- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.121
Maşallah canım aramızda 1 hafta var bizde bugün 7 hafta oldukinş canım inş :) biz sata göre önden gidiyoruz maşallah 5+6 yız :)
ah canımm inş en kısa sürede gecer bu tiksinmeler bol bol meyve ye sende,mantıyıda bol yogurtla ye :) ye ekşiyi dogur ayşeyi :)))herkese mrblarrrr. benim yemeklerden tiksinmelerim dvm ediyo kızlarçok sinir bozucu. çok svdiğim şeylerden bile tiksiniyorum. saçma bi şeklde sadece mantı yiyebiliyorm. bi tek o tiksindirmiyo bi de ekşi meyveler. çok zormuş böyle
ah canımm inş en kısa sürede gecer bu tiksinmeler bol bol meyve ye sende,mantıyıda bol yogurtla ye :) ye ekşiyi dogur ayşeyi :)))
bende son zamanlarda acayip tatlı yiyorum yakorkuyorm bu tiksinmeler dvm edicek diyeinş ekşiden bi ayşe çıkar
bende son zamanlarda acayip tatlı yiyorum ya
ilkin de de daha çok tatlıydı ama galiba ben normalde de çok sevdiğim için herhaldesenden de hakkı mı çkıcak yoksailki kızdı demiii, bu iki hamilelik arasında farklılık var mı
ilkin de de daha çok tatlıydı ama galiba ben normalde de çok sevdiğim için herhaldebu seferde erkek olsa iyi olur 1 kız 1 erkek kapatırız
bende hala tatlı krizi devam ediyor yaama bi şey diyim mi ben tatlı yiyerek ölebilirmo kadar çok seviyorum. ama hamile kaldğmdan beri canım hiççç mi hiç istmeiyo. normalde 1 kg baklava koysalar önüme yerdim hiç yemedim, hiç istemiyo canım. çikolata falan hiçbi şey istemiyo. hatta evde nutella var bayadır duruyo kocam bile inanamıyo. bizim evimizde nutella var ve içi dolu diye
bende hala tatlı krizi devam ediyor ya
hamile kalmaya çalışmak sıkıntıyaaa ben çok bulantı yaşıyorm valla böyle özeniyorm söyledğnzde yaa nedne böyle oldum ki ben
gecer canım gecer korkma , belli olmaz gelir belki bir ayse :)korkuyorm bu tiksinmeler dvm edicek diyeinş ekşiden bi ayşe çıkar
hamile kalmaya çalışmak sıkıntıhamile kalmak sıkıntı doğurmak oda daha bi sıkıntı
gecer canım gecer korkma , belli olmaz gelir belki bir ayse :)
kız sende durumlar nasıl? :)gecer canım gecer korkma , belli olmaz gelir belki bir ayse :)
Ekşiiiii ye ekşiyi doğur Ayşe'yi demişler kız mı geliyor acabaaherkese mrblarrrr. benim yemeklerden tiksinmelerim dvm ediyo kızlarçok sinir bozucu. çok svdiğim şeylerden bile tiksiniyorum. saçma bi şeklde sadece mantı yiyebiliyorm. bi tek o tiksindirmiyo bi de ekşi meyveler. çok zormuş böyle
Aha da erkek anası burdaymış o zamanbende son zamanlarda acayip tatlı yiyorum ya
kız erkek fark etmez bu son benim içinAha da erkek anası burdaymış o zaman
Geçer canım 3 4 haftaya geçer büyük ihtimalle takma kafana, bebiş zaten senin beslenmene ihtiyaç duyacak kadar büyük değil idare eder o :))yaaa ben çok bulantı yaşıyorm valla böyle özeniyorm söyledğnzde yaa nedne böyle oldum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?