Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bhcg 4516 prpgesteron 47 gayet güzel dedi degerlerim için, böle dedikten 1 saat snra kahve akıntım oldu konuştuk belki implantasyon kanaması olabilir bekleyeceğiz dedi

Evet olablr bak sıkma kendni. kendni de bebeği de strese sokma. nasibimdeyse naslsa hiçbi şey olmayacak diyip kendni rahatlatmaya çalış. hiçbi şey olmycak inşallah.meraklanma sem

Canım ben 4-5 haftalıkken kahverengi kanamam oluyodu muhtemelen yerleşme kanamasıydı ve progestan kullanmaya başladıktan sonra bi daha hiç gelmedi kullanmamı da doktorum söyledi. Ben de çok panik oluyodum anlıyorum seni ama bence kullan ilacı, ben vajinadan kullandım hiç yan etkisi de olmadı. Ve imkanın varsa da yat dinlen devamlı. İnşallah kısa sürede atlatırsın.

Saol canım inş,Bende suan 4+3 teyim canım,bana progesteron degerin iyi kullanmana gerek yok dedi ama ben kullanıcam, akşamlarımı kullanmak gerekiyor

Evet olablr bak sıkma kendni. kendni de bebeği de strese sokma. nasibimdeyse naslsa hiçbi şey olmayacak diyip kendni rahatlatmaya çalış. hiçbi şey olmycak inşallah.meraklanma sem
Herşey Allahtan Allahın dediği olur tabi ama endişeliyim elimde diil dua edim benim için lütfen

Cnmm girmiyordum tek tek okudum senin haberini görmek için cok sevindim InsAllah rabbim hem biz hem bebislerimiz sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamayi nasip eder coook mutlu oldum tekrardan hayırlı olsun cnm
Cok saol canım Allah razı olsun ama az önce kahve kanamam oldu cok endişeliyim

Saol canım inş,Bende suan 4+3 teyim canım,bana progesteron degerin iyi kullanmana gerek yok dedi ama ben kullanıcam, akşamlarımı kullanmak gerekiyor
Bana sabah akşam demişti ama ben sadece akşam yatarken kullandım canım bence de kullan faydası olur zararı olmaz benimkini kesti seninkini de keser inşallah

Cnm sakin ol bir sıkıntı olmaz InsAllah Allah in izniyle bu şekilde kanaması olan sağlıklı gebelik geciren cok kisi oldu bol bol dua et içini ferah tut. progestan veriyo böyle durumlarda doktorlar kullanıyor musun ?

Cnm sakin ol bir sıkıntı olmaz InsAllah Allah in izniyle bu şekilde kanaması olan sağlıklı gebelik geciren cok kisi oldu bol bol dua et içini ferah tut. progestan veriyo böyle durumlarda doktorlar kullanıyor musun ?
Aradım sordum kullanmaana gerek yok dedi ama ben kullanıcam hayırlısı olsun inş

Birde cnm yat uzan bol bol dinlen ilk 3 ay cok dikkat et 5 kiloluk su bile sakin kaldırma kolla koyma kendini

Birde cnm yat uzan bol bol dinlen ilk 3 ay cok dikkat et 5 kiloluk su bile sakin kaldırma kolla koyma kendini
Calışıyrm malesef suan uzanma sansım yok ama zaten işimde yorucu bir iş degil masa başındayım, agır kaldırmıyrm dikkat ediyrm aslında, Allahım yardım et yarebbim

Çok teşekkür ederim Burcu vallahi yardımın çok dokundu bana benim normal internette ve uygulamalarda olan takvimlerde yumurtlama tarihim dündü bugünden sonra olasılığım çok az o tarihe göre o zaman..

Çok teşekkür ederim Burcu vallahi yardımın çok dokundu bana benim normal internette ve uygulamalarda olan takvimlerde yumurtlama tarihim dündü bugünden sonra olasılığım çok az o tarihe göre o zaman..
İşte o tarihler tutmuyo canım ben hiç inanmadım o tarihlere ve benim hiç tutmadı o programlardaki tarihler, senin yumurtlama belirtilerin oluyor mu? Akıntı kasıklarda sancı vs, onları da kontrol edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…