- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.001
Acilin kadın dogumuna gidicem canım,
Yani evet kasık ağrılarım olur hafiften bide asabiyet olur... Bikaç gündür de var o zaman yumurtlama dönemlerindeyim demektir üç aşağı beş yukarıİşte o tarihler tutmuyo canım ben hiç inanmadım o tarihlere ve benim hiç tutmadı o programlardaki tarihler, senin yumurtlama belirtilerin oluyor mu? Akıntı kasıklarda sancı vs, onları da kontrol edebilirsin
canım çok sevindim inşallah sağlıklı kucağımıza alacağızFarklı bir kadın dogumcuya gittim,bir sıkıntı yokmuş kesemizi de gördük çok şükür , iğne vurdular, akşamlarıda progestan kullancam bir tane
Canım benim çok saol amin inş hayırlısıyla ve saglıklı bir şekilde almak nasip etsin Allahımcanım çok sevindim inşallah sağlıklı kucağımıza alacağız
Benim kasık ağrılarım çok olur mesela, o da yumurtanın çatlıyor olduğunu gösterir diye biliyorum.Yani evet kasık ağrılarım olur hafiften bide asabiyet olur... Bikaç gündür de var o zaman yumurtlama dönemlerindeyim demektir üç aşağı beş yukarı
Sakın sıkıntı yapma canım, benim de çok kanamalarım olmuştu, kesede sıkıntı olmadığı sürece problem olmaz, doktorum bana kırmızı şakır şakır kanaman olmadığı sürece korkma demişti.Farklı bir kadın dogumcuya gittim,bir sıkıntı yokmuş kesemizi de gördük çok şükür , iğne vurdular, akşamlarıda progestan kullancam bir tane
çok korktum dün gercekten elim ayagım titredi resmenSakın sıkıntı yapma canım, benim de çok kanamalarım olmuştu, kesede sıkıntı olmadığı sürece problem olmaz, doktorum bana kırmızı şakır şakır kanaman olmadığı sürece korkma demişti.
Seninki devam ediyor mu yoksa öyle biraz geldi durdu mu?
Farklı bir kadın dogumcuya gittim,bir sıkıntı yokmuş kesemizi de gördük çok şükür , iğne vurdular, akşamlarıda progestan kullancam bir tane
saol canım sende durumlar nasıl iyimisin?oh iyi hadi gözün aydın
saol canım sende durumlar nasıl iyimisin?
bende öyle çok fazla bulantı yokiyiyim, benim de bugün doktorda randevum var işte geçen salı bugün için gel demişti ya. bakalım ne diycek bu defa. bu arada yemeklerden tiksinmeler, hafif hafif bulantılar ve göğüs uçlarmda çokk fazla acı başladısen de var mı böyle şeyler
bende öyle çok fazla bulantı yokneden ki aman olmasın da
inşallah canım :)ne güzel yaaa. olmasın da bence zaten. işin ilginci kendi yaptğm yemekten tiksiniyorm. ilk yaptğmda yiyorm ama bi daha görmek bile istemiyrmkırmızı ette, kıymada falan özellkle. onlardan tiksindim
inş uzun sürmez bu durum
inşallah canım :)
kızımda olmuştu ama çok değildi gene öyle her şeyden tiksinecek kadar değildidiğer çopcukta da olmamış mıydı
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşiyiyim, benim de bugün doktorda randevum var işte geçen salı bugün için gel demişti ya. bakalım ne diycek bu defa. bu arada yemeklerden tiksinmeler, hafif hafif bulantılar ve göğüs uçlarmda çokk fazla acı başladısen de var mı böyle şeyler
kızımda olmuştu ama çok değildi gene öyle her şeyden tiksinecek kadar değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?