- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.541
ohooo hep aynı şeyoluyo sonra benimle kim söylense o hamile kalıyo sonra bana yine bağlar başıSırada ben varım zaten esmeraldayla beraberiz aynı sıradayız sakın kimse önümüze geçmesin
4. lüğü beraber paylaşcez biz
hepınızı dışardan takıp ediyorum en kısa surede hepınız sağlıklı evlatlara kavuşun inşallah çok hoşsunuzhepimiz olalım
sırayı verme bacım gel hep birlikt şey edelim işteben sıramı onlara verdim bacım
Yeni tarihli tabi kızallah seni ne yapsın emiyerlere yattım yeni tarihli olsun o zaman
amin canım teşekkür ederiz. Allah'ım seninde gönlündekilerden eksik etmesin. inşallah ne dileğin varsa versin :)hepınızı dışardan takıp ediyorum en kısa surede hepınız sağlıklı evlatlara kavuşun inşallah çok hoşsunuz
Amin amin inşallah hepimiz ama dördüncühepınızı dışardan takıp ediyorum en kısa surede hepınız sağlıklı evlatlara kavuşun inşallah çok hoşsunuz
eğerki tutarsa paraya kıycan artıkYeni tarihli tabi kız
amin canım dunya tatlısı bır kızım var herkes tatsın herkes kavussun dıye hergun ona baktıkca dua edıyorum:)amin canım teşekkür ederiz. Allah'ım seninde gönlündekilerden eksik etmesin. inşallah ne dileğin varsa versin :)
Napcan borç harç yapcaz artık laf ağzımızdan çıktıeğerki tutarsa paraya kıycan artık5-10 kuruş fazla olsun yenisi olsun ilkinilkin sende sayma beni. daha da yazmam sana artıkın. na böyle yazdım bak...
Amin amin inşallah hepimiz ama dördüncüesmeralda9 la ben inşallah
hem öyle dışardan bakmakla olmaz sen de gelsene
ahh yavruum maşallahamin canım dunya tatlısı bır kızım var herkes tatsın herkes kavussun dıye hergun ona baktıkca dua edıyorum:)
hep böyle oluyo işte hiç beklemediğin sana yanlış yapıyo zatenNapcan borç harç yapcaz artık laf ağzımızdan çıktı
Ben ilkini sildim sildim
teşekkür ederiz amin inş bal akıyor agzından :) olmasın öle uzaktan uzaktan katıl sende bize :)hepınızı dışardan takıp ediyorum en kısa surede hepınız sağlıklı evlatlara kavuşun inşallah çok hoşsunuz
GAD2015 aynen ne bakıyosun öyle uzaktan uzaktan :) yazıver işte. bu arada kontesciğim sizde pek bi ateşlendiniz bakıyorum. amaaan 4. biziz bi kere falan kız yoksa sende bi işler varda sen çaktırmıyo musun bize? he yoksa eğer taabi 4. biziz yani
ana :O bak görüyomusun milleti çatır çatır doğuruyolar vallayok inan adet oldum :) bdv de kızınbiri ilk geceden hamile kalmış onu okuyorum:)
yok canım ılk bekleyışlerım vardı benımde sızın gıbı onlar gelıyor aklıma ıkıncı ıcın bıraz dusunmem lazım :):)GAD2015 aynen ne bakıyosun öyle uzaktan uzaktan :) yazıver işte. bu arada kontesciğim sizde pek bi ateşlendiniz bakıyorum. amaaan 4. biziz bi kere falan kız yoksa sende bi işler varda sen çaktırmıyo musun bize? he yoksa eğer taabi 4. biziz yani
bıde napcam ben dıyo daha ıstemıyomus yaparken oyle demedı bulmuşda bulanıyo :)yok inan adet oldum :) bdv de kızınbiri ilk geceden hamile kalmış onu okuyorum:)
Gülnaz ismiahh yavruum maşallahismi ne kuzunun?
takip edeyim kızı bakayım neler yapmış da olmuşana :O bak görüyomusun milleti çatır çatır doğuruyolar valla
konu başlığı neymiş? merka ettimbendetakip edeyim kızı bakayım neler yapmış da olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?