Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ya bu sabah ilişki oldu acaba yarn mi olsa dha iyi bugünmu testlere göre anlamadm

Eklentiler

• 20160904_202702.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
Ya bu sabah ilişki oldu acaba yarn mi olsa dha iyi bugünmu testlere göre anlamadm
Bence bugun girmen iyi olmuş bugun tam gunu daha koyu tutarsa boylede tutar zaten canim hakkimizda hayirlisi benim ovi gunum 10da ama bizde esimin memlekette olucaz nasil olcak bilmiyom evden cikmadanmi olcak artik kandira bilirsem..

Bence bugun girmen iyi olmuş bugun tam gunu daha koyu tutarsa boylede tutar zaten canim hakkimizda hayirlisi benim ovi gunum 10da ama bizde esimin memlekette olucaz nasil olcak bilmiyom evden cikmadanmi olcak artik kandira bilirsem..
İnşallah bu ay olur cnm benm vaktim azalıyor 6 ay içinde olmazsa tedavi görcem cnm sende söyle eşine ayarlasın cnm

Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Bende istiyorum yaz annesi olmayı 3 gün oldu adetim biteli başladık biz çalışmalara bakalım tabi herseyin hayırlısı ama çok istiyorum bu ay hamile kalmayı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde 4gun oldu calismalara basliyali yarin bi bastan ayaga tiroidlerime süt hormonlarima bide idrar yollarima baktiricam bide bhc baktircam supeleniyorum.
Belkide hamişim keske; )
Yani rahimde sikinti yok
Bide bunlara bakilsin belkide sikinti var..

Ya ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Birkaç eczaneye sordum yoktu. Kullanımı kolaysa temin edicem belirli bi marka kullanan var mı

nasılsınız? :) nasıl gidiyor çalışmalar?
valla benim adetim yeni bitti dün itibariyle sogan kürüne başladım tavsiye ederim,günde bir fincan hayıt tohumu cayı içiçem bugun itibariylede çalışmalara başlayacagım inş :)ovulasyom testi aldm bugun gelir heralde.yarında ona başlayacağım :)

inş olur canım bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…