Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Adete 7gun var ve hassas ve guvenilir bi testle yaptim hafif penbe cikti..

Burda pek belli olmuyo bildigin cizgi var goguslerim cok agriyodu supelenip yaptimm..

Simdi daha belirgin canli dahada koyu ama resimde belli deyil kameram pek iyi deyil..

Eklentiler

• IMG_20161112_163341.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 39
Canım kontrol nası geçti ne dedi doktor
Çok şükür herşey yolundayolk sac göründü, 10 gün sonra kalp atışları için gideceğim inş :) sata göre 5 haftalıgım ultrasonda 5+4 gözüktü,birde hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanıcam, sende de bir sıkıntı olmadıgına cok sevindim

Canım inş hamilesindir :) benimde bata 7 gün kala böyle cıkmıştı, pazartesi günü tekrar yap daha koyu çıkacaktır inş :)
Evet canim yoksa goguslerim patliycakmiş gibi niye agrisinki pazartesi kan vercek hastanede bide utrasonla bakar..

kızlar merhaba benim bugünkü ovulasyon testi bu yumurtlamış mı oluyorum dün biraz daha silikti bat tarihim de 30 kasım

Eklentiler

• 20161112_210949.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 43
kızlar merhaba benim bugünkü ovulasyon testi bu yumurtlamış mı oluyorum dün biraz daha silikti bat tarihim de 30 kasım
Evet canım yumurtluyorsun silikleşmeye başladıgı an çatladıgı anlamına geliyor, bugunu degerlendir günaşırı devam et inş hakkında hayırlısı olsun

Evet canım yumurtluyorsun silikleşmeye başladıgı an çatladıgı anlamına geliyor, bugunu degerlendir günaşırı devam et inş hakkında hayırlısı olsun
2 yıllık evliyim geçen ay denemeye başladık rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşaallah. Teşekkür ederim

Progestan kullanan sevgili arkadaşlarım burcu1888 nisankralicesi progestanı akşamları agızdan aldıgımızda ertesi gün sersemlik baş dönmesi vs yapıyormu?
Yok canım yatmadan alırsan bişey olmaz ertesi güne kalmaz etkisi, zaten sabah aldığımda da yaklaşık 2 saat sersemletiyor sonra düzeliyor, bence yatmadan 2 saat önce falan al. Ben öyle yapıyorum. Böylece yatma saatinde kafam yastığa çeyrek kala uyuyorum :)) çok iyi oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…