- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.781
kurtlu hatun :))) inş görürsünüz canım kaçta gideceksin yarınben de sırf o yüzden ctrsi gidicektim aslı8nda ama işyerndeki kızlar aklıma soktu git git diyeinş görür de gerek kalmaz kurtlanmama
kurtlu hatun :))) inş görürsünüz canım kaçta gideceksin yarın
Valla sizi yanlız bırakmaya gelmiyor ben onu anladım tüm hamileleri tebrik ediyorum artık hızlarına yetişemiyorum şimdi kim kim hamile bi listeyi alayık doa gaza geleyimsen hala ban yekızım bak azcık çalışalım ne biliyim mesir macunudur falan filan yapalım artık bişey. ne yapıcağımı şaşırdımgerçi ben elimden ne geliyosa yaptım ama olmadı şuana kadar. yarın inofolik alıyorum zaten bide onu deniycem artık. sende bişey yap. bi biz kaldık bak ben sana diyim
Ocak ayında bu konuyu konuşalım tekrar :)) dediydi dersin
Vajinal ultrasonla görülebilir canım ama bazen öyle de görülemeyebiliyor. Bende görememiştik. O yüzden görülmezse sakın kafana takmaben de sırf o yüzden ctrsi gidicektim aslı8nda ama işyerndeki kızlar aklıma soktu git git diyeinş görür de gerek kalmaz kurtlanmama
Sende yanıldım ben yaHocam ben ne zaman kalırım acep:)
Vajinal ultrasonla görülebilir canım ama bazen öyle de görülemeyebiliyor. Bende görememiştik. O yüzden görülmezse sakın kafana takma
Kizlarre meraba bende gecen aydan beei ugrasiyorum az once test yaptim bat 19 eylul du negatifff sonuc malesef adetimde olmadi cok takildim galiba stres yaptim
Yaptirmadim canimm sonuc zaten negatif kac hafta gecti 19 eyluldu en son olsa cikardi heraldeKan tahlili yaptrdın mı peki
Hayırlısı olsun hakkında inş en kısa sürede hamiş kalırsın sendeYaptirmadim canimm sonuc zaten negatif kac hafta gecti 19 eyluldu en son olsa cikardi heralde
Insallahhh canim bende tum isteyenlerde insallah Allahimm duysun sesimiziiHayırlısı olsun hakkında inş en kısa sürede hamiş kalırsın sende
günaydın kızlar
akşam gittim sonuc sabahta versem akşamda versem bugun 17.00-18 .00gibi cıkıyormuş,bende sabah verdim taze kan olsun didimmmkan verdin mi sen iş çıkışı yaaa
akşam gittim sonuc sabahta versem akşamda versem bugun 17.00-18 .00gibi cıkıyormuş,bende sabah verdim taze kan olsun didimmm
canım iş yerime yakın özel bir hastanede verdim,saglık ocagına verseydim 1 gün sonra cıkacaktı,yakınlarda devlet hastanesi yoktua aaaa neden o kadar geç ki yaaa? devlet hastanesine gitseydin acile. onlar çok çabuk veriyomş sonçları dediler de ben oraya gittm. 1 saate çıkıyodu. nasıl durucaz şimdi o saate kadar
canım iş yerime yakın özel bir hastanede verdim,saglık ocagına verseydim 1 gün sonra cıkacaktı,yakınlarda devlet hastanesi yoktubende cok heyecanlıyım ama beklemekten baska care yok :)
inş çooookkk aminntamam neys ebekleriz napalım. sonucu güzel olsun da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?