- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.201
Bn varım topihin süper cnmKimse yok muu mayıs 2017 annesi olmak isteyen
başımıza böyle güzel şyler gelsin canım geleceksegülme bak seninde başına gelir sonra
dur kız ben istemiyorum 3. yü artıkbaşımıza böyle güzel şyler gelsin canım gelecekse
tamam tamm :) Allah isteyenlere versin dielim ozmn amindur kız ben istemiyorum 3. yü artık3. yü kaldıramam 2 . de gelsin yeter bende bu kadar yani
amin canım ama bunla arayı fazla tutma derim 2 3 sene sonra 2. sonra kapanıştamam tamm :) Allah isteyenlere versin dielim ozmn amin
hayırlısı bakalım ilkini bir dogurup büyütelimde Allah izin verirse sonra ikincisiamin canım ama bunla arayı fazla tutma derim 2 3 sene sonra 2. sonra kapanış
inşallah sağlıklı bir şekilde olur sonra uykusuz geceler benden demesihayırlısı bakalım ilkini bir dogurup büyütelimde Allah izin verirse sonra ikincisi
yaaa herkes böyle söylüyorrr :) hayırlısı ne yapalım gülü seven dikenine katlanırinşallah sağlıklı bir şekilde olur sonra uykusuz geceler benden demesikorkutmuyum da artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyacak
Yaaaa işte idil baby de beni çıldırtıyo bu konuda, pastel tonların üzerine bi pembe fiyonk koyuyo ufacık gel de alma :))ben toprak tonlarında bi de açık gri renkelrde oluyo ya onları çok seviyorm. öyle alırım çok büyük bi kısmını. pembe mavi anca hediye gleirseama mothercare de çok güzel uçuk mavi ve pembeler var ya onlardan da alırım o uçuk tonalrından. yine de çok almam heralde
Erkek isteyen yok sanırım :))ya erkek mi çıktı teyzesi
gözün aydın canım, maşallah güzel degerin :)Kizlar hamileyim
Sonuç 85.6sizce iyimi bata 5gun var??
Sagol canim kac haftalijtir aceba ???gözün aydın canım, maşallah güzel degerin :)
daha cok yeni canım son adetten hesaplayacaksınSagol canim kac haftalijtir aceba ???
evet genelde babalar oğlu anneler kızı olsun istiyorErkek isteyen yok sanırım :))
Hepimiz kız istiyoruz
yok canım düşük degildir Allah korusun,kahverengi ise sıkıntı yapma benimde gelmişti biliyorsun 2 gün sürdü şimdi gecti ,progestan kullanıyorum sabah akşam doktoruna bir sor istersen sende.Kızlar şimdi wve geldm kanamam olmş.şimdi durdı ama. neden olmştur bu sizce çok moralim bozukdu. düşük mü oldu acaba
Nasıl bi kanamaydı canım kötü düşünme hemenKızlar şimdi wve geldm kanamam olmş.şimdi durdı ama. neden olmştur bu sizce çok moralim bozukdu. düşük mü oldu acaba
Nasıl bi kanamaydı canım kötü düşünme hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?