Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Doktor gördü bebeği kalp atışını da duudu. progestan verdi 3 tane içicem günlük. çok korktum yaaa şuan dşardayım, bakamıyorum ama sanki hala dvm ediyo gibi. psikolojiktir umarm

Doktor gördü bebeği kalp atışını da duudu. progestan verdi 3 tane içicem günlük. çok korktum yaaa şuan dşardayım, bakamıyorum ama sanki hala dvm ediyo gibi. psikolojiktir umarm
cok şükür canım gözün aydın :) bi an kırmızı diince korktum vallahi bende ,agızdan alınca yalnız sarhoş gibi oluyosun bilgin olsun :)

cok şükür canım gözün aydın :) bi an kırmızı diince korktum vallahi bende ,agızdan alınca yalnız sarhoş gibi oluyosun bilgin olsun :)

Normal hap yuvarlak yuvarlak şeker gibi. rapor alırım olmadı yaa. doktor da söyledi zaten yazarm diye ama istemedm o an xaten salak gibi olsm. 3tsne verdi.günlük

Normal hap yuvarlak yuvarlak şeker gibi. rapor alırım olmadı yaa. doktor da söyledi zaten yazarm diye ama istemedm o an xaten salak gibi olsm. 3tsne verdi.günlük
eger agızdan alırsan canım baya sersemletiyor bu durumda rapor alman gerekebilir günde 3 tane alıcakmıssın çünkü,aynı ilacı vajinal olarakta kullanabiliyorsun,ben vajinal pek beceremedim oyuzden akşamları yatmadan alıyorum sabahkinide sabah 6 gibi alıyorum üstüne uyuyorum hiç sarhoşluk falan kalmıyor :) Allahın izniyle hiç birşey olmaz bozma kalbini yorma kendini su sıralar

ama tok karnına içmek gerekiyomş sabah 6da nasl yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…