- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.501
A
Gozun aydin hayirli olsun cok sevindimm bir saatede ben gidip alcam sonucumu bklm ne cikcak..
Hayır canım ne fazlası hergün 2 katına çıkacak zaten tam denk yani 29x2x2
Tam çıkmış helal olsun tam tutturmuşsun
ilkinilkin çok sevindim canım benimmmmm. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahıım inşallahhhhhh
ee şimdi gelenek oldu sırala bakalımAmiinnnb inşallahhhAllah isteyen herkese versin en hayırlı zamanda
ee şimdi gelenek oldu sırala bakalımsenden sonraki anne adaylarını burcunun ki tuttu valla sıra sende
Kendimden korkcam sizin yüzünüzden hee
Hmmm o zaman sıradakiiiiiiiiiiiihaydiii söyleeeeee
hahah ben kendimden hiç umutlu diilim vallahi ama inş dediğin gibi olurHmmm o zaman sıradakiiiiiiiiiiii
A adetabirkontes
Allah'ım yaa büyük hissediyoruma döndü bu iş ama senden de umutluyum yaniFrzee
Vallahi ben umutlu değilim diyenden korkacağım bundan sonrahahah ben kendimden hiç umutlu diilim vallahi ama inş dediğin gibi olur
canım hayırlı olsunkızlarrrr 118 çıktı sonuç. artış fazla değil mi yaa :S şimdi de ona aklım takldııı
bu sefer benimde sıralamam seninki gibi valla burcu :) kim ben ümitsizim dese hamileyim diyo iki gün sonraHmmm o zaman sıradakiiiiiiiiiiii
A adetabirkontes
Allah'ım yaa büyük hissediyoruma döndü bu iş ama senden de umutluyum yaniFrzee
yani bu kadar profesyonel kaçılır sorudan helal olsun
gercekten umudum yok benim bu ay kırmızılar yine erken gelecek sanırım belim bacaklarım agrıyor çok
canım hayırlı olsunartık kafana bişey takma hamileliğinin tadını çıkar defterin için fotoğraflar çekmeye başla ve bize de dua et biz de yaşayalım bu güzel duyguları
yani bu kadar profesyonel kaçılır sorudan helal olsunama benim gözümden kaçmadı tabiiii
ilkinilkin canım senin en son adet tarihin ne zamandı?
tmm canım26 eylül şekerim. benim 32 33 günde bir oluyo adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?