- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.561
bulmuş da bunuyobıde napcam ben dıyo daha ıstemıyomus yaparken oyle demedı bulmuşda bulanıyo :)
maşallah :) Allah bağışlasın canım. iyi günlerini gör inşallah :)Gülnaz ismi
etiketlerim senikonu başlığı neymiş? merka ettimbende
HAYIRLISI OLSUN İNSALLAH TEDAVİ NASIL BENDE GEBE KALMAYA CALISIYORUM 7 AYDRBende varım canlar tedavıye baslıycam
canım benim favorim sensin bu ay inşallah :) ama hepiniz hamile kalırsınız inşallahGAD2015 aynen ne bakıyosun öyle uzaktan uzaktan :) yazıver işte. bu arada kontesciğim sizde pek bi ateşlendiniz bakıyorum. amaaan 4. biziz bi kere falan kız yoksa sende bi işler varda sen çaktırmıyo musun bize? he yoksa eğer taabi 4. biziz yani
bak hayırlı arkadaşım benim :) sağol ya bunlar beni hiiç desteklemiyocanım benim favorim sensin bu ay inşallah :) ama hepiniz hamile kalırsınız inşallah
bak hayırlı arkadaşım benim :) sağol ya bunlar beni hiiç desteklemiyokimse beni saymıyo umutsuz vaka olabilirim ama en azından çabalıyoum yahu 4. olabilirim ayen canım ben destekliyorum seni yüzümü kara çıkarma kap 4.lüğü
Aynen onu bende okudum yorumlarda ben olsam aldirrim yazan bile var yuh yaniye ben senelerce uğraşyom olsun diye Rabbimin verdiği cana kiyilirmi bişey yazmadım ama nyse dedm :)ana :O bak görüyomusun milleti çatır çatır doğuruyolar valla
Evet neden hepsi banlandi noldu kieyvahh kızlar bamlandı galıba
farklı bir konuya yorum yazmışlardı peş peşe galıba göze battılar yarın hamıleyız dıye gelırler inşallahEvet neden hepsi banlandi noldu ki
Ki zaten sen bana büyük yanlış yaptın
ohooo hep aynı şeyoluyo sonra benimle kim söylense o hamile kalıyo sonra bana yine bağlar başı
eyvahh kızlar bamlandı galıba
Evet neden hepsi banlandi noldu ki
eğlence sonu kotu bıttı :):):) hiç birşeyde yok aslında ama iştea aaa ne olmş ki bizim kızlara yaa
hangi konu yahu? noldu anlamadım?farklı bir konuya yorum yazmışlardı peş peşe galıba göze battılar yarın hamıleyız dıye gelırler inşallah
Hamile kalamadım ya ondan muayene olcam işte inşallah bi sıkıntı cikmaz diyorum. Bi sıkıntı var mi yok mu ogrencem ya...çıkmaz neden çıksın ki? niye korkuyosun sen
Hmm anlamadım ama nyse yarn mi bat tarihleri inş hamile haberleri verirler:)farklı bir konuya yorum yazmışlardı peş peşe galıba göze battılar yarın hamıleyız dıye gelırler inşallah
Hiç bi fikrim yoka aaa ne olmş ki bizim kızlara yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?