Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ya ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Birkaç eczaneye sordum yoktu. Kullanımı kolaysa temin edicem belirli bi marka kullanan var mı
canım günaydın bende ilk defa kullanıcam ovulasyon testi her eczanede bulunmuyor,bende internetten temin ettim gtti gidyr dan daha uygun fiyat hem internette markasıda laboquick :)

yani daha 3 4 kez anca oldu . dün akşam kavga ettik. sabah uyanınca baya konuştu felan. ben hemen affediyorum ya bakalım hayırlısı olsun sabah oldu

kızlar günaydın. doktor kontrolünden geldim şimdi. benim ümitler suya düştü. yumurtam gelişmemiş 9una kadar bekleyelim çatlarsa sorun yok çatlamazsa ilaç veririm sökülmen için, sonraki dönemlerde iğneyle klomen kullanabiliriz dedi. yumurtalıkların dirençli vs. vs. bende moral yerlerde anlıycağınız. eşimle gittik valla yanında ağlıycam diye ödüm koptu. iki saat ee ne olmuş,böyle olunca ne demek oluyo falan. pazartesi sendromunu bana icat etmişler heralde. hiç bişey yapasım kalmadı şuan. soğan kürüne mi başlasam hayıt mı devam etsem falan bilmiyorum.

merhaba biden moralini bozma canım. denemeye ne zaman basladınız ?

canım benim bozma moralini gec olsun güç olmasın hayırlısı olsun,sogan kürüne bi başla istersen

merhaba biden moralini bozma canım. denemeye ne zaman basladınız ?

evlendiğimden beri hiç korunmadım denemeye 4-5 aydır falan başladık ama son 2 ayımız ciddi bir çalışmaydı ilaçlar falan. çabuk yorulan biriyim. sürekli olumsuzluklar falan beni anında düşürüyo. o yüzden ne yapıcam bilmiyorum. öğlen akşam hayıt içiyorum. soğan kürüne ne zman başlasam hangi zamanlarda içsem bilemiyorum. kafamda karışık. binbir türlü hal. bu ay pek kafamada takmıyodum ama doktor gelişmemiş olur böyle arada falan diyince gitti benim bütün umutlar. yerle yeksan yani. nasıl takmayım Allah aşkına stres yapma eee evet yapmıyımda nasılyapmıyım. zırt pırt hamile haberleri, eltimin saçma sapan 2. hamilelik süreci.. (kıskanmaktan değil yakınımda olunca ay bence şöyle yap sen, ben hep süt içerim ondan bence , hemencecik hamile kaldımlar falan zaten diğer bebeği daha 8 aylık 2 aylıkta hamile) eşimin isteği... ki en çok o etkiliyo beni. napıcağımıda bilemiyorum genelde ne zman ne yapılması gerektiğini en iyi bilen ben olurum ama bilmiyorum, bu konuda bilemiyorum..

canım bir de farklı doktora görünsen olur mu ? pek konuşması hoşuma gitmedi

canım bir de farklı doktora görünsen olur mu ? pek konuşması hoşuma gitmedi

aslında doktorum çok iyidir memnunum yani. herşeyi bir bir açıklar bana. watsappdan bile yazar sorar durumumu ayrıca pko olduğunu doktora gitmeden önce anlayıp bende pko olduğunu düşünüyorum kontol edebilir misiniz demiştim. yine anladım aslında bu ay bişeylerin ters gittiğinide çok takmadım. ben kısaca anlatıyorum sanırım ondan öyle geldi size. hamile kalmak içinde uygulanan süreç hep bu zaten. ne yapabilirki başka

yani canım ne biliyim acaba farklı sonuç alır mısın diye demiştim :/

kim nederse desin endişelenmen normal ve malesef hamilelik haberleri de seni etkiler bende yaşadım. dr sana klomen veririse iç çevremde işe yaradığını gördüm. ümidini hiç keseme arkadasıma asla cocuk doguramasın tüp bebek yapmazsan dendi ve dogal yolla bir kızı var suan. zamanı gelince olacak. butarz endişeler malesef ınsanı etkiliyor ve hamile kalmayı zorlastırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…