Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aminn, inşallah benim de ayalkta çok durunca sırtım falan ağrıyo ama onun haricinde devamlı bi ağrı yok.

çok korktum dün gercekten elim ayagım titredi resmen ama şimdi daha iyiyim ,iğne vurdular , bide progestan kullandım dün gece,kahve akıntım hala devam ediyor ama cok degil,
Yani aslında normal demiyorlar mı bu kanama için yerleşme kanaması falan diyolar ya hani
üzme kendini dikkat et canım

senin kaç hafta oldu 6,5 hafta falan oldu galiba :) ilkinilkin
valla tlfdaki uygulamaya göre 6hafta 2gün diyo ama geçen dopktora gittğimde 5gösteriyodu uygulama, doktor 4demişti. bugn tam öğrenirim artj heralde.
yaa bu arada bi uygulama var indirin onu kızlar çok güzel. hamilelik takibi uygulamanın adı. bi bebek çizimi var uygulama resmi olarak. sürekli bildirim geliyo. slm anne seni çok seviyorum, slm anne ben 6haftalık oldum falan diye

hımm anladım canım bizede haber ver dönüşte ,valla bende bi kaç tane var uygulama bir tanesi sadece öglen 12 de selam anne diyor ,seninki çok iyiymiş :) ios mu android mi?

Ben de doktordan çıktım şimdi kızlar, baya elini kolunu bacağını gördüm yani :)) elini kolunu hareket ettiriyor kibrit çöpü kadar şey :))
Haftaya tekrar kontrol ikili test falan yapılacak.
Bu telaşlar sonrası inşallah sağsalim fırtlatırız bebişlerimizi

yaaaaaa ne güzellll bize de nasip olur inş gidişat iyi demi, bi sorun yok

cok heyecanlı olmalı Allahım bizede nasip et inş

Özletme kendini ara ara ugra :) streste yapma ne olur, hayırlısı olsun inş hakkında, inat etmede şu ilacı kulllan nolur
inat etmiyorum canım. sakinleşmem gerek diye düşünüyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum. sonrasında bu ilacı kullanmak istiyorum. çünkü kafama taktıkça olmuyo biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…