Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Geçer canım 3 4 haftaya geçer büyük ihtimalle takma kafana, bebiş zaten senin beslenmene ihtiyaç duyacak kadar büyük değil idare eder o :))

evtzaten 3ay hiç bizim yedğimz içtğimz yaramıyomş onlara. benim şuan sıkıntım kendme gerçekte zorlanıyorm

Çok yemekten bahsettik ben acıktım yaa, bana tatlı ekşi farketmiyo iştah bir açık ne koysanız önüme yerim :))
Kendimden korkar oldum yemin ederim
aynen ama ben kilo almıyorum Allahtan önceden de çok tatlı kuruyemiş felan şimdi de baya gidiyor yani inşallah bebişten dolayı çok kilo almam

hayırlısı kısmet :) ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyor :) benimde içime kız doguyor

bi de hücra yenileme diye bi şey varmış biliyo musunuz siz. benm çinde erkekk çkıyo içime de doğan hiçbi şey yok. ama o hücre yenilemesine göre kız diyo benm

aynen ama ben kilo almıyorum Allahtan önceden de çok tatlı kuruyemiş felan şimdi de baya gidiyor yani inşallah bebişten dolayı çok kilo almam
Ben 1 buçuk kilo aldım diye domtorum kızdı bana yaa :)) halbuki az aldım bu kadar yemek yemeye yanii
İlk 3 ay 4 kiloya kadar normal diyolar benim bu hafta 3 ay bitecek bence iyi idare ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…