Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım günaydın bende ilk defa kullanıcam ovulasyon testi her eczanede bulunmuyor,bende internetten temin ettim gtti gidyr dan daha uygun fiyat hem internette markasıda laboquick :)

Hemen bakıyorum :)
Benim de adetim bıgün bitiyor bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Moral bozmak yok çalışmaya devam

hangi şehirde yaşıyosun canım ?bu arada bat ne zaman? esmeralda9

istanbulda yaşıyorum gaziosmanpaşaya yerleştim evlenince. bat karışık benim yumurta çatlamazsa sarkıcak. normalde geçen sefer ilaç kullanıp çatladığında 32 gün arayla regl olmuştum. yine aynı şeyi yaptık o yüzden bi öncekine bakarak konuşursak 25i ama çatlamazsa sarkabilir.

anladım canım,benim döngülerde düzensiz en gec 27 günde bir oluyorum bu 22 ye düşebiliyor,hayırlısı olsun hakkımızda Allahımmm isteyen herkese versin amin

Ankarada yaşıyorum canım ben

anladım canım,benim döngülerde düzensiz en gec 27 günde bir oluyorum bu 22 ye düşebiliyor,hayırlısı olsun hakkımızda Allahımmm isteyen herkese versin amin

Ankarada yaşıyorum canım ben

amin canım amin :) neyse u ay benden geçti. sizden bi haber bekliyorum valla. güzel bi haber şuan iyi giderdi

hoş geldin canım inş ,sende bendensin :) benimde 2.günüm sogan küründe,bugunde ovulasyona başlıcam

1 çay bardağının 4 te 1 çakşır üstünü su dolduruyorsun canım günde 3 kere içiyor ardından da 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü içerse daha iyi olur
bu çakşır ot mu tohum mu ?kaynatmadan mı demleniyor canım?
ben şu anda eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum zaten ama buna da çok iyi diyor herkes denemek istiyorum.

ayy hadi inşallah ya isteyen herkesin olsun ,ne kadar süredir istiyosunuz canım siz

Valla biz bi bebeğimizi kaybettik 22 haftalıktı
Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle.
4 ay geçti şimdi tekrar denemeye başlayacağız.
Buradaki herkese tavsiyem çok iyi doktor seçsinler çünkü yaşadığım şey inanılmaz zordu ama toparlanmak zorundaydım elden bişey gelmiyor çünkü.
Rahim ağzı yetmezliği maalesef bu dönemde çok sık rastlanan bişey ve ya dikkatli doktorlar tarafından tamamen tesadüfen farkediliyor ya da benim gibi ilk bebeklerini erken doğumla kaybediyorlar. İnşallah kimse yaşamaz doktor çok çok önemli

bende pkolu olduğum için soğan kürüne başlıyım diyorum sen nasıl uyguluyosun canım?

hoş geldin canım inş ,sende bendensin :) benimde 2.günüm sogan küründe,bugunde ovulasyona başlıcam
İnşallah cnm bi faydası olur Allah in izniyle. Peki cnm 15 gun boyunca yapacak misin ? Bebek düşünüyoruz ya bide olur da tutarsa zarari olmasin 1 hafta yapsam nasil olur diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…