- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.221
yok canım düşük degildir Allah korusun,kahverengi ise sıkıntı yapma benimde gelmişti biliyorsun 2 gün sürdü şimdi gecti ,progestan kullanıyorum sabah akşam doktoruna bir sor istersen sende.
Haber ver mutlakaKırmızıydıgeldi ama kesildi şimdi. damla damla gelmedi ama iç çamaşrm ıslanöştı baya. şimdi geldk doktora. inş ni şey yoktur
Oh çok şükür canım, düşünmemeye çalış içini ferah tutDoktor gördü bebeği kalp atışını da duudu. progestan verdi 3 tane içicem günlük. çok korktum yaaaşuan dşardayım, bakamıyorum ama sanki hala dvm ediyo gibi. psikolojiktir umarm
cok şükür canım gözün aydın :) bi an kırmızı diince korktum vallahi bende ,agızdan alınca yalnız sarhoş gibi oluyosun bilgin olsun :)Doktor gördü bebeği kalp atışını da duudu. progestan verdi 3 tane içicem günlük. çok korktum yaaaşuan dşardayım, bakamıyorum ama sanki hala dvm ediyo gibi. psikolojiktir umarm
cok şükür canım gözün aydın :) bi an kırmızı diince korktum vallahi bende ,agızdan alınca yalnız sarhoş gibi oluyosun bilgin olsun :)
eger agızdan alırsan canım baya sersemletiyor bu durumda rapor alman gerekebilir günde 3 tane alıcakmıssın çünkü,aynı ilacı vajinal olarakta kullanabiliyorsun,ben vajinal pek beceremedimNormal hap yuvarlak yuvarlak şeker gibi. rapor alırım olmadı yaa. doktor da söyledi zaten yazarm diye ama istemedm o an xaten salak gibi olsm. 3tsne verdi.günlük
ama tok karnına içmek gerekiyomş sabah 6da nasl yapıyosuneger agızdan alırsan canım baya sersemletiyor bu durumda rapor alman gerekebilir günde 3 tane alıcakmıssın çünkü,aynı ilacı vajinal olarakta kullanabiliyorsun,ben vajinal pek beceremedimoyuzden akşamları yatmadan alıyorum sabahkinide sabah 6 gibi alıyorum üstüne uyuyorum hiç sarhoşluk falan kalmıyor :) Allahın izniyle hiç birşey olmaz bozma kalbini yorma kendini su sıralar
bilmiyordum bana herhangi birşey söylenmedi aç tok diyeama tok karnına içmek gerekiyomş sabah 6da nasl yapıyosun
bilmiyordum bana herhangi birşey söylenmedi aç tok diyefarklı yollar denemek lazım ozmn
ilkinilkin geçmiş olsun canım kız bi durmadı yazamadım. çok sevindim ilacını aksatmadan kullan sıkıntı olmaz dikkat et :)
rahat durmuyor demek ki :)Ayy inş yaa valla gerildim baya. şapşal çocuk korkuttu bizi
gecer canım merak etme sürekli düşünüp stres yapmaTom karnına dedi. 1kutuyu bitir dedi.bana. bitince giderim artk off inş tekrarlamaz bu durum.
rahat durmuyor demek ki :)
gecer canım merak etme sürekli düşünüp stres yapma
benim doktor sıkıntı yok dedi2 hafta karı koca olmayın dedi doltor. 3ay bitene kadar olmam ben valla, yaşayamam bi daha bu stresi
benim doktor sıkıntı yok dedibu hormonlar fena oluyor hamilelikte valla doktorun onay verirse sıkıntı olmaz canım bence
ben sordum valla ne yapıyımİlaç.bitsin de hayırlısıyla o zaman yorum yapar heralde. o söylemezse ben soramam zaten. utanırım
ben sordum valla ne yapıyımsonuçta özel ama sormakta lazım . doktor zaten ben söylüyecektim dedi ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?