- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.021
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşbenim gögüslerde en baştan beri agrı vardı,şuan için bulantım yok tiksinmede yok çok şükür,agzımda sadece degişik bir tad oluyor sadece,dünden beride hafif belim agıyor bide kasıklarımda agrı var
Yani aslında normal demiyorlar mı bu kanama için yerleşme kanaması falan diyolar ya haniçok korktum dün gercekten elim ayagım titredi resmenama şimdi daha iyiyim ,iğne vurdular , bide progestan kullandım dün gece,kahve akıntım hala devam ediyor ama cok degil,
valla tlfdaki uygulamaya göre 6hafta 2gün diyo ama geçen dopktora gittğimde 5gösteriyodu uygulama, doktor 4demişti. bugn tam öğrenirim artj heralde.senin kaç hafta oldu 6,5 hafta falan oldu galiba :)ilkinilkin
hımm anladım canım bizede haber ver dönüşte ,valla bende bi kaç tane var uygulama bir tanesi sadece öglen 12 de selam anne diyor ,seninki çok iyiymiş :) ios mu android mi?valla tlfdaki uygulamaya göre 6hafta 2gün diyo ama geçen dopktora gittğimde 5gösteriyodu uygulama, doktor 4demişti. bugn tam öğrenirim artj heralde.
yaa bu arada bi uygulama var indirin onu kızlar çok güzel. hamilelik takibi uygulamanın adı. bi bebek çizimi var uygulama resmi olarak. sürekli bildirim geliyo. slm anne seni çok seviyorum, slm anne ben 6haftalık oldum falan diye
hımm anladım canım bizede haber ver dönüşte ,valla bende bi kaç tane var uygulama bir tanesi sadece öglen 12 de selam anne diyor ,seninki çok iyiymiş :) ios mu android mi?
benimki slm anne dışında baska birşey demiyor seninki daha iyiymiş,androidte olan herşey ios ta olmuyr malesefandroid benmki ama iosta da olabilir. seninki de iyiymiş düzenli slm veriyomş bak
Ben de doktordan çıktım şimdi kızlar, baya elini kolunu bacağını gördüm yani :)) elini kolunu hareket ettiriyor kibrit çöpü kadar şey :))
Haftaya tekrar kontrol ikili test falan yapılacak.
Bu telaşlar sonrası inşallah sağsalim fırtlatırız bebişlerimizi
cok heyecanlı olmalı Allahım bizede nasip et inşBen de doktordan çıktım şimdi kızlar, baya elini kolunu bacağını gördüm yani :)) elini kolunu hareket ettiriyor kibrit çöpü kadar şey :))
Haftaya tekrar kontrol ikili test falan yapılacak.
Bu telaşlar sonrası inşallah sağsalim fırtlatırız bebişlerimizi
inat etmiyorum canım. sakinleşmem gerek diye düşünüyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum. sonrasında bu ilacı kullanmak istiyorum. çünkü kafama taktıkça olmuyo biliyorum :)Özletme kendini ara ara ugra :) streste yapma ne olur, hayırlısı olsun inş hakkında, inat etmede şu ilacı kulllan nolur
iyiyiz canım nasıl nasılsın?merhaba tatlı anne adayları nasılsınız
ben pek iyi değilim canım ya sırtım ve belim de agrılar var mide bulantıları baş göstermeye başladıiyiyiz canım nasıl nasılsın?
şimdilik bende pek sıkıntı yok hafif bi bulantı var . :)ben pek iyi değilim canım ya sırtım ve belim de agrılar var mide bulantıları baş göstermeye başladısizin nasıl gidiyor gebelik çok zorlanıyormusunuz
Cok sevindim cnm aklına hiç kötü bir şey getirme cnm psikoloji cok onemli tamamFarklı bir kadın dogumcuya gittim,bir sıkıntı yokmuş kesemizi de gördük çok şükür , iğne vurdular, akşamlarıda progestan kullancam bir tane
İyi çok şükür bi sıkıntı yok inşallah da olmaz, bunun şerefine bi ton alışveriş yaptım eve dönüyorum şimdi :))yaaaaaa ne güzellllbize de nasip olur inş gidişat iyi demi, bi sorun yok
İyi çok şükür bi sıkıntı yok inşallah da olmaz, bunun şerefine bi ton alışveriş yaptım eve dönüyorum şimdi :))
inşallah hep böyle devam eder canım :)şimdilik bende pek sıkıntı yok hafif bi bulantı var . :)
Kendime ve eve, bebek için daha vakit var acele etmek istemiyorum bu seferKendine mi bebeğe mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?