Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

İşte o tarihler tutmuyo canım ben hiç inanmadım o tarihlere ve benim hiç tutmadı o programlardaki tarihler, senin yumurtlama belirtilerin oluyor mu? Akıntı kasıklarda sancı vs, onları da kontrol edebilirsin
Yani evet kasık ağrılarım olur hafiften bide asabiyet olur... Bikaç gündür de var o zaman yumurtlama dönemlerindeyim demektir üç aşağı beş yukarı

Kizlar bende tekrar test yapmadim adet taeihimi bekliyorum 19kasimda yapicam..

Yani evet kasık ağrılarım olur hafiften bide asabiyet olur... Bikaç gündür de var o zaman yumurtlama dönemlerindeyim demektir üç aşağı beş yukarı
Benim kasık ağrılarım çok olur mesela, o da yumurtanın çatlıyor olduğunu gösterir diye biliyorum.
İnternette konuyu anlatan doktorların videoları yazıları var onlar daha iyi açıklar canım. Ama bi iki ay kendini iyi izlersen zamanını az çok kestirebilirsin

Farklı bir kadın dogumcuya gittim,bir sıkıntı yokmuş kesemizi de gördük çok şükür , iğne vurdular, akşamlarıda progestan kullancam bir tane
Sakın sıkıntı yapma canım, benim de çok kanamalarım olmuştu, kesede sıkıntı olmadığı sürece problem olmaz, doktorum bana kırmızı şakır şakır kanaman olmadığı sürece korkma demişti.
Seninki devam ediyor mu yoksa öyle biraz geldi durdu mu?

çok korktum dün gercekten elim ayagım titredi resmen ama şimdi daha iyiyim ,iğne vurdular , bide progestan kullandım dün gece,kahve akıntım hala devam ediyor ama cok degil,

saol canım sende durumlar nasıl iyimisin?

iyiyim, benim de bugün doktorda randevum var işte geçen salı bugün için gel demişti ya. bakalım ne diycek bu defa. bu arada yemeklerden tiksinmeler, hafif hafif bulantılar ve göğüs uçlarmda çokk fazla acı başladı sen de var mı böyle şeyler

bende öyle çok fazla bulantı yok neden ki aman olmasın da

bende öyle çok fazla bulantı yok neden ki aman olmasın da

ne güzel yaaa. olmasın da bence zaten. işin ilginci kendi yaptğm yemekten tiksiniyorm. ilk yaptğmda yiyorm ama bi daha görmek bile istemiyrm kırmızı ette, kıymada falan özellkle. onlardan tiksindim

inş uzun sürmez bu durum

inşallah canım :)

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş benim gögüslerde en baştan beri agrı vardı,şuan için bulantım yok tiksinmede yok çok şükür,agzımda sadece degişik bir tad oluyor sadece,dünden beride hafif belim agıyor bide kasıklarımda agrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…