım adetim bitince benide aranıza alırmısınız ?
inş hayırlısı olur bakalım,sen neler yapıyosun? başladın mı?inş olur canım bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?