- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.181
sen yaz dogum tarihini ve son reglini ben bulayım hemenbencedehepsi farklı bisey diyo
Az kaldı sabır kızlar öğrenicez sırayla :))bana seninki kız gibi geliyo hep
ikiz olmasın kız
Az kaldı sabır kızlar öğrenicez sırayla :))
Sağlıkla doğsunlar da cinsiyeti sonraki mesele
Ama insan hazırlık yapabilmek için de acele ediyo işte
4 mayıs 92 doğum tarihim 24 eylülde satım canımsen yaz dogum tarihini ve son reglini ben bulayım hemen
Pembeli mavili şeyler almaz zorunda kalacaksın canım maalesefben hazırlk için değil de meraktanzaten pembeli mavili şeyler almycam hiç. o yüzden derdim alşveriş değil, meraktan çatlıycam
dur bakalım siz 1 daha doğuracaksınızvalla olsa iyi olurdu 1 kız 1 erkek tek doğumla işi bitirirdim
oglan anacım oglan senin4 mayıs 92 doğum tarihim 24 eylülde satım canım
Pembeli mavili şeyler almaz zorunda kalacaksın canım maalesef
Ben de bu renk dayatmasına çok gıcığım ama çok da güzel yapıyolar insan dayanamıyor :)
birinciyi bi hayırlısıyla becerip doğuralım da 2 de nasip artıkdur bakalım siz 1 daha doğuracaksınız
bide ben böyle konuşuyorum hemen 3 e hamile kalıyormuşum . düşüncesi bile kötübirinciyi bi hayırlısıyla becerip doğuralım da 2 de nasip artık
ya erkek mi çıktı teyzesioglan anacım oglan senin
bide ben böyle konuşuyorum hemen 3 e hamile kalıyormuşum . düşüncesi bile kötü
hayırlısı olsun annesi kız erkek farketmiyor dimi :)ya erkek mi çıktı teyzesi
valla ben henüz hiç bakmadım biraz vakit gecsin ondan snra bakmaya başlayacagım inş :)ben toprak tonlarında bi de açık gri renkelrde oluyo ya onları çok seviyorm. öyle alırım çok büyük bi kısmını. pembe mavi anca hediye gleirseama mothercare de çok güzel uçuk mavi ve pembeler var ya onlardan da alırım o uçuk tonalrından. yine de çok almam heralde
tabiki öyle hayırlı sağlıklı bebişler olsun hepsi en önemlisi ohayırlısı olsun annesi kız erkek farketmiyor dimi :)
hahahabide ben böyle konuşuyorum hemen 3 e hamile kalıyormuşum . düşüncesi bile kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?