- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
kim nederse desin endişelenmen normal ve malesef hamilelik haberleri de seni etkiler bende yaşadım. dr sana klomen veririse iç çevremde işe yaradığını gördüm. ümidini hiç keseme arkadasıma asla cocuk doguramasın tüp bebek yapmazsan dendi ve dogal yolla bir kızı var suan. zamanı gelince olacak. butarz endişeler malesef ınsanı etkiliyor ve hamile kalmayı zorlastırıyor.
adetin bittikten 2 sonra başlayabilirsin 15 gün boyunca sabah akşam içeceksin,1 buçuk bardak klorsuz kaynamış suya bir orta boy soyulmuş soganı 4 bölüp atıosun,altı kısık ve kapağı kapalı 5 dakika kaynatıp sıcakla ılık arası içiyosun,sogutmamak önemliaraştırmak lazımda takat kalmadı bende. acaba bugün başlasam mı diyorum amanasıl yapıcam nekadar süreyle yapıcam onu bilmiyorum...
adetin bittikten 2 sonra başlayabilirsin 15 gün boyunca sabah akşam içeceksin,1 buçuk bardak klorsuz kaynamış suya bir orta boy soyulmuş soganı 4 bölüp atıosun,altı kısık ve kapağı kapalı 5 dakika kaynatıp sıcakla ılık arası içiyosun,sogutmamak önemli
aynen canım taze taze içiceksin bekletilmemesi gerekiyor,tiksinerek içme sakın yoksa içemezsin,bitki çayı içiyormuş gibi içhe bi de aynı şeyi akşam mı yapıcam?
bende aynı zamanda günde bir fincan hayıt tohumu içiyorum ,biişi olmaz düşünüyorumbide hayıt otuyla soğan kürü aynı anda içilse sorun olur mu acaba. yani soğan kürünü yaparken hayıt otuda içilebilir mi bileniniz var mı?
aynen canım taze taze içiceksin bekletilmemesi gerekiyor,tiksinerek içme sakın yoksa içemezsin,bitki çayı içiyormuş gibi iç ben öle içiyorum gayette içiyorum içemem diyodum halbu ki
bende aynı zamanda günde bir fincan hayıt tohumu içiyorum ,biişi olmaz düşünüyorum
sabah işe gitmeden yapıyorum saat 8 gibi aç karna,bide akşam aç karna yine 7 gibioff neyse yapıcaz artık :) belli saatlerde mi içiyosun yoksa saat fark eder mi acaba?
bugün bende hayıt e başlıyacam aynen canım 2 haftada içmediğim kalmadıvalla senle ben aynı takılıyoruzburdan sesleniyimde bizden 2 gün falan haber alamazsanız polisi ambulansı arayı versinler bari :) başımıza bi iş gelmesin haha
sabah işe gitmeden yapıyorum saat 8 gibi aç karna,bide akşam aç karna yine 7 gibi
valla senle ben aynı takılıyoruzburdan sesleniyimde bizden 2 gün falan haber alamazsanız polisi ambulansı arayı versinler bari :) başımıza bi iş gelmesin haha
canım onuda öğlen akşam diyolar hahaha hiç bişi olmaz Allahın izniyle,hayıt cayınıda öglen 1 gibi falan iç mesela
valla ben saracoglunun videosunu izledim o bu şekilde söylüyor,eger diyor sabah yapma imkanınız yoksa ise akşam yemeğinden önce 1 bardak,birde yatmadan önce bir bardak için diyor :) yani öglende olabilir olmayacak die birşey yok önemli olan aç olmakama yapan herkes öğlen ve akşam demiş ?
kız kendimi şu starda çıkan kadın varya onun gibi hissediyorumcanım onuda öğlen akşam diyolarAllah'ım çok karıştık he!
valla ben saracoglunun videosunu izledim o bu şekilde söylüyor,eger diyor sabah yapma imkanınız yoksa ise akşam yemeğinden önce 1 bardak,birde yatmadan önce bir bardak için diyor :) yani öglende olabilir olmayacak die birşey yok önemli olan aç olmak
kız kendimi şu starda çıkan kadın varya onun gibi hissediyorum
ya şu her şeyi yiyen gezip duran varyaşu sarışın hatun mu
hayıtı ben bir fincan içeceğim çünkü zaten sabah akşam sogan kürü içicez ya nolur nolmazhee o zaman bende senin gibi yapıyım bari. sabah akşam soğan kürü öğlen ve yatmadan öncede hayıt otu içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?