- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.481
Sabah sabah bu yorum çok iyi gedi bana hay sen çok yaşa ilkinsöyledimmm. mektubu yatağa bıraktım. geldğinde gördü, ben mutfaktaydım. çıldırmış gibi geldi yanıma. şuurunu kaybetti, inanamadısakin ol şampiyon dedimm herkesin bi popisi varr
Bence o testlerin hepsini sakla
Sabah sabah bu yorum çok iyi gedi bana hay sen çok yaşa ilkin
Zengin görünsün diyosun3 etti şuanbi de cuma günü yaparım inşallah o zamana tam koyulaşır da fotosunu çekip şu aldğm deftere koyucam ya. koyu olsun görünsün
Zengin görünsün diyosun
aha yandım vallavalla yaa gerçekten ben hala inanamıyorum. ama bi yandan da ilkinde de sadece 1 seferde olmştu demek genler iyiannem de bana evlenir evlenmez hamile kalmş. etkiliyodur heralde böyle şeyler de. yoksa biz gerçekten çok tembeldik
hahaha :) ay ne güldümsöyledimmm. mektubu yatağa bıraktım. geldğinde gördü, ben mutfaktaydım. çıldırmış gibi geldi yanıma. şuurunu kaybetti, inanamadısakin ol şampiyon dedimm herkesin bi popisi varr
bugün yazarsınsadece görünsün yeterbgn kan sonucu çksın da artk deftere başlarım. korkumdan yazamadm daha.
aha yandım vallaannemin 8 sene olmamış çocucğu sonrasında ben olmuşum... yandıııımmmmmmm
ay hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz,o deger yukselecek hiç merak etmekanı verdim bu ara kızlarrr. şimdi geldim. 12 gibi çıkar heralde. dua edin bana
dualarımız seninlekanı verdim bu ara kızlarrr. şimdi geldim. 12 gibi çıkar heralde. dua edin bana
ay hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz,o deger yukselecek hiç merak etme
dualarımız seninleiçini ferah tut güzel haberini merakla bekliyoruz
hayır fazla diil canım gayet normal takılma artıkkızlarrrr 118 çıktı sonuç. artış fazla değil mi yaa :S şimdi de ona aklım takldııı
Gozun aydin hayirli olsun cok sevindimm bir saatede ben gidip alcam sonucumu bklm ne cikcak..
Hayır canım ne fazlası hergün 2 katına çıkacak zaten tam denk yani 29x2x2kızlarrrr 118 çıktı sonuç. artış fazla değil mi yaa :S şimdi de ona aklım takldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?