- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.601
programa göre 1 haftam var ama benim düzensiz oldugu için belki daha erkende gelebilir :) gönlüm gelmemesinden yana tabi ama kısmetsenin adet tarihin ne zamandı yani gelecek olan tarih
hayırlısı olsun inş tutturursunuzÇALIŞmalara başladık bizde hadi bakalım hayırlısı
inşallah daha önce ocak ayında bir bebiş kaybettim umarım bu sağlıklı olurhayırlısı olsun inş tutturursunuz
inşallah daha önce ocak ayında bir bebiş kaybettim umarım bu sağlıklı olur
programa göre 1 haftam var ama benim düzensiz oldugu için belki daha erkende gelebilir :) gönlüm gelmemesinden yana tabi ama kısmet
inşallah daha önce ocak ayında bir bebiş kaybettim umarım bu sağlıklı olur
ay hadi inş yaa ama ümidim yok hiçİnşallah gelmezben gözü diktim sana, beklemedeyim
ay hadi inş yaa ama ümidim yok hiçsen dua et bizim için bol bol hamişlerin duası kabul olur
Kız ne bilim ben öle olacagını bilsem etiketlermiyim ayrıca etiketledim diye olmadı ki muhabbete sende dahil oldun ondan oldu
neyse olan olduKız ne bilim ben öle olacagını bilsem etiketlermiyim ayrıca etiketledim diye olmadı ki muhabbete sende dahil oldun ondan oldu
Canım birine catmadıkda bi topikte bagımsız muhabbet ettik ondan oldu, aslında kötü bir şey yapmadık ama kural ihlaliymiş işteBirine mi çattınız siz yoksa başka konuda
Aynen ondan ötürü beyakonuyla alakasız yorum yaptık herhalde
Canım birine catmadıkda bi topikte bagımsız muhabbet ettik ondan oldu, aslında kötü bir şey yapmadık ama kural ihlaliymiş işte
Kızlar bata 1 hafta var ovu testim bu normalmi bu şekilde olması
Bigün gebelik testimizde böyle olur inşÜff hanilelk testi sandm bi an yaa kalbim ağzıma geldi heeben hiç yapmadım, bilmiyorm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?