Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bende pkolu olduğum için soğan kürüne başlıyım diyorum sen nasıl uyguluyosun canım?
Canim benim de soğan kurunde 3.gun.
1.5 bardak hazir suyu kaynattiktan sonra 1sogani dorde böl ve 5 dk daha kaynat sonra bardaga al ve iliktan sicak yudum yudum ic cnm. Ilk gun zorlanirsin belki ama sonra alisiyorsun.bi sabah ac karnına birde aksam ac karnina cnm bide onemli birsey bu ozellikle taze taze yapacaksin tmm mi cnm. Derdi veren allah dermanini verir InsAllah

İnşallah cnm bi faydası olur Allah in izniyle. Peki cnm 15 gun boyunca yapacak misin ? Bebek düşünüyoruz ya bide olur da tutarsa zarari olmasin 1 hafta yapsam nasil olur diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım?
canım ben 15 gün içmeyi düşünüyorum adetten 2 gün snra başladım zaten yumurtlama döneminden bir hafta snrada bırakıcam kalbimizi bozmayalım birşey olmaz Allahın izniyle

canım benim çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın,haklısın doktor secimi çok önemli

canım ben 15 gün içmeyi düşünüyorum adetten 2 gün snra başladım zaten yumurtlama döneminden bir hafta snrada bırakıcam kalbimizi bozmayalım birşey olmaz Allahın izniyle
Evet cnm bende 2 gun sonra başladım bende öyle yapayım o zaman. Haydi hayırlısı InsAllah

hmm o zaman güzel bi kampanyayla alayım bari. 50li olanı var + 5 gebelik testi falan.. olabilir. acaba bu ay yapmam gerekir mi sence?doktor öyle dedikten sonra kontrol ediyim mi yinede yani
al bence en azından takip etmiş olursun,ben 18 li aldm 2 tanede gebelik testi.

Kizçeler aklima bisey takildi yaa bu piko vs olan kisilerde bi utrasona girmesiyle dr soyluyo yani cikiyormu hemen ypksa tahlilmi istiyo kafam karisti

Tesekurler canlar yani sorma sebebim su 2 aydir 3kez utrasona girdim bi sikintin yok dediler rahimde demekki piko falan yok bende varsa sikinti tiroidler sut hirmonu ve idrar yolu iltahi kaldi engel olarak onlar bi tahlile bakar yarin gidip bi baktiricam icim rahat oldun hic deyilse bisey yok deyip beklerim..

InsAllah cnm bi sıkıntın çıkmaz Allah in izniyle

Yok canım düşünmedik. Şimdi artk istiyoruz :)
Ben evleneli de 1bucuk sene oldu bizde düşünmedik ama şimdi düşünmeye başladık çünkü hemen olmicak diye korkmaya başladım 1ay denedik olmadı. 3 sene çok uzun geldi bana.inşallah hayırlısı ile nasip eder Allahım isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…