- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.081
Canım kontrol nası geçti ne dedi doktoriyi çok şükür kasık agrısı ve bel agrısı dışında bir problem yok bende, bugun kontrolum var 13:30 da ,sen nasılsın nasıl gidiyor?
ay çok sevindimSelam teyzeler :)
Gittim doktora bi problem yok rahmin büyümesi sebebi ile sancı yapıyormuş o kadar
canım adetine ne kadar var? yani çok az gördüm gibi ama umutlandırmayım da seniAdete 7gun var ve hassas ve guvenilir bi testle yaptim hafif penbe cikti..Eki Görüntüle 1910547
7gun var canim zaten burdada hafif penbe cikti..canım adetine ne kadar var? yani çok az gördüm gibi ama umutlandırmayım da seni
hmm daha varmış yarın sabah bir daha yap koyulaşırsa hayırlı olsun7gun var canim zaten burdada hafif penbe cikti..
Çok şükür herşey yolundaCanım kontrol nası geçti ne dedi doktor
Canım inş hamilesindir :) benimde bata 7 gün kala böyle cıkmıştı, pazartesi günü tekrar yap daha koyu çıkacaktır inş :)Adete 7gun var ve hassas ve guvenilir bi testle yaptim hafif penbe cikti..Eki Görüntüle 1910547
Evet canim yoksa goguslerim patliycakmiş gibi niye agrisinki pazartesi kan vercek hastanede bide utrasonla bakar..Canım inş hamilesindir :) benimde bata 7 gün kala böyle cıkmıştı, pazartesi günü tekrar yap daha koyu çıkacaktır inş :)
Ultrason için cok erken canım hiç bişicik görülmez henüz :) hayırlısı olsun inşEvet canim yoksa goguslerim patliycakmiş gibi niye agrisinki pazartesi kan vercek hastanede bide utrasonla bakar..
Aynen du bklm..Ultrason için cok erken canım hiç bişicik görülmez henüz :) hayırlısı olsun inş
Evet canım yumurtluyorsun silikleşmeye başladıgı an çatladıgı anlamına geliyor, bugunu degerlendir günaşırı devam et inş hakkında hayırlısı olsunkızlar merhaba benim bugünkü ovulasyon testi bu yumurtlamış mı oluyorum dün biraz daha silikti bat tarihim de 30 kasım
2 yıllık evliyim geçen ay denemeye başladık rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşaallah. Teşekkür ederimEvet canım yumurtluyorsun silikleşmeye başladıgı an çatladıgı anlamına geliyor, bugunu degerlendir günaşırı devam et inş hakkında hayırlısı olsun
İnş canım isteyen herkese istediği zaman saglıklı evlatlar nasip etsin2 yıllık evliyim geçen ay denemeye başladık rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşaallah. Teşekkür ederim
Yok canım yatmadan alırsan bişey olmaz ertesi güne kalmaz etkisi, zaten sabah aldığımda da yaklaşık 2 saat sersemletiyor sonra düzeliyor, bence yatmadan 2 saat önce falan al. Ben öyle yapıyorum. Böylece yatma saatinde kafam yastığa çeyrek kala uyuyorum :)) çok iyi oluyor :))Progestan kullanan sevgili arkadaşlarımburcu1888 nisankralicesi progestanı akşamları agızdan aldıgımızda ertesi gün sersemlik baş dönmesi vs yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?