Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inşallah yaaaa. valla korkuyorum halaa. ptesi saat 2 gibi vermiştim kanı. bugün 11 12 gibi gitsem bi şey olmaz dmei bikaç saatten. illa 48 saat mi olmalı ki
canım benim büyük ihtimalle artış vardır zaten. normalde silik gördüm demiştin. en iyi ihtimalle yine silik görürdün artış olmasa. bence artış vardır. ve illa 48 saat olsun demene gerek yok. git ver kanı :) sende rahatla

yok 2 günde bir de bişeyler iç falan olmasın sonra sadece 3 kez yapabil bide sağlıklı bir birleşme olmasın ama hamile kal olması gerekiyosa her halukda oluyomuş demek lazım

valla yaa gerçekten ben hala inanamıyorum. ama bi yandan da ilkinde de sadece 1 seferde olmştu demek genler iyi annem de bana evlenir evlenmez hamile kalmş. etkiliyodur heralde böyle şeyler de. yoksa biz gerçekten çok tembeldik

İlkin sen yine mi test yaptın doğuma kadar yapcan heralde

yaptm valla yaa napayım kızım bugün kan veremeye niyetliydim ya. kendi kendme dedm eğer ççizgi düne göre koyulaşrsa gidip kanı vericem, koyulaşmazsa bekliycem diye. o yüzden yaptım işte kocam bu yüzden ikizler olsun istemiyo garibim haksız değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…