- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.981
Bhcg 4516 prpgesteron 47 gayet güzel dedi degerlerim için, böle dedikten 1 saat snra kahve akıntım oldu konuştuk belki implantasyon kanaması olabilir bekleyeceğiz dedi
Canım ben 4-5 haftalıkken kahverengi kanamam oluyodu muhtemelen yerleşme kanamasıydı ve progestan kullanmaya başladıktan sonra bi daha hiç gelmedi kullanmamı da doktorum söyledi. Ben de çok panik oluyodum anlıyorum seni ama bence kullan ilacı, ben vajinadan kullandım hiç yan etkisi de olmadı. Ve imkanın varsa da yat dinlen devamlı. İnşallah kısa sürede atlatırsın.Kızlar benim şuan kahverengi kanamam oldu( cok moralim bozuk düşük mü yapıyrm acaba ( dünki bhcg degerim 4500 küsür , progesteron degerimde 47 , doktorumu aradım bekleyeceğiz dedi, progeston kullanayımmı dedim gerek yok dedi, sakin ol diip beni geçiştirdi nasıl sakin olayım ya
Cnmm girmiyordum tek tek okudum senin haberini görmek için cok sevindim InsAllah rabbim hem biz hem bebislerimiz sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamayi nasip eder coook mutlu oldum tekrardan hayırlı olsun cnmkızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
Saol canım inş,Bende suan 4+3 teyim canım,bana progesteron degerin iyi kullanmana gerek yok dedi ama ben kullanıcam, akşamlarımı kullanmak gerekiyorCanım ben 4-5 haftalıkken kahverengi kanamam oluyodu muhtemelen yerleşme kanamasıydı ve progestan kullanmaya başladıktan sonra bi daha hiç gelmedi kullanmamı da doktorum söyledi. Ben de çok panik oluyodum anlıyorum seni ama bence kullan ilacı, ben vajinadan kullandım hiç yan etkisi de olmadı. Ve imkanın varsa da yat dinlen devamlı. İnşallah kısa sürede atlatırsın.
Herşey Allahtan Allahın dediği olur tabi ama endişeliyim elimde diil dua edim benim için lütfenEvet olablr bak sıkma kendni. kendni de bebeği de strese sokma. nasibimdeyse naslsa hiçbi şey olmayacak diyip kendni rahatlatmaya çalış. hiçbi şey olmycak inşallah.meraklanma sem
Cok saol canım Allah razı olsun ama az önce kahve kanamam olduCnmm girmiyordum tek tek okudum senin haberini görmek için cok sevindim InsAllah rabbim hem biz hem bebislerimiz sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamayi nasip eder coook mutlu oldum tekrardan hayırlı olsun cnm
Bana sabah akşam demişti ama ben sadece akşam yatarken kullandım canım bence de kullan faydası olur zararı olmaz benimkini kesti seninkini de keser inşallahSaol canım inş,Bende suan 4+3 teyim canım,bana progesteron degerin iyi kullanmana gerek yok dedi ama ben kullanıcam, akşamlarımı kullanmak gerekiyor
Cnm sakin ol bir sıkıntı olmaz InsAllah Allah in izniyle bu şekilde kanaması olan sağlıklı gebelik geciren cok kisi oldu bol bol dua et içini ferah tut. progestan veriyo böyle durumlarda doktorlar kullanıyor musun ?Kızlar benim şuan kahverengi kanamam oldu( cok moralim bozuk düşük mü yapıyrm acaba ( dünki bhcg degerim 4500 küsür , progesteron degerimde 47 , doktorumu aradım bekleyeceğiz dedi, progeston kullanayımmı dedim gerek yok dedi, sakin ol diip beni geçiştirdi nasıl sakin olayım ya
Aradım sordum kullanmaana gerek yok dedi ama ben kullanıcamCnm sakin ol bir sıkıntı olmaz InsAllah Allah in izniyle bu şekilde kanaması olan sağlıklı gebelik geciren cok kisi oldu bol bol dua et içini ferah tut. progestan veriyo böyle durumlarda doktorlar kullanıyor musun ?
Birde cnm yat uzan bol bol dinlen ilk 3 ay cok dikkat et 5 kiloluk su bile sakin kaldırma kolla koyma kendiniCnm sakin ol bir sıkıntı olmaz InsAllah Allah in izniyle bu şekilde kanaması olan sağlıklı gebelik geciren cok kisi oldu bol bol dua et içini ferah tut. progestan veriyo böyle durumlarda doktorlar kullanıyor musun ?
Tamam canım cok saol İnş bebişim beni bırakmıyodurBana sabah akşam demişti ama ben sadece akşam yatarken kullandım canım bence de kullan faydası olur zararı olmaz benimkini kesti seninkini de keser inşallah
Tmm cnm kullan bencede icin rahat etsinAradım sordum kullanmaana gerek yok dedi ama ben kullanıcamhayırlısı olsun inş
Calışıyrm malesef suan uzanma sansım yok ama zaten işimde yorucu bir iş degil masa başındayım, agır kaldırmıyrm dikkat ediyrm aslında, Allahım yardım et yarebbimBirde cnm yat uzan bol bol dinlen ilk 3 ay cok dikkat et 5 kiloluk su bile sakin kaldırma kolla koyma kendini
Aradım sordum kullanmaana gerek yok dedi ama ben kullanıcamhayırlısı olsun inş
acile gitsem acaba bu saatte bakarmı acil
Çok teşekkür ederim Burcu vallahi yardımın çok dokundu bana benim normal internette ve uygulamalarda olan takvimlerde yumurtlama tarihim dündü bugünden sonra olasılığım çok az o tarihe göre o zaman..Hayır canım, yumurtlamadan 1 gün öncesi en fazla şansı artıran gün, sperm 3 güne kadar rahim içinde yaşayıp yumurtanın çatlamasını bekleyebiliyor ama yumurtanın ömrü max 24 saat. 24 saat içinde döllenmezse ölüyor zaten. Yumurtlamadan 1 gün sonra da döllenme şansı var ama sonrasında yok maalesef. Ama işte her ay değişebilir bu tarih yumurtlama testiyle takip etmek kolay oluyor. Adetim bittikten 5 gün sonra ben kullanmaya başlamıştım yumurtlama tarihini tam yakaladım, yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü ilişkiye girdik, sonrasında girmedik, oldu çok şükür, ama işte illa 8. veya 11. gün bu gün diye bi kaide yok iyi takip etmek lazım. Belki de adet olmadan hemen önce yumurtlayacaksın bilemezsin.
Acilin kadın dogumuna gidicem canım,acile gitme başka kadın dıoğmcuya git. kendi doktorundan hiç bahsetme anlat olanları ne diycek bakalım
Kahverengi kanamadan korkma canım, devam etse de bi iki güne kesilir,Acilin kadın dogumuna gidicem canım,
İşte o tarihler tutmuyo canım ben hiç inanmadım o tarihlere ve benim hiç tutmadı o programlardaki tarihler, senin yumurtlama belirtilerin oluyor mu? Akıntı kasıklarda sancı vs, onları da kontrol edebilirsinÇok teşekkür ederim Burcu vallahi yardımın çok dokundu bana benim normal internette ve uygulamalarda olan takvimlerde yumurtlama tarihim dündü bugünden sonra olasılığım çok az o tarihe göre o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?