- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.101
günaydın :) :)günaydın kızlar
nabergünaydın :) :)
evet kimse ugramaz oldu artık buraya :)canım sıkıldı bi bakıyım dedim de kimsecikler yok :)
günaydın kızlar :) nasılsınızgünaydın :) :)
iyi canım sen nasılsın?günaydın kızlar :) nasılsınız
bende iyiyim canım bebişimle büyümeye devamiyi canım sen nasılsın?
var mı bir sıkıntı annesi büyürken üzüyormu annesini minnak acaba :)bende iyiyim canım bebişimle büyümeye devam
çok değil teyzesı mide agrım hafif bulantım ve bol uykulu hallerim dışında iyiyim çok şükür. Şimdi çok yormuyo ki gelince bol bol yorsunvar mı bir sıkıntı annesi büyürken üzüyormu annesini minnak acaba :)
aman iyi yormasın şimdiden :) bende iyiyim cok sukur bir kaç gündür hafif bulantım var sadece,uyku hali bende yok aksine geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabahlarıda cok erken uyanıyorum :) napcez bilmiyorumçok değil teyzesı mide agrım hafif bulantım ve bol uykulu hallerim dışında iyiyim çok şükür. Şimdi çok yormuyo ki gelince bol bol yorsunsen nasılsın? bi sorunun var mı canım
iyi canım bunada şükür :) bende aksam erkenden uyuyup sabah işe yarı uyuya geliyorum :) basımı masaya koysam uyuyacam :) benim minik uykucu olacak galibaaman iyi yormasın şimdiden :) bende iyiyim cok sukur bir kaç gündür hafif bulantım var sadece,uyku hali bende yok aksine geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabahlarıda cok erken uyanıyorum :) napcez bilmiyorum
inş canım ne zaman randevun?iyi canım bunada şükür :) bende aksam erkenden uyuyup sabah işe yarı uyuya geliyorum :) basımı masaya koysam uyuyacam :) benim minik uykucu olacak galibatatlı sıkıntılar bunlar gün geçdikce daha da heyecanlanıyorum bide kalp atışlarını duysam içim rahatlayacak
slm kuş uçmaz kervan gecmez topiği oldu burası artıkSelam kızlar sessizleştik bu aralar :))
19 kasım cumartesi tatlıminş canım ne zaman randevun?
selam :) evet pek kimse yok artıkSelam kızlar sessizleştik bu aralar :))
o zmna kadar duyarsın inş annesi merak etme19 kasım cumartesi tatlım
ay inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorumo zmna kadar duyarsın inş annesi merak etme
pıt pıt
inş canım inş :) biz sata göre önden gidiyoruz maşallah 5+6 yız :)ay inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorumsenin kaç haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?