- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.041
Cok saol canım daha iyiyim bugunCok sevindim cnm aklına hiç kötü bir şey getirme cnm psikoloji cok onemli tamam
Kendime ve eve, bebek için daha vakit var acele etmek istemiyorum bu sefer
Bu sefer gidince kalp atışlarını duyacaksın inş annesiiyi yaspmşsın o zaman. güle güle kullan hepsinibiz de 4te gidiyorz doktora inşş güzel şeyler söyler dua edin
iyi yaspmşsın o zaman. güle güle kullan hepsinibiz de 4te gidiyorz doktora inşş güzel şeyler söyler dua edin
Bu sefer gidince kalp atışlarını duyacaksın inş annesi
Bu sefer gidince kalp atışlarını duyacaksın inş annesi
İnşallah inşallah
Ne kadarlık oldu sizinkiler kızlar ekleyin de takip edebilelim biz de :))
Benimki daha cok küçük teyzesi :) 4+4 olduk bugun snra takvimi ekleyeceğim ben :)İnşallah inşallah
Ne kadarlık oldu sizinkiler kızlar ekleyin de takip edebilelim biz de :))
Benimki daha cok küçük teyzesi :) 4+4 olduk bugun snra takvimi ekleyeceğim ben :)
Belli olmaz canım değişebilir herkesin aynı olmaz, mide bulantılarını ben ona bagladım nedense :))aayyy hadi yaaaa 8de falan duyuluyo diyolar ya hiç onu düşünmedmm. inş duyarız
7.haftanın içindeysen duyulma ihtimali yüksek. Hadi inşallah :))valla benm ne kadar oldğu muammadoktor farklı söyledi hesaplama prog farklı. bakalm bgn ne diycek doktor. dur ekliym bari ben de
Belli olmaz canım değişebilir herkesin aynı olmaz, mide bulantılarını ben ona bagladım nedense :))
Pirinç tanesi :)))Benimki daha cok küçük teyzesi :) 4+4 olduk bugun snra takvimi ekleyeceğim ben :)
7.haftanın içindeysen duyulma ihtimali yüksek. Hadi inşallah :))
Ahh yavrum benim yirim ben o pirinc tanesiniPirinç tanesi :)))
İnş heyecanla bekliyoruzay hadi inş diyeyim o zaman. 1.5 saate çıkıcak ak göt kara göt
Ee sonuç? Haber vermedin hala
Ee sonuç? Haber vermedin hala
çok sevindim canım gözün aydınGördü doktor bebeği çok şükür. kalp atışı da var ama şuan duyamayz dedi. hiçbi sorun görnmüyo gayet iyi dedi. 10 gün sonra gidicez tekrar, o zmn kalp atışını dinleticekmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?