Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlar kendimden supelenip test yaptim gecen ay supeli adet olmustum biliyorsunuzki sizce varmi..

Bi çizgi var gibi canım yarın sabah tekrar dene bence ilk idrarla
Bir tane daha vardi test onuda yaptim hic bisey cikmadi ama bu resimdeki ilk idrarla olan diyeri ikinci idrar daha ovi gunumdeyim gecen ay supeli adet olunca bide goguslerim cok agriyo simdiden sivilcelerim cikti hic boyle olmazdim genelde adete yakin oluyordu..

Ne yaptın canım yaptın mı tekrar

Kızlar günaydın, herkes hamile kaldı herkesin sesi kesildi hayırdır, kötü bişeyler yok di mi

Kızlar günaydın, herkes hamile kaldı herkesin sesi kesildi hayırdır, kötü bişeyler yok di mi
günaydın ben buralardayım aslında ama kimsenin sesi çıkmıyor yazmıyorum oyuzden :) bugun benim progesteron ve bhcg ye bakıldı degerlerim güzel cok sukur,biraz endişelerim var sadece sen nasılsın?

Günaydın kızlar
Ya bişe sorcam size dün bi ablayla konuştuk da yumurtlama gününden sonra ilişkiye girilmesi boşa çabadır dedi. Yumurtlamadan önce girilmeli adetin 8. ve 11. günü dedi sizce doğruluk payı ne bunun

Yumurtlama tarihi her ay sabit oluyorsa eğer helal olsun o ablaya. Bence boşa çaba değildir çünkügeç yumurtlama ya da aynı ay 2 kez yumurtlama gibi durumlar söz konusu. Herkeste 8.ve 11. gün olur mu canım daha neler :)) tabiki yumurtlama zamanını bilmek lazım ama her ay değişebilir yani. Ben ilk hamileliğimde 23. Gün yumurtlamıştım, şimdikinde ise 12. Gün yumurtladım. Kesin tarih için en güzeli ovulasyon testi

günaydın ben buralardayım aslında ama kimsenin sesi çıkmıyor yazmıyorum oyuzden :) bugun benim progesteron ve bhcg ye bakıldı degerlerim güzel cok sukur,biraz endişelerim var sadece sen nasılsın?
İyiyim canım bıl iştahlı bir hamile olmaya devam ediyorum ama kilo almıyorum çok şükür. Bu yemeğe 4 5 kilo almış olmam lzımdı yani :)))

Peki Burcu şimdi diyelim ki ovulasyon testinde yumurtalam tarihin dündü mesela, ilişki dünden sonra yani bugünden itibaren olmalı değil mi

kızlar bi şey sorucam. hamilelikte sağlk ocağına bildirmek gerkeiyomuş ya hani. benim sağlk ocağna kaydım bile yok daha bi ara gidip halledicem onu ama ilk zamanlarda herhangi bi aşı falan veya test bi şey yapılıyo mu. yani acele etmeli miyim. siz nasıl yaptınız

Peki Burcu şimdi diyelim ki ovulasyon testinde yumurtalam tarihin dündü mesela, ilişki dünden sonra yani bugünden itibaren olmalı değil mi
Hayır canım, yumurtlamadan 1 gün öncesi en fazla şansı artıran gün, sperm 3 güne kadar rahim içinde yaşayıp yumurtanın çatlamasını bekleyebiliyor ama yumurtanın ömrü max 24 saat. 24 saat içinde döllenmezse ölüyor zaten. Yumurtlamadan 1 gün sonra da döllenme şansı var ama sonrasında yok maalesef. Ama işte her ay değişebilir bu tarih yumurtlama testiyle takip etmek kolay oluyor. Adetim bittikten 5 gün sonra ben kullanmaya başlamıştım yumurtlama tarihini tam yakaladım, yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü ilişkiye girdik, sonrasında girmedik, oldu çok şükür, ama işte illa 8. veya 11. gün bu gün diye bi kaide yok iyi takip etmek lazım. Belki de adet olmadan hemen önce yumurtlayacaksın bilemezsin.

Ya benim de yok kaydım nasıl yapılıyo bilen var mı :))

baglı bulundugunuz mahallenin saglık ocagına gidiyorsunuz ve ordaki herhangi bir doktora kaydoluyorsunuz,tam haftasını bilmiyorum ama tetanoz asısı yapıyorlar belli bir haftada ,10.haftanızı gecmeyin bildirmek için

baglı bulundugunuz mahallenin saglık ocagına gidiyorsunuz ve ordaki herhangi bir doktora kaydoluyorsunuz,tam haftasını bilmiyorum ama tetanoz asısı yapıyorlar belli bir haftada ,10.haftanızı gecmeyin bildirmek için

benm o aşılarm tam zaten. ömür boyu artk vurulmama gerek yopkmş tetanozu. üff hiç de sevmyrm şu hastane işlerini ben yaa

Kızlar benim şuan kahverengi kanamam oldu ( cok moralim bozuk düşük mü yapıyrm acaba ( dünki bhcg degerim 4500 küsür , progesteron degerimde 47 , doktorumu aradım bekleyeceğiz dedi, progeston kullanayımmı dedim gerek yok dedi, sakin ol diip beni geçiştirdi nasıl sakin olayım ya

hayır kötü düşünme lütfen nedne düşük olsun ki. değerlerin nasıl peki ben anlamıyorum ne demişti doktorun sonuçların çktğı zaman? gerçekten zor da olsa sakin kalmaya çalış uzan hemen dinlen

Bhcg 4516 prpgesteron 47 gayet güzel dedi degerlerim için, böle dedikten 1 saat snra kahve akıntım oldu konuştuk belki implantasyon kanaması olabilir bekleyeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…