Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

öyle aslında doğru söylüyorsunuz. tahmin edersiniz konuşmalarımdan. aslında bu söylediklerinizin bende farkındayım inanın. ama insanız en önemliside kadınız. fıtratımız anne olmak. neyse karar verdim az yüzüm gülsün valla takmıycam artık ya bugün bi hale girdim sormayın. murat kekilli dinleyisim var ki o dönemin insanları bilir en ağır depresif hal müziğidir ama şuan çıktım o moddan iş yerindeyim ama napıyım gidiyim bi soğan alıyımda soğan kürü yapıyım 15 gün :)

soğan kürünü adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün öğlen ve akşam aç karnına birer bardak içmek lazım sanırım. saraçoğlu iki bardak klorsuz suya bir soğanı 4e böl at demlet bir bardak öğlen iç diğer bardağıda akşam iç demiş ama ben yanlış anlamamışım dimi.

araştırmak lazımda takat kalmadı bende. acaba bugün başlasam mı diyorum amanasıl yapıcam nekadar süreyle yapıcam onu bilmiyorum...
adetin bittikten 2 sonra başlayabilirsin 15 gün boyunca sabah akşam içeceksin,1 buçuk bardak klorsuz kaynamış suya bir orta boy soyulmuş soganı 4 bölüp atıosun,altı kısık ve kapağı kapalı 5 dakika kaynatıp sıcakla ılık arası içiyosun,sogutmamak önemli

bide hayıt otuyla soğan kürü aynı anda içilse sorun olur mu acaba. yani soğan kürünü yaparken hayıt otuda içilebilir mi bileniniz var mı?

he bi de aynı şeyi akşam mı yapıcam?

he bi de aynı şeyi akşam mı yapıcam?
aynen canım taze taze içiceksin bekletilmemesi gerekiyor,tiksinerek içme sakın yoksa içemezsin,bitki çayı içiyormuş gibi iç
ben öle içiyorum gayette içiyorum içemem diyodum halbu ki

bide hayıt otuyla soğan kürü aynı anda içilse sorun olur mu acaba. yani soğan kürünü yaparken hayıt otuda içilebilir mi bileniniz var mı?
bende aynı zamanda günde bir fincan hayıt tohumu içiyorum ,biişi olmaz düşünüyorum

aynen canım taze taze içiceksin bekletilmemesi gerekiyor,tiksinerek içme sakın yoksa içemezsin,bitki çayı içiyormuş gibi iç
ben öle içiyorum gayette içiyorum içemem diyodum halbu ki

off neyse yapıcaz artık :) belli saatlerde mi içiyosun yoksa saat fark eder mi acaba?

valla senle ben aynı takılıyoruz burdan sesleniyimde bizden 2 gün falan haber alamazsanız polisi ambulansı arayı versinler bari :) başımıza bi iş gelmesin haha
bugün bende hayıt e başlıyacam aynen canım 2 haftada içmediğim kalmadı bi soğan kaldı ona da başlarım yakında

valla senle ben aynı takılıyoruz burdan sesleniyimde bizden 2 gün falan haber alamazsanız polisi ambulansı arayı versinler bari :) başımıza bi iş gelmesin haha
hahaha hiç bişi olmaz Allahın izniyle,hayıt cayınıda öglen 1 gibi falan iç mesela

ama yapan herkes öğlen ve akşam demiş ?
valla ben saracoglunun videosunu izledim o bu şekilde söylüyor,eger diyor sabah yapma imkanınız yoksa ise akşam yemeğinden önce 1 bardak,birde yatmadan önce bir bardak için diyor :) yani öglende olabilir olmayacak die birşey yok önemli olan aç olmak

hee o zaman bende senin gibi yapıyım bari. sabah akşam soğan kürü öğlen ve yatmadan öncede hayıt otu içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…