Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hey yarbbim keske bu tpoikten baska yere bakmayaydim. iki topige daha baktim bir yorum yaptim pesine sak hamile haberi geldi. bak iki tane diyorum... ben kadere sövmiyimde napiyim... Frzee hep senin yuzden geziyorum dedin özendirdin beniiii

Kız bişicik olmaz hamilelik haberleri daha cok gaza getirsin seni hırs yap :)

Agz
yurugine saglik bastan sona okudum son demi sen vurmussun ve harbi laf etmissin agzina saglik

inşallah yaaaa. valla korkuyorum halaa. ptesi saat 2 gibi vermiştim kanı. bugün 11 12 gibi gitsem bi şey olmaz dmei bikaç saatten. illa 48 saat mi olmalı ki
kesin bir bilgim olmamakla birlikte sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. hem zaten değerin yükseldiyse doktora gidersin nasılsa sonra. o da tahlil yapacak nasılsa bu sonuçlarını da kaç saat arayla yaptırdığını söylersin ona göre değerlendirir. 2-3 saatin çok etkileyeceğini sanmam. :) ayrıca çok stres yapma bebişin oralarda biyerde. etkilenmesin

bu sabahki durum bu inşallah kanda da değerler yükselmiştir de hevesim bi tarafımda patlamaz
Canım bence artık şüphe olmaktan çıkmış. Baya çift çizgi işte, git kan da ver için rahat etsin. Tam 48 dolacak diye bişey yok şimdi de versen olur, önemli olan artması zaten, hadi gözün aydın :))

yine ben bgn devlet hastanesnde vericme kanı orda çok hızlı çkıyomş diye orda vermştm ptesi. yükselmş çksa da inşallah doktoruma gitmycem. yine de bi cuma geçsin diye bekliycem. ayyy inşallah yükselmiştir

kedi canını seninnnn ne gergin bekleyişmiş bu yaa.. 11 gibi gidicem dua edin

günaydın canım korkma artık yahu degerin yukselmiştir çizgi belirgin gayet sen bugunde kanını ver bizde rahat edelim sende

bence de öyle yap. iki testi aynı yerde yaptırmak daha sağlıklı oluyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…