- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.421
bir de millet üstüne gelince iyi dileklerde bulunmaz mı öldürüyo bu masum hallerikız yok okudum yazdıklarınızı ve yazdıklarını üşenmeden 5 sayfa kontrol ettimde onda bi sorun falan var heralde. istemediği bi ilişki mi neyse korkudan hamileyim sanıyo kendiniyazmamak için zor tuttum kendimi. saçma sapan yok olursa yok hamileysem yok bilmem ne. e ozaman yaparken ucuna ip bağlıyaydın mübarek saçma sapan konulara birde Allah'ı karıştırıp dillerden adını düşürmezler mi deli olurum... acıların kadını mod n.
ay yazıcam dayanamadım valla yazıyorumbir de millet üstüne gelince iyi dileklerde bulunmaz mı öldürüyo bu masum halleri
hahaha takipteyim bacımay yazıcam dayanamadım valla yazıyorumkız gülüyorum ama sinirlendim de he.
almalı tabiki de arkadaşım :)çok doğru canım :) maden istemiyorsun önlemini al demi :)
bebişin kalbi atmaya başladı ozmn bulantılar başladıgına göree :)) anam ne güzel yirin yirinaynı canım bol bol dinleniyorum bulantı var biraz
yok canım yani daha ben hissetmiyorum bakalım :) aşerme felanda pek olmuyor kocayı yormakta istemiyorumbebişin kalbi atmaya başladı ozmn bulantılar başladıgına göree :)) anam ne güzel yirin yirin
döşedim yemin billahhahaha takipteyim bacım
agzına saglık çok iyi yazmıssın,bekle bak şimdi sana neler yazacakdöşedim yemin billahsinirlendim ya. nedir abi 2 can. hoop sıradaki gelsin bunuda aldırıyim der gibi bekliyo mübarek
kız ben gazeteciyim yarışamaz o benimle :)agzına saglık çok iyi yazmıssın,bekle bak şimdi sana neler yazacak
olmaması iyi kız,inş rahat bir gebelik gecirirsinyok canım yani daha ben hissetmiyorum bakalım :) aşerme felanda pek olmuyor kocayı yormakta istemiyorum
kulvarımda değil anam
bende çok sinirlendim dün gece gördüm en son actıgı topiği öcekileri biliyorum zaten dayanamadım ondan ötürükulvarımda değil anamheleki bide sinirenmişim.. şimdi hiiiç değil
aynen aynenbende çok sinirlendim dün gece gördüm en son actıgı topiği öcekileri biliyorum zaten dayanamadım ondan ötürü sıkıntı büyük normal degil yani Allah dogru yolu göstersin.
Gönlü olunca yaZarbu arada yazmadı he kız :)
aman yazar diye beklediydim. neyse artik yazsada hevesim kalmadi cevap vericek :)Gönlü olunca yaZar
Ahahahhaaman yazar diye beklediydim. neyse artik yazsada hevesim kalmadi cevap vericek :)
ugrasmiycaktimda sinirlendim. bile bile cahillige gelemiyorum. resmen ugrasiyo bu ogrenmemek icin yaAhahahha
Merak ettim okudum hepsini
Boşver ya uğraşmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?