- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Canim benim de soğan kurunde 3.gun.bende pkolu olduğum için soğan kürüne başlıyım diyorum sen nasıl uyguluyosun canım?
canım ben 15 gün içmeyi düşünüyorum adetten 2 gün snra başladım zaten yumurtlama döneminden bir hafta snrada bırakıcam kalbimizi bozmayalım birşey olmaz Allahın izniyleİnşallah cnm bi faydası olur Allah in izniyle. Peki cnm 15 gun boyunca yapacak misin ? Bebek düşünüyoruz ya bide olur da tutarsa zarari olmasin 1 hafta yapsam nasil olur diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım?
laboquick bu markayı öneriyorlar canımkızlar ovu. testinde önerebileceğiniz bir marka var mı? bende alayım bari.
canım benim çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın,haklısın doktor secimi çok önemliValla biz bi bebeğimizi kaybettik 22 haftalıktı
Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle.
4 ay geçti şimdi tekrar denemeye başlayacağız.
Buradaki herkese tavsiyem çok iyi doktor seçsinler çünkü yaşadığım şey inanılmaz zordu ama toparlanmak zorundaydım elden bişey gelmiyor çünkü.
Rahim ağzı yetmezliği maalesef bu dönemde çok sık rastlanan bişey ve ya dikkatli doktorlar tarafından tamamen tesadüfen farkediliyor ya da benim gibi ilk bebeklerini erken doğumla kaybediyorlar. İnşallah kimse yaşamaz doktor çok çok önemli
Evet cnm bende 2 gun sonra başladım bende öyle yapayım o zaman. Haydi hayırlısı InsAllahcanım ben 15 gün içmeyi düşünüyorum adetten 2 gün snra başladım zaten yumurtlama döneminden bir hafta snrada bırakıcam kalbimizi bozmayalım birşey olmaz Allahın izniyle
laboquick bu markayı öneriyorlar canım
Gitti gidiyorda var bu marka ben de alıcamlaboquick bu markayı öneriyorlar canım
al bence en azından takip etmiş olursun,ben 18 li aldm 2 tanede gebelik testi.hmm o zaman güzel bi kampanyayla alayım bari. 50li olanı var + 5 gebelik testi falan.. olabilir. acaba bu ay yapmam gerekir mi sence?doktor öyle dedikten sonra kontrol ediyim mi yinede yani
ultrasonda net görünüyo. ama testte istiyolarKizçeler aklima bisey takildi yaa bu piko vs olan kisilerde bi utrasona girmesiyle dr soyluyo yani cikiyormu hemen ypksa tahlilmi istiyo kafam karisti
ultrasonda bakınca söylüyor bildiğim kadarıyla canımKizçeler aklima bisey takildi yaa bu piko vs olan kisilerde bi utrasona girmesiyle dr soyluyo yani cikiyormu hemen ypksa tahlilmi istiyo kafam karisti
Cnm pko tanısı koyabilmesi icin hormon testi yapmasi gerekir ve bununla birlikte ultrasonla da bakip sıralı kistleri de görmesi gerekiyor ikisi birlikte olmak zorunda yani cnmultrasonda bakınca söylüyor bildiğim kadarıyla canım
InsAllah cnm bi sıkıntın çıkmaz Allah in izniyleTesekurler canlar yani sorma sebebim su 2 aydir 3kez utrasona girdim bi sikintin yok dediler rahimde demekki piko falan yok bende varsa sikinti tiroidler sut hirmonu ve idrar yolu iltahi kaldi engel olarak onlar bi tahlile bakar yarin gidip bi baktiricam icim rahat oldun hic deyilse bisey yok deyip beklerim..
İns canim sagolasin..InsAllah cnm bi sıkıntın çıkmaz Allah in izniyle
ya o değildeilkinilkin @oz001 @LoV3R @glmse @Sarisekerannesi @NAVLEE @DiKoc @Dontsay @Ronaan nerdeler?
3 yıl çocuk dusunmedinizmi?
Ben evleneli de 1bucuk sene oldu bizde düşünmedik ama şimdi düşünmeye başladık çünkü hemen olmicak diye korkmaya başladım 1ay denedik olmadı. 3 sene çok uzun geldi bana.inşallah hayırlısı ile nasip eder Allahım isteyen herkeseYok canım düşünmedik. Şimdi artk istiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?