- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.141
Ekşiiiii ye ekşiyi doğur Ayşe'yi demişler kız mı geliyor acabaa
bende tiksinme yokta mide bulantısı var hafiften,yemek yiyorum ama pek iştahlı yiyemiyorum,elma ve mandalina cok canım istiyor ve yiyorum ben dekız sende durumlar nasıl? :)
Geçer canım 3 4 haftaya geçer büyük ihtimalle takma kafana, bebiş zaten senin beslenmene ihtiyaç duyacak kadar büyük değil idare eder o :))
inş canım inşhayırlısı ve sağlklı olsun öncelikle ama ayşe gelse baya iyi olur
1 erkek çocuk dahabende tiksinme yokta mide bulantısı var hafiften,yemek yiyorum ama pek iştahlı yiyemiyorum,elma ve mandalina cok canım istiyor ve yiyorum ben de
aynen ama ben kilo almıyorum Allahtan önceden de çok tatlı kuruyemiş felan şimdi de baya gidiyor yaniÇok yemekten bahsettik ben acıktım yaa, bana tatlı ekşi farketmiyo iştah bir açık ne koysanız önüme yerim :))
Kendimden korkar oldum yemin ederim
hayırlısı kısmet :) ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyor :) benimde içime kız doguyor1 erkek çocuk daha
gönlüne göre olur inşallah sizin önünüz açık erkek kız fark etmezhayırlısı kısmet :) ama benim rus ve çin takvimine göre kız çıkıyor :) benimde içime kız doguyor
Çok yemekten bahsettik ben acıktım yaa, bana tatlı ekşi farketmiyo iştah bir açık ne koysanız önüme yerim :))
Kendimden korkar oldum yemin ederim
hayırlısı kısmet :) ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyor :) benimde içime kız doguyor
aynen hiç farketmez saglıklı olsunlar dagönlüne göre olur inşallah sizin önünüz açık erkek kız fark etmez
Ben 1 buçuk kilo aldım diye domtorum kızdı bana yaa :)) halbuki az aldım bu kadar yemek yemeye yaniiaynen ama ben kilo almıyorum Allahtan önceden de çok tatlı kuruyemiş felan şimdi de baya gidiyor yaniinşallah bebişten dolayı çok kilo almam
onu bilmiyorum nasıl yapılıyor obi de hücra yenileme diye bi şey varmış biliyo musunuz siz. benm çinde erkekk çkıyoiçime de doğan hiçbi şey yok. ama o hücre yenilemesine göre kız diyo benm
Bana da kız diyo ama bence benimki erkekhayırlısı kısmet :) ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyor :) benimde içime kız doguyor
bu doktorlar da yaniBen 1 buçuk kilo aldım diye domtorum kızdı bana yaa :)) halbuki az aldım bu kadar yemek yemeye yanii
İlk 3 ay 4 kiloya kadar normal diyolar benim bu hafta 3 ay bitecek bence iyi idare ediyorum :)))
Yok kız güzel de değilne güzel yaaaa
O da nesibi de hücra yenileme diye bi şey varmış biliyo musunuz siz. benm çinde erkekk çkıyoiçime de doğan hiçbi şey yok. ama o hücre yenilemesine göre kız diyo benm
çok yememek lazım aslında ama elinde olmuyor demekki insanınYok kız güzel de değil
Kendimi tutamayıp tıkınıyorum sonra çok mide yanması oluyo rahatsız ediyo ama hakim olamıyorum kendime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?