Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yani anlamadım bende zaten cokta önemli degil,nasılsın iyimsin bebiş napıyor bebiş annesi

iyiyim canım napayım işte ben de ctesi doktora gidebilirm. yarın arycam bakalm eğer boşsa alıcam randevuyu. dğeilse de haftaya kalır artık.. meraktaym çok ben de

bende sabah ovulasyon testi yaptım koyudan biraz silik çıktı anlamadım niye öyle oldu,yumurtlama dönemimi gecmiş olmam lazım ona kafam takıldı akşam bida ovu test yapıcam

bende sabah ovulasyon testi yaptım koyudan biraz silik çıktı anlamadım niye öyle oldu,yumurtlama dönemimi gecmiş olmam lazım ona kafam takıldı akşam bida ovu test yapıcam

belki uzun sürüyodur ya da tahmin ettğin zaman değildir yumurtalaman. sen durma, çalışmalara dvm et

belki uzun sürüyodur ya da tahmin ettğin zaman değildir yumurtalaman. sen durma, çalışmalara dvm et
10. ve 12. günleride yapmıştım ozmn cok silik çıkmıştı,gecen sefer erken regl oldum bu sefer de gec yumurtluyorum heralde bilemedm yani,bekleyip görecegiz ak koyun kara koyun çıkacak :)

10. ve 12. günleride yapmıştım ozmn cok silik çıkmıştı,gecen sefer erken regl oldum bu sefer de gec yumurtluyorum heralde bilemedm yani,bekleyip görecegiz ak koyun kara koyun çıkacak :)

senin adet tarihin ne zamandı yani gelecek olan tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…