Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Valla sizi yanlız bırakmaya gelmiyor ben onu anladım tüm hamileleri tebrik ediyorum artık hızlarına yetişemiyorum şimdi kim kim hamile bi listeyi alayık doa gaza geleyim :

ben de sırf o yüzden ctrsi gidicektim aslı8nda ama işyerndeki kızlar aklıma soktu git git diye inş görür de gerek kalmaz kurtlanmama
Vajinal ultrasonla görülebilir canım ama bazen öyle de görülemeyebiliyor. Bende görememiştik. O yüzden görülmezse sakın kafana takma

Kizlarre meraba bende gecen aydan beei ugrasiyorum az once test yaptim bat 19 eylul du negatifff sonuc malesef adetimde olmadi cok takildim galiba stres yaptim

Vajinal ultrasonla görülebilir canım ama bazen öyle de görülemeyebiliyor. Bende görememiştik. O yüzden görülmezse sakın kafana takma

Hayırlısı olsun ya.. sonu inş güzel olucaksa görnmycekse de görnmesin..ama ne stresli bi bekleyişmiş bu gerçkten yaa

akşam gittim sonuc sabahta versem akşamda versem bugun 17.00-18 .00gibi cıkıyormuş,bende sabah verdim taze kan olsun didimmm

a aaaa neden o kadar geç ki yaaa? devlet hastanesine gitseydin acile. onlar çok çabuk veriyomş sonçları dediler de ben oraya gittm. 1 saate çıkıyodu. nasıl durucaz şimdi o saate kadar

a aaaa neden o kadar geç ki yaaa? devlet hastanesine gitseydin acile. onlar çok çabuk veriyomş sonçları dediler de ben oraya gittm. 1 saate çıkıyodu. nasıl durucaz şimdi o saate kadar
canım iş yerime yakın özel bir hastanede verdim,saglık ocagına verseydim 1 gün sonra cıkacaktı,yakınlarda devlet hastanesi yoktu bende cok heyecanlıyım ama beklemekten baska care yok :)

canım iş yerime yakın özel bir hastanede verdim,saglık ocagına verseydim 1 gün sonra cıkacaktı,yakınlarda devlet hastanesi yoktu bende cok heyecanlıyım ama beklemekten baska care yok :)

tamam neys ebekleriz napalım. sonucu güzel olsun da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…