- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
hayıtı ben bir fincan içeceğim çünkü zaten sabah akşam sogan kürü içicez ya nolur nolmaz
canım günaydın bende ilk defa kullanıcam ovulasyon testi her eczanede bulunmuyor,bende internetten temin ettim gtti gidyr dan daha uygun fiyat hem internette markasıda laboquick :)
hangi şehirde yaşıyosun canım ?bu arada bat ne zaman?esmeralda9
ayy hadi inşallah ya isteyen herkesin olsun ,ne kadar süredir istiyosunuz canım sizHemen bakıyorum :)
Benim de adetim bıgün bitiyor bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Moral bozmak yok çalışmaya devam
anladım canım,benim döngülerde düzensiz en gec 27 günde bir oluyorum bu 22 ye düşebiliyor,hayırlısı olsun hakkımızda Allahımmm isteyen herkese versin aministanbulda yaşıyorum gaziosmanpaşaya yerleştim evlenince. bat karışık benim yumurta çatlamazsa sarkıcak. normalde geçen sefer ilaç kullanıp çatladığında 32 gün arayla regl olmuştum. yine aynı şeyi yaptık o yüzden bi öncekine bakarak konuşursak 25i ama çatlamazsa sarkabilir.
anladım canım,benim döngülerde düzensiz en gec 27 günde bir oluyorum bu 22 ye düşebiliyor,hayırlısı olsun hakkımızda Allahımmm isteyen herkese versin amin
Ankarada yaşıyorum canım ben
inş hepimiz güzel haberler verelim ümidini yitirme lütfenamin canım amin :) neyse u ay benden geçti. sizden bi haber bekliyorum valla. güzel bi haber şuan iyi giderdi
inş hepimiz güzel haberler verelim ümidini yitirme lütfen
çakşır suyunu nasıl hazırlıyorsunuz canım?Çakşır suyu içirin eşlerinize bakın nasıl koşacak peşinizden biz gün aşırı zor yapıyorduk bazen 4 gün boşluk olduğu bile oluyordu şimdi akşamı zor ediyor
inşallah canım senden de alırız :)amin canım amin :) neyse u ay benden geçti. sizden bi haber bekliyorum valla. güzel bi haber şuan iyi giderdi
1 çay bardağının 4 te 1 çakşır üstünü su dolduruyorsun canım günde 3 kere içiyor ardından da 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü içerse daha iyi olurçakşır suyunu nasıl hazırlıyorsunuz canım?
hoş geldin canım inş ,sende bendensin :) benimde 2.günüm sogan küründe,bugunde ovulasyona başlıcamBende varım kızlar. Bu ay bende sogan kürü yapıyorum 3.gunum InsAllah rabbim sifamizi verir. Ayrica ovulasyonda kullanıyorum bakalim ise yarar mi bilmiyorum ilk kez kullanıyorum ( pko oldugu icin ovuluasyon kullanmak istedim) ise yarar InsAllah
canım 2si bir sıkıntı olmaz demi? eşime içiriyoruım da1 çay bardağının 4 te 1 çakşır üstünü su dolduruyorsun canım günde 3 kere içiyor ardından da 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü içerse daha iyi olur
bu çakşır ot mu tohum mu ?kaynatmadan mı demleniyor canım?1 çay bardağının 4 te 1 çakşır üstünü su dolduruyorsun canım günde 3 kere içiyor ardından da 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü içerse daha iyi olur
ayy hadi inşallah ya isteyen herkesin olsun ,ne kadar süredir istiyosunuz canım siz
Bende varım kızlar. Bu ay bende sogan kürü yapıyorum 3.gunum InsAllah rabbim sifamizi verir. Ayrica ovulasyonda kullanıyorum bakalim ise yarar mi bilmiyorum ilk kez kullanıyorum ( pko oldugu icin ovuluasyon kullanmak istedim) ise yarar InsAllah
İnşallah cnm bi faydası olur Allah in izniyle. Peki cnm 15 gun boyunca yapacak misin ? Bebek düşünüyoruz ya bide olur da tutarsa zarari olmasin 1 hafta yapsam nasil olur diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım?hoş geldin canım inş ,sende bendensin :) benimde 2.günüm sogan küründe,bugunde ovulasyona başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?