- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.461
günaydın şeker :)Günaydın bu arada kızlar :)
ooohh oldu bu işbu sabahki durum buinşallah kanda da değerler yükselmiştir de hevesim bi tarafımda patlamaz
canım benim büyük ihtimalle artış vardır zaten. normalde silik gördüm demiştin. en iyi ihtimalle yine silik görürdün artış olmasa. bence artış vardır. ve illa 48 saat olsun demene gerek yok. git ver kanı :) sende rahatlainşallah yaaaa. valla korkuyorum halaa. ptesi saat 2 gibi vermiştim kanı. bugün 11 12 gibi gitsem bi şey olmaz dmei bikaç saatten. illa 48 saat mi olmalı ki
günaydın canım korkma artık yahu degerin yukselmiştir çizgi belirgin gayet sen bugunde kanını ver bizde rahat edelim sende
canım benim büyük ihtimalle artış vardır zaten. normalde silik gördüm demiştin. en iyi ihtimalle yine silik görürdün artış olmasa. bence artış vardır. ve illa 48 saat olsun demene gerek yok. git ver kanı :) sende rahatla
Apaçık kabak gibi ortada hamilesinnn canim tebrik ederim :) darısı başıma, bende yarın muayene olacağım inşallah bi sorun çıkmaz cok korkuyorumbu sabahki durum buinşallah kanda da değerler yükselmiştir de hevesim bi tarafımda patlamaz
yok 2 günde bir de bişeyler iç falan olmasın sonra sadece 3 kez yapabil bide sağlıklı bir birleşme olmasın ama hamile kal1 2 saate gidiyorum
yok canım :) yani gene bi kan ver ama kesin gibi yani :)yaaa ben hala korkuyırm ama yaaadeneyimli birşi olarak sana soruyorm sence hala adet olma durumum var mı yaa
herkesin bi taktiği var demek kiyok 2 günde bir de bişeyler iç falan olmasın sonra sadece 3 kez yapabil bide sağlıklı bir birleşme olmasın ama hamile kalolması gerekiyosa her halukda oluyomuş demek lazım
Apaçık kabak gibi ortada hamilesinnn canim tebrik ederim :) darısı başıma, bende yarın muayene olacağım inşallah bi sorun çıkmaz cok korkuyorum
yok 2 günde bir de bişeyler iç falan olmasın sonra sadece 3 kez yapabil bide sağlıklı bir birleşme olmasın ama hamile kalolması gerekiyosa her halukda oluyomuş demek lazım
yok canım :) yani gene bi kan ver ama kesin gibi yani :)
herkesin bi taktiği var demek ki
İlkin sen yine mi test yaptın doğuma kadar yapcan heralde
hahaha bu arada kocana söledin mi kesin sölemişsindirherkesin bi popisi var
İlkin sen yine mi test yaptın doğuma kadar yapcan heralde
hahaha bu arada kocana söledin mi kesin sölemişsindir
Bence o testlerin hepsini saklayaptm valla yaa napayım kızımbugün kan veremeye niyetliydim ya. kendi kendme dedm eğer ççizgi düne göre koyulaşrsa gidip kanı vericem, koyulaşmazsa bekliycem diye. o yüzden yaptım işte kocam bu yüzden ikizler olsun istemiyo garibim haksız değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?