Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

var mı bir sıkıntı annesi büyürken üzüyormu annesini minnak acaba :)
çok değil teyzesı mide agrım hafif bulantım ve bol uykulu hallerim dışında iyiyim çok şükür. Şimdi çok yormuyo ki gelince bol bol yorsun sen nasılsın? bi sorunun var mı canım

çok değil teyzesı mide agrım hafif bulantım ve bol uykulu hallerim dışında iyiyim çok şükür. Şimdi çok yormuyo ki gelince bol bol yorsun sen nasılsın? bi sorunun var mı canım
aman iyi yormasın şimdiden :) bende iyiyim cok sukur bir kaç gündür hafif bulantım var sadece,uyku hali bende yok aksine geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabahlarıda cok erken uyanıyorum :) napcez bilmiyorum

aman iyi yormasın şimdiden :) bende iyiyim cok sukur bir kaç gündür hafif bulantım var sadece,uyku hali bende yok aksine geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabahlarıda cok erken uyanıyorum :) napcez bilmiyorum
iyi canım bunada şükür :) bende aksam erkenden uyuyup sabah işe yarı uyuya geliyorum :) basımı masaya koysam uyuyacam :) benim minik uykucu olacak galiba tatlı sıkıntılar bunlar gün geçdikce daha da heyecanlanıyorum bide kalp atışlarını duysam içim rahatlayacak

inş canım ne zaman randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…