- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.581
anlamadik ki.. yorum yapmislar galiba baska bi konuya ama konu ne bilmiyorum. okumadim yorumlariniNoluyo yahu ???
hangi konu yahu? noldu anlamadım?ilkinilkin bir fikri olan var mı?
Hamile kalamadım ya ondan muayene olcam işte inşallah bi sıkıntı cikmaz diyorum. Bi sıkıntı var mi yok mu ogrencem ya...
günaydın yavruuu :) nasılsın bugün.. yazdın mı bişeyler günlüğüne :)günaaaaydınnnnn kızlar
günaydın yavruuu :) nasılsın bugün.. yazdın mı bişeyler günlüğüne :)
ah ah kızlarr yazdıklarınızı okuyupta cevap yazamamak nasıl birşey bilir misinizbilemezsiniz çünkü siz hiç banlanmadınız
konu dışı mesaj sebebiylen olmuşahauhauahauhauahauhauahuahaua nedne öyle oldu yaa ne yaptınız acabaaa
konu dışı mesaj sebebiylen olmuş şaştım kaldım vallahineyseki i came back :)
yani anlamadım bende zaten cokta önemli degil,nasılsın iyimsin bebiş napıyor bebiş annesio ne yaaa nasıl konu dışı mesaj ne alakabviz de burda siz yokken 1 gün kafamızı dinledik ahauahuahau
yani anlamadım bende zaten cokta önemli degil,nasılsın iyimsin bebiş napıyor bebiş annesi
hmm hadi bakalım hayırlısı olsun inşiyiyim canım napayım işte ben de ctesi doktora gidebilirm. yarın arycam bakalm eğer boşsa alıcam randevuyu. dğeilse de haftaya kalır artık.. meraktaym çok ben de
bende sabah ovulasyon testi yaptım koyudan biraz silik çıktı anlamadım niye öyle oldu,yumurtlama dönemimi gecmiş olmam lazım ona kafam takıldı akşam bida ovu test yapıcam
10. ve 12. günleride yapmıştım ozmn cok silik çıkmıştı,gecen sefer erken regl oldum bu sefer de gec yumurtluyorum heralde bilemedm yani,bekleyip görecegiz ak koyun kara koyun çıkacak :)belki uzun sürüyodur ya da tahmin ettğin zaman değildir yumurtalaman. sen durma, çalışmalara dvm et
10. ve 12. günleride yapmıştım ozmn cok silik çıkmıştı,gecen sefer erken regl oldum bu sefer de gec yumurtluyorum heralde bilemedm yani,bekleyip görecegiz ak koyun kara koyun çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?